Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.089
Κέφια έχει το μωρό μου πού θα με δει?καλησπέρα σε όλη την καβλοπαρεα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχχχχ ναι ❤❤❤❤❤Είπες κάτι αγάπη....???
Κέφια έχει το μωρό μου πού θα με δει?καλησπέρα σε όλη την καβλοπαρεα
Αχχχχχ ναι ❤❤❤❤❤Είπες κάτι αγάπη....???
Γκαύλα ε????Κέφια έχει το μωρό μου πού θα με δει?
Αχχχχχ ναι ❤❤❤❤❤
Σε βλέπω και τρέχουν τα σάλια η παλιό γουρουνα....Γκαύλα ε????
Που θα σε δω; Έχουμε ραντεβού; Δεν θυμάμαιΚέφια έχει το μωρό μου πού θα με δει?
Αχχχχχ ναι ❤❤❤❤❤
Αυτό πάει να πει ευελιξία!Πρώτη φορά βλέπω άβαταρ να μεταμορφώνεται από μουνί-κώλο σε σαγανάκι γαρίδες σε μάλιστα σε χρόνο dt ...
Ναι καυλιαρη μού...❤Που θα σε δω; Έχουμε ραντεβού; Δεν θυμάμαι
Είμαι και μεγάλος άνθρωπος
Άμα ξέρει ο άντρας πως να ρίχνει μια γυναίκα..Πρώτη φορά βλέπω άβαταρ να μεταμορφώνεται από μουνί-κώλο σε σαγανάκι γαρίδες και μάλιστα σε χρόνο dt ...
Άπαπα τι εκφράσεις είναι αυτές ντροπή και αίσχοςΝαι καυλιαρη μού...❤
Η φώτο είναι τραβηγμένη στο Μάρκος Hotel ?Το.μωρο χθες που βρέθηκε.στις 20:30 bill, παρακαλείται να με ξανακαλεσει διοτι με καυλωσε αρκετά καο τον σκεφτόμουνα.
Δεν είναι μέλος στο bou αλλά ξέρω ότι το παρακολουθει .
Ευχαριστώ
Σήμερα από τις 18:00 ❤
Ναι ημουνα χθες...Η φώτο είναι τραβηγμένη στο Μάρκος Hotel ?
Κάτι μικρό για την καύλα.. από έναν αρκετά παλιό, χρόνο και βάλε τουλάχιστον , αλλά καλό πρώην..... Από Παρασκευή πάλι μαζί μωράκια μου
Το έγραψα πρίν λίγο.... Αγαπημένος πρώην φυσικά, εξου και η σφήνα.... Ήθελε πολύ να τη βάλω για το εφέ. Καλή τού ώρα εκεί που είναι και μόυ είχε πει τότε, να βγάλω βίντεο και τώρα εχω την ευκαιρία να το ανεβάσω και να σάς καυλώσω λίγοΠώς και ακαποτος ο κυριος;
Μπουμπουκακι Μου...ομορφαντρα μού ❤Θα ήθελα να προσλάβω Σοφία και Γιολάντα για PR στην δουλεία μου.
Με ποσοστό επι των κερδών, πραγματικά τυφλα να έχουν τα ΜΒΑ.
Πρωινή δουλεία είναι οπότε θα έχουν το βράδυ δικό τους.
Μπράβο κορίτσια!
Κάνετε μεγάλη δουλεία και ελπιζω να εκτιμαται!
Ρε Σοφία τι φορεματάρα ήταν εκείνη και εσύ μεσα σε αυτό ντάξει.....Μπουμπουκακι Μου...ομορφαντρα μού ❤
Ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι...κλασσικό και αγαπημένο...Ναι καυλιαρη μού...❤
Άμα ξέρει ο άντρας πως να ρίχνει μια γυναίκα..
Χαχαχα έκλαψα... Είστε πολύ παρατηρήτικοι όντως. Δεν τό σκέφτηκα όταν το ανέβασα γιατί πριν ένα χρόνο και βάλε ήταν αυτονόητο για μένα . Είναι πρώην μου το παλικάρι.ΓΙΑ ΑΚΑΠΟΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...που το είδες ρε θηριο το προφυλακτικό????????
Αυτό η όταν γνωριστήκαμε στο ασανσέρ....και λέω τι μωρό είναι αυτό ❤❤❤Ρε Σοφία τι φορεματάρα ήταν εκείνη και εσύ μεσα σε αυτό ντάξει.....
ακόμα άρρωστος είμαι τόσο καιρο μετά!
Μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε και να μου σε με το ίδιο; Δεν σε χάρηκα τότε...
Να με προσλάβεις μωρο μ και εγω θα σου παίρνω πιπα κάθε πρωί ❤Θα ήθελα να προσλάβω Σοφία και Γιολάντα για PR στην δουλεία μου.
Με ποσοστό επι των κερδών, πραγματικά τυφλα να έχουν τα ΜΒΑ.
Πρωινή δουλεία είναι οπότε θα έχουν το βράδυ δικό τους.
Μπράβο κορίτσια!
Κάνετε μεγάλη δουλεία και ελπιζω να εκτιμαται!