Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Νομίζω οι 3 μας θα περασουμε καλύτερα...Έτσι θα γίνω ταξιτζής και θα σε πάρω και σένα... στο δρόμο μας είσαι...
Νομίζω οι 3 μας θα περασουμε καλύτερα...Έτσι θα γίνω ταξιτζής και θα σε πάρω και σένα... στο δρόμο μας είσαι...
εμ δε ξερει εμ και θελει να κανει την καμποσα η μανδαμα.Σεβασμος στον @papaphilips και προσεξε πως μιλας για αυτον... οχι τιποτα αλλο αλλα θα γραψει κανα ποστ το οποιο θα μας κανει να χεστουμε (για χιλιοστη φορα) στα γελια
Όχι μην στειλεις πμ.Είμαι πολύ αποδοτική εργατική και εύκολος.χαρακτηρας θα σου στείλω σε πμ το βιογραφικό μου...θεωρώ ότι θα μείνεις ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες.γιατι θα δεις άμεσα αποτελέσματα
Όσο για το δεύτερο πιο πιθανό είναι να μου κάνεις εσύ....είμαι έρμαιο των παθών μου...
Πουτανα ειμαι Όχι φωτογράφοςεχεις πολλα να μαθεις ακομα ροζαλιντα ειπαμε...
@Γιολάντα Magic θα σου μαθω και το κροπ καποια στιγμη.
Γαμησέ τα ρε...πιο γρήγορα μην σου πώ!Σαν τα αβαταρ σου ένα πράγμα.
Το παιδι θα βγει Πατροκλος και αν ειναι κοριτσι Πατροκλινα.Μωρό μου ,τα έχουμε πει αυτά εμείς, δεν παρεξηγώ. Και επίσης ήταν απορία πολλών και εύλογη απορία φυσικά ,η οποία απαντήθηκε. Για πες λοιπόν θα γίνεις νονός είπαμε;
Ερωτημα: Πως θα χαρακτηριζατε την @Γιολάντα Magic ?Κάνετε πλάκα εσείς άλλο εγώ τον θέλω τον Fidel
Είμαι πολύ αποδοτική εργατική και εύκολος.χαρακτηρας θα σου στείλω σε πμ το βιογραφικό μου...θεωρώ ότι θα μείνεις ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες.γιατι θα δεις άμεσα αποτελέσματα
Όσο για το δεύτερο πιο πιθανό είναι να μου κάνεις εσύ....είμαι έρμαιο των παθών μου...
Ενημερώστε παρακαλώ να πιώ τα ισοτονικά μου μην ξεμείνω απο ηλεκτρολύτες..Νομίζω οι 3 μας θα περασουμε καλύτερα...
Εντάξει συμφωνώ, το δια ζώσης είναι πάντα πιο αληθινό,Όχι μην στειλεις πμ.
Άκου τι θα κάνουμε τύπωσέ το και να βρεθούμε να κάνουμε μια συνέντευξη. Να δούμε εάν έχομε καλλη χημεία στην συνεργασία, γιατι ειμαι ελάχιστα αυστηρός.
Να μου πεις απο κοντα ποιά πιστεύεις είναι τα δυνατά σου σημεία και να σου αναλύσω ενδελεχώς την θέση και τις απαιτήσεις της. Τι λές;
Χαχσχαχσχα αλήθεια γελάω μόνη μου... Θέλει και υποκοριστικό όμως το κορίτσι και επειδή το Λίνα είναι συνηθισμένο θα τη λέμε ΠάτιΤο παιδι θα βγει Πατροκλος και αν ειναι κοριτσι Πατροκλινα.
Μ'αρεσει,το κραταμε!Χαχσχαχσχα αλήθεια γελάω μόνη μου... Θέλει και υποκοριστικό όμως το κορίτσι και επειδή το Λίνα είναι συνηθισμένο θα τη λέμε Πάτι
Και ζαρτιέρες ή μόνο ζαριέρες;Εντάξει συμφωνώ, το δια ζώσης είναι πάντα πιο αληθινό,
*.αν μέσα από το ταγερ μου φοράω ζαρτιέρες μην παραξενεφτεις απλώς πάντα θέλω να είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε κρίση στη δουλειά **
Η κρίσιμη ερώτηση βασικά , είναι,με φόρεμα ή χωρίςΤο φλοραλ ήταν αυτονόητο λόγω σωματότυπου. Η κρίσιμη ερώτηση είναι, με εσώρουχο ή χωρίς;
Καρδούλα μου εσύ ❤❤❤❤@Γιολάντα Magic σε πεθύμησα
Χαχσχαχσχα αλήθεια γελάω μόνη μου... Θέλει και υποκοριστικό όμως το κορίτσι και επειδή το Λίνα είναι συνηθισμένο θα τη λέμε Πάτι
Χαχσχαχσχα είστε εφευρετικοί το δίχως άλλοΥπάρχει κσι το ...
... σε αντρικό ...