Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.244
Κάτι μικρό για την καύλα.. από έναν αρκετά παλιό, χρόνο και βάλε τουλάχιστον , αλλά καλό πρώην..... Από Παρασκευή πάλι μαζί μωράκια μου![]()
Κάτι μικρό για την καύλα.. από έναν αρκετά παλιό, χρόνο και βάλε τουλάχιστον , αλλά καλό πρώην..... Από Παρασκευή πάλι μαζί μωράκια μου![]()
Το έγραψα πρίν λίγο.... Αγαπημένος πρώην φυσικά, εξου και η σφήνα.... Ήθελε πολύ να τη βάλω για το εφέ. Καλή τού ώρα εκεί που είναι και μόυ είχε πει τότε, να βγάλω βίντεο και τώρα εχω την ευκαιρία να το ανεβάσω και να σάς καυλώσω λίγοΠώς και ακαποτος ο κυριος;
Μπουμπουκακι Μου...ομορφαντρα μού ❤Θα ήθελα να προσλάβω Σοφία και Γιολάντα για PR στην δουλεία μου.
Με ποσοστό επι των κερδών, πραγματικά τυφλα να έχουν τα ΜΒΑ.
Πρωινή δουλεία είναι οπότε θα έχουν το βράδυ δικό τους.
Μπράβο κορίτσια!
Κάνετε μεγάλη δουλεία και ελπιζω να εκτιμαται!
Ρε Σοφία τι φορεματάρα ήταν εκείνη και εσύ μεσα σε αυτό ντάξει.....Μπουμπουκακι Μου...ομορφαντρα μού ❤
Ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι...κλασσικό και αγαπημένο...Ναι καυλιαρη μού...❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα ξέρει ο άντρας πως να ρίχνει μια γυναίκα..
Χαχαχα έκλαψα... Είστε πολύ παρατηρήτικοι όντως. Δεν τό σκέφτηκα όταν το ανέβασα γιατί πριν ένα χρόνο και βάλε ήταν αυτονόητο για μένα . Είναι πρώην μου το παλικάρι.ΓΙΑ ΑΚΑΠΟΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...που το είδες ρε θηριο το προφυλακτικό????????
Αυτό η όταν γνωριστήκαμε στο ασανσέρ....και λέω τι μωρό είναι αυτό ❤❤❤Ρε Σοφία τι φορεματάρα ήταν εκείνη και εσύ μεσα σε αυτό ντάξει.....
ακόμα άρρωστος είμαι τόσο καιρο μετά!
Μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε και να μου σε με το ίδιο; Δεν σε χάρηκα τότε...
Να με προσλάβεις μωρο μ και εγω θα σου παίρνω πιπα κάθε πρωί ❤Θα ήθελα να προσλάβω Σοφία και Γιολάντα για PR στην δουλεία μου.
Με ποσοστό επι των κερδών, πραγματικά τυφλα να έχουν τα ΜΒΑ.
Πρωινή δουλεία είναι οπότε θα έχουν το βράδυ δικό τους.
Μπράβο κορίτσια!
Κάνετε μεγάλη δουλεία και ελπιζω να εκτιμαται!
Να σας ζησειΧαχαχα έκλαψα... Είστε πολύ παρατηρήτικοι όντως. Δεν τό σκέφτηκα όταν το ανέβασα γιατί πριν ένα χρόνο και βάλε ήταν αυτονόητο για μένα . Είναι πρώην μου το παλικάρι.
Η τρίτη καρδιά είναι για @Γιολάντα Magic ❤Αυτό η όταν γνωριστήκαμε στο ασανσέρ....και λέω τι μωρό είναι αυτό ❤❤❤
Ρε φίλε πόσο μου αρέσουν αυτά που γράφεις, ειλικρινά.... Θα πω πως βοήθησες πολύ για να λυθεί το μυστήριο της σφήνας. Επίσης στο κανονικό βίντεο λέω όντως " αχ τι καυλι είναι αυτό" απλά έχει κοπεί. Και 3ον δεν έχω καλύτερο από Φλοραλ φόρεμα.... Τα σέβη μου...Δεν είναι ακαποτος απλά τον έχει μολύβι και σε συνδυασμό με μια μικρή απώλεια στυσης και το γεγονός ότι η Βαλέρια λογικά εκείνη την ώρα σκεφτόταν το φλοραλ φόρεμα που είδε στην Ερμού με έκπτωση, η καποτα έφυγε οφσάιντ πιο μέσα. «Αχ καυλί» είναι κάτι μεταξύ του «αχ καυλα μου» και «τι καυλι είναι αυτό» αλλά έμεινε αναποφάσιστη και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Όσον αφορά το πρωκτικό, η τάπα δεν έχει καμία σχέση με ένα παπαρι, βασικά η τάπα δεν κάνει απολύτως τίποτα για χαλάρωση σφιγκτηρα που είναι και το θεμιτό, διότι από θέμα σχήματος στον σφιγκτηρα είναι τέρμα λεπτή (γι’ αυτό άλλωστε έχει βαθμίδες) και γι’ αυτό αν την βάλει μερικές ώρες και πάει μετά να την βγάλει θέλει μεγάλη προσοχή. Χρειάζεται αλλου είδους τάπα για να ανοίξει καλά. Έξυπνη κοπέλα και σωστά δε το δίνει πέραν του φίλου της (μάλλον).
Ήταν ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα.
Του ασανσερ τρ κόκκινο. Πόσο σε είδα;Αυτό η όταν γνωριστήκαμε στο ασανσέρ....και λέω τι μωρό είναι αυτό ❤❤❤
Ενάμιση χρόνο μετά,αν ήταν θα μας είχε ζήσειΝα σας ζησει
Κάνετε πλάκα εσείς άλλο εγώ τον θέλω τον FidelΗ τρίτη καρδιά είναι για @Γιολάντα Magic ❤
Εάν σε προσλάβω θα προσλάβω για δουλεία γραφείου.Να με προσλάβεις μωρο μ και εγω θα σου παίρνω πιπα κάθε πρωί ❤
Καλοτυχο και υγειεστατο να'ναι και ολα τα αλλα ειναι μικρης σημασιας.Ενάμιση χρόνο μετά,αν ήταν θα μας είχε ζήσει
. Και 3ον δεν έχω καλύτερο από Φλοραλ φόρεμα....
Μην κάνεις έτσι η Σοφία είναι ο συνδετικός μας κρίκος. Μπορεί να είναι παρούσα μιας και μας γνωρίζει και τους 2 και έτσι να σπάσει ο πάγος....Κάνετε πλάκα εσείς άλλο εγώ τον θέλω τον Fidel
Εμείς το λέμε και κουμπάρα...Γιατί θέλω να το φάω και εγώ...Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις?Μην κάνεις έτσι η Σοφία είναι ο συνδετικός μας κρίκος. Μπορεί να είναι παρούσα μιας και μας γνωρίζει και τους 2 και έτσι να σπάσει ο πάγος....
Είναι αυτο που λέμε : "να σου συστήσω την φίλη μου"