Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.275
- Πόντοι
- 46.423
Ισχυεο τον έχω πάρει κ εγω ...κ ωραίο σώμα....και θα γελάσεις πολύ...
Γιολάντα, Βαλέρια και εγώ είμαι γλυκούλης.
Σοφία, Αριάνα ...
Ισχυεο τον έχω πάρει κ εγω ...κ ωραίο σώμα....και θα γελάσεις πολύ...
Ο Μάγος με βάζει σοβαρή εδώ....Μ αρέσει που την διαφημίζεις κιόλας ρε μάγε...εδώ την βλέπουμε μέχρι και στον ύπνο μας...με τον πόνο μας παίζεις και συ?
Σοβαροφανή....με την καπελαδούρα σου....μια κυρία πραγματική....Ο Μάγος με βάζει σοβαρή εδώ....
Καλησπέρα μωράκια
Καλως τη κωλαρα μας.Καλησπέρα μωράκια
Ωραίο συνολάκι καλοκαιρινό ..να υποθέσω βρακάκι γιοκ?Καλησπέρα μωράκια
Τέτοια να μου λέτε @Γιολάντα Magic @Sandra MagicΙσχυεο τον έχω πάρει κ εγω ...κ ωραίο σώμα....και θα γελάσεις πολύ...
Ζαχαρι και μελι σταζει το μουνακι σου μικρη.Αύριο μαζί... Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι
Αλήθεια είναι αυτό. .. ωστόσο αυτό το "μικρή" πολύ μου άρεσεΖαχαρι και μελι σταζει το μουνακι σου μικρη.
Μικρουλα δεν εισαι;Αλήθεια είναι αυτό. .. ωστόσο αυτό το "μικρή" πολύ μου άρεσε
Αντε να δουλεψεις τωρα!!Καλησπέρα μωράκια
Σοφια οχι Σαντρα. Με τη Σαντρα δεν εχω βρεθει ποτε.Τέτοια να μου λέτε @Γιολάντα Magic @Sandra Magic
Δεν τον μπορώ ρε παιδιά τι παιδί είναι αυτόΣε συγχωρώ φατσούλα μου. Το έγραψες σε μια μικρή στιγμή αδυναμίας.
Χαχαχαχαχαχαχα. Μπέρδεψε το ξανθό ... με την μάνα όχι το παιδί πες της..Σοφια οχι Σαντρα. Με τη Σαντρα δεν εχω βρεθει ποτε.
ΈρχομαιιιιιιιιΕΠΠΠΠΠΠ @Sofia_Magic ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ? Δεν πιστεύω ν αργήσεις
Και μου εδωσε δημοσια χυλοπιτα και κανει και λαθος ταγκ. Αστα Σοφαρα σταθερη μου αγαπη εσυ.Χαχαχαχαχαχαχα. Μπέρδεψε το ξανθό ... με την μάνα όχι το παιδί πες της..