james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.882
- Πόντοι
- 10.395
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ....να φανταστώ ε?Είναι πού με ετοίμαζε η μανούλα για τον γαμπρό ....
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ....να φανταστώ ε?Είναι πού με ετοίμαζε η μανούλα για τον γαμπρό ....
Χαχαχαχαχαχαχα ούτε εσύ θα με βρεις παρθένα...συγγνώμηΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ....να φανταστώ ε?
Θες να αποκατασταθείς Σοφία;έτσι νιώθω
εχει αποκατασταθει το κορίτσι παιδιά....μην επανερχόμαστε!!Με νιώθεις? Η απλώς νιώθεις,
δεν έχω τέτοια προβλήματα!Χαχαχαχαχαχαχα ούτε εσύ θα με βρεις παρθένα...συγγνώμη
Χαχαχαχαχαχαχα κομμένα τα τρένα...Ούτε αεράκι δεν ακουμπάειεχει αποκατασταθει το κορίτσι παιδιά....μην επανερχόμαστε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν έχω τέτοια προβλήματα!
(αρκεί να μην μπαίνουν τρένα! χααχαχαχχα )
για την.... ταμπακιέρα όμως, ούτε λόγος καύλα μου!Χαχαχαχαχαχαχα κομμένα τα τρένα...Ούτε αεράκι δεν ακουμπάει
Να είσαι καλά εγώ λέω μόνο ότι νιώθω....α κ μια συμβουλή για να πετύχει ο γάμος μην κάνεις κουμπάρα την γιολαντα...Ότι καλύτερο έχω διαβάσει! Ευχαριστώ πολύ ❤❤
Ούτε μία πρόταση....πάω να φάω σούσι να πνίξω τον πόνο πού νιώθω στα στήθη μου...Σοφία παίζεις επικίνδυνα, σε λίγο θα γεμίσει το inbox σου με προτάσεις γάμου. Να δω τί θα κάνεις μετά...
Ααααα όπα θέλω να τον έχω Βασιλιά... Αλλά θα του τα φέρνω εγώ...Ποιος κάνει τον ντετέκτιβ..Να είσαι καλά εγώ λέω μόνο ότι νιώθω....α κ μια συμβουλή για να πετύχει ο γάμος μην κάνεις κουμπάρα την γιολαντα...
Τα της οικίας από κοντά..για την.... ταμπακιέρα όμως, ούτε λόγος όμως καύλα μου!
πιστευω οτι εχεις καμια 10ρια προτασεις μεχρι στιγμης.Ούτε μία πρόταση....πάω να φάω σούσι να πνίξω τον πόνο πού νιώθω στα στήθη μου...
Δεν τον βρήκα ακόμα.....πιστευω οτι εχεις καμια 10ρια προτασεις μεχρι στιγμης.
απλως δεν βρηκες τον καταλληλο.
(ευτυχως για εμας )
μην σκας σοφια εχεις εμας εδωΔεν τον βρήκα ακόμα.....
Αν ψάχνεις θα βρειςΔεν τον βρήκα ακόμα.....
Αν ψάχνεις θα βρεις . Και επειδή ολα τα αστεία κρύβουν και αλήθειες σίγουρα το έχεις σκεφτεί.Δεν τον βρήκα ακόμα.....
Τον ξεκουράζω..
εισαι θεα ρε παιδι μουΤον ξεκουράζομαι...
ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤Τον ξεκουράζομαι...
Closed Today ....ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤
Το ξέρω σήμερα είναι κλειστό .....αλλά.εχω έρωτα με το μουνι σου ❤Closed Today ....
Έμπαινες???ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤