Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.188
- Πόντοι
- 371
Ναι άλλα είσαι από αυτές που ξέρουν να μιλήσουν καλύτερα στο forum.Με τον ιδρώτα σου το πήρες... Εγώ διάβαζα η χαζή...και πάλι εσκορτ έγινα...
Ναι άλλα είσαι από αυτές που ξέρουν να μιλήσουν καλύτερα στο forum.Με τον ιδρώτα σου το πήρες... Εγώ διάβαζα η χαζή...και πάλι εσκορτ έγινα...
Δυστυχώς για μένα δεν σε είχα φοιτήτρια. Είχα βέβαια μια άλλη κοπέλα γνωστή στο χώρο του " θεάματος " και σαν ανεξάρτητη αλλά θα προτιμούσα εσένα κούκλα μου που έχεις και ένα επίπεδο.True story!
Λοιπόν παιδιά ακούστε τι έπαθα σήμερα.....
Ξύπνησα αυτό το όμορφο ζεστό πρωινό έβαλα το αέρινο λουλουδάτο φορεματάκι μου έπιασα τα μαλλιά μου μια όμορφη αλογοουρα και πήγα στη σχολή να δώσω μάθημα , το οποίο έπρεπε να περάσω
Μολονότι ήμουν αδιάβαστη, διότι γαμιεμαι καθημερινά στη δουλειά , ένιωθα μια σιγουριά ότι θα περάσω το μάθημα διότι είχα κάνει σκονάκια
Μπαίνω στην αίθουσα, και βλέπω επιτηρητή άντρα γύρω στα 45 , α λέω ωραια
Ξεκιναω να γράψω λοιπόν και προφανώς ανοίγω τα σκονακια
Ε μα.ο διαολος ήρθε από πάνω μου και μου λέει: " Θα σε μηδενισω '
Αρχίζω λοιπόν κάνω τα γλυκά ματάκια, του χαϊδεύω το χεράκι, του χαμογελάω, διακριτικά πάντα γιατί δεν ήθελα να με πάρουν πρεφα οι συμφοιτητές.. ε και εκεί που καθόμουνα άνοιξα τα ποδαράκια λίγο δικαρυτικα ίσα ίσα να δει ότι δεν φοράω εσώρουχο, λίγο απλώς να φανούν τα χειλια μου.
Έκτοτε δεν μου ξανά έκανε παρατήρηση και πέρασα το μάθημα με 9 ή 10.....
Οταν βγήκα από την αίθουσα πήρα την @Sofia_Magic της το εξιστόρησα και μου κάνει " καλό πουτανακι είσαι "
Ε ρε παιδιά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...σωστά?
Και μουνολογια.....Τι διάβαζες πιπολογια?
Εσυ κοριτσαρα σπουδασες τη ζωη....Με τον ιδρώτα σου το πήρες... Εγώ διάβαζα η χαζή...και πάλι εσκορτ έγινα...
Είναι πού με ετοίμαζε η μανούλα για τον γαμπρό ....Ναι άλλα είσαι από αυτές που ξέρουν να μιλήσουν καλύτερα στο forum.
Αφου εχεις διδακτορικο στον ερωτα τι τα θες τα γραμματα;Είναι πού με ετοίμαζε η μανούλα για τον γαμπρό ....
Τελικά που βρίσκεται ο κύριος?Είναι πού με ετοίμαζε η μανούλα για τον γαμπρό ....
Δεν με βρήκε παρθένα και δεν με πήρε....Τελικά που βρίσκεται ο κύριος?
Απο μπρος παρθενα κι απο πισω ........Δεν με βρήκε παρθένα και δεν με πήρε....
Κανονικά αυτό έπρεπε να το ανακαλύψει την πρώτη νύχτα του γάμου..Δεν με βρήκε παρθένα και δεν με πήρε....
Δεν με βρήκε λέμε! Δεν ήξερα το κόλπο αυτό...αργά το έμαθα..Απο μπρος παρθενα κι απο πισω ........
Δεν άντεξα είχα ορμέςΚανονικά αυτό έπρεπε να το ανακαλύψει την πρώτη νύχτα του γάμου..
Όλοι κάνουμε λάθη.. μαθαίνεις από τα λάθη σου..Δεν άντεξα είχα ορμές
Να με τιμωρήσεις αυτό μου αξίζει...χαχαχαχαΌλοι κάνουμε λάθη.. μαθαίνεις από τα λάθη σου..
Θα σου ζητήσω να μου μιλήσεις γι' αυτά γονατιστή
Με τον ιδρώτα σου το πήρες... Εγώ διάβαζα η χαζή...και πάλι εσκορτ έγινα...
Θες να αποκατασταθείς Σοφία;έτσι νιώθωΕίναι πού με ετοίμαζε η μανούλα για τον γαμπρό ....
Με νιώθεις? Η απλώς νιώθεις,Θες να αποκατασταθείς Σοφία;έτσι νιώθω
Σε νιώθω.... θες έτσι δεν είναι;Με νιώθεις? Η απλώς νιώθεις,
Η συζητήσει Ήταν σε πλαίσιο χιούμορ! Αποκατασταθεις δεν μού αρέσει σαν λέξη! Ας πούμε ότι δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε έρθει...Σε νιώθω.... θες έτσι δεν είναι;
Εγω πάντως λέω να το κάνεις γιατί έχεις πολλή αγάπη να δώσεις...μην πάει χαμένη..Η συζητήσει Ήταν σε πλαίσιο χιούμορ! Αποκατασταθεις δεν μού αρέσει σαν λέξη! Ας πούμε ότι δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε έρθει...
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει! Ευχαριστώ πολύ ❤❤Εγω πάντως λέω να το κάνεις γιατί έχεις πολλή αγάπη να δώσεις...μην πάει χαμένη..