HardcoreS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2015
- Like
- 263
- Πόντοι
- 20
Αν ψάχνεις θα βρειςΔεν τον βρήκα ακόμα.....
Αν ψάχνεις θα βρεις . Και επειδή ολα τα αστεία κρύβουν και αλήθειες σίγουρα το έχεις σκεφτεί.Δεν τον βρήκα ακόμα.....
Τον ξεκουράζω..
εισαι θεα ρε παιδι μουΤον ξεκουράζομαι...
ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤Τον ξεκουράζομαι...
Closed Today ....ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤
Το ξέρω σήμερα είναι κλειστό .....αλλά.εχω έρωτα με το μουνι σου ❤Closed Today ....
Έμπαινες???ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤
Το έχω γλύφει τόσες φορές όσο το άθροισμα όλων σας ....Έμπαινες???
Βασικά τι λέω, περισσότερο έχεις μπει από εμάς
Χρειάζεται κ αυτό…Τον ξεκουράζομαι...
και δεν της πάσαρες ούτε ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης... δεν την έφερες ούτε σε μια συνέλευση... Γιολ, δεν ξηγιέσαι και πολύ συντροφικάΤο έχω γλύφει τόσες φορές όσο το άθροισμα όλων σας ....
τυχερηηηηηηηηηηηΤο έχω γλύφει τόσες φορές όσο το άθροισμα όλων σας ....
Αμαρτία από το θεό τέτοια κωλαρα να μην στηθεί στα τέσσερα! Πες μας έχεις κάνει ραντεβού που μην περιελάμβανε στήσιμο στα τέσσερα και χουφτωμα/σφαλιάρισμα στην τρουλωμένη σου κωλάρα;;;Υπάρχουν ραντεβού που κάνουμε ιεραποστολικο με πολύ πάθος φιλί ανασες....μετά ανεβαίνω από πάνω....ε στο τέλος θα γυρίσω και λίγο στα τέσσερα
Ναι και όμως έχει υπάρξει.....Αμαρτία από το θεό τέτοια κωλαρα να μην στηθεί στα τέσσερα! Πες μας έχεις κάνει ραντεβού που μην περιελάμβανε στήσιμο στα τέσσερα και χουφτωμα/σφαλιάρισμα στην τρουλωμένη σου κωλάρα;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑκαι δεν της πάσαρες ούτε ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης... δεν την έφερες ούτε σε μια συνέλευση... Γιολ, δεν ξηγιέσαι και πολύ συντροφικά
Καλησπέρα διαμάντια
σε 5 μέρες επιστρέφω πάλι
ευτυχώς τα είπες εσύ!ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΩΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ❤
Εμένα θα μού πεις λεπτομέρειες??❤Λοιπόν θα μ@μήσω @Sandra Magic @Sofia_Magic και @taylor.magic
Κύβος ερρίφθη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγουν.
Τώρα πως θα γίνει αυτό ένας Θεός ξέρει.
Μη με ρωτάτε λεπτομέρειες ...