Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.134
Γεια ματιά μου ❤Καλησπέρα κούκλα! Φιλάκια!
Γεια ματιά μου ❤Καλησπέρα κούκλα! Φιλάκια!
Ολα ολα? Ακομα και κατι το οποιο ειναι περα του φυσιολογικου?Το ειχα παλιά όταν ημουνα παρθένα.....τώρα τα δέχομαι όλα ❤
Ναι αν κάνει υπομονή να ανοίξει γτ είναι και στενός...Ολα ολα? Ακομα και κατι το οποιο ειναι περα του φυσιολογικου?
Τι θες να μάθεις για το σεξ ?
Ναι βάλε....Έχω καλύτερη επικοινωνία με τον Κωλο της ΓιολάνταΕπειδή το κόλπο με το avatar δεν έπιασε στη σοφία...Γιολάντα να βάλω την κωλάρα σου εικόνα προφίλ?
Χαχαχαχαχαχαχα Θεός ❤❤❤❤
Σεμνά στις διακοπές μέχρι να τα πούμε από κοντά.
Δεν μπορώ κλαιω
Σεμνά στις διακοπές μέχρι να τα πούμε από κοντά.
βάλε της Γιολάντας ναι....ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ!!!!!!!!Επειδή το κόλπο με το avatar δεν έπιασε στη σοφία...Γιολάντα να βάλω την κωλάρα σου εικόνα προφίλ?
Προσωπικα δεν σε εχω παρει απο πισω, μονο απο μπροστα, διοτι δεν ειμαι τοσο κολακιας απο την αποψη οτι μου αρεσει να θαυμαζω τους κολους οταν κανω σεξ (καλη ωρα οπως τον δικο σου) και καμια φορα να τους παιρνω (καμια φορα οχι παντα)..Ναι αν κάνει υπομονή να ανοίξει γτ είναι και στενός...
Ο κωλος μου σου έχει σταθει στα δύσκολα φίληΝαι βάλε....Έχω καλύτερη επικοινωνία με τον Κωλο της Γιολάντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα Θεός ❤❤❤❤
Υπάρχει πρωκτικη διέγερση το έχω ξαναπεί ❤Προσωπικα δεν σε εχω παρει απο πισω, μονο απο μπροστα, διοτι δεν ειμαι τοσο κολακιας απο την αποψη οτι μου αρεσει να θαυμαζω τους κολους οταν κανω σεξ (καλη ωρα οπως τον δικο σου) και καμια φορα να τους παιρνω (καμια φορα οχι παντα)..
Παντως αυτο που λες μου κανει εντυπωση διοτι οταν εσεις οι γυναικες ερχεστε αντιμετωπες με μεγεθη τα οποια ειναι περα του φυσιολογικου συνηθως δεν ειστε θετικες στο να σας παρουν απο τον κολο
Οποτε μπραβο σου που δεν εχεις θεμα με τα μεγεθη
Πρωκτικη διεγερση.. ωραιος επιστημονικος οροςΥπάρχει πρωκτικη διέγερση το έχω ξαναπεί ❤
Δεν μπορώ ν το αλλάξω...τις έχω ερωτευθεί τις τρύπες σου...δεν μου πάει το χέρι...Ναι βάλε....Έχω καλύτερη επικοινωνία με τον Κωλο της Γιολάντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα Θεός ❤❤❤❤
χαχαχα!θεουλης
Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο η κοουτς Ειρήνη Χειρδάρη τα ειπε ολα
Ακουμπάω ξέροντας δεν θα πέσω...τόσο σίγουρη ❤Ο κωλος μου σου έχει σταθει στα δύσκολα φίλη
Οχχ έβαλε άλλο ροζΔεν μπορώ ν το αλλάξω...τις έχω ερωτευθεί τις τρύπες σου...δεν μου πάει το χέρι...
Πως λεμε "θα κλαψω (η θα ακουμπησω) στον ωμο σου" ?Ακουμπάω ξέροντας δεν θα πέσω...τόσο σίγουρη ❤
λογικό!!Δεν μπορώ ν το αλλάξω...τις έχω ερωτευθεί τις τρύπες σου...δεν μου πάει το χέρι...