Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 4.496
Γεια σου γιολαντα χαζευουμε τη κωλαρα σου την ομορφηΚαλησπέρα στα αγόρια το όμορφα ....τι κάνουμε.?
Επόμενο ραντεβουδακι από αύριο στις 16:00....
Γεια σου γιολαντα χαζευουμε τη κωλαρα σου την ομορφηΚαλησπέρα στα αγόρια το όμορφα ....τι κάνουμε.?
@Γιολάντα Magic ο κωλος σού βγαίνει και σε πεπόνι....Καλησπέρα στα αγόρια το όμορφα ....τι κάνουμε.?
όχι ρε Σοφούλα... να του βάλουμε κρεμούλα να δροσίσει...Δεν μπορώ να τον βοηθήσω...και ο δικός μου κωλος ζόρια τραβάει...θα τού πω να κλάψω στην αγκαλιά τού
Τι ωραίο φρούτο…@Γιολάντα Magic ο κωλος σού βγαίνει και σε πεπόνι....
Κλώνος....κλώνος ...κλώνος@Γιολάντα Magic ο κωλος σού βγαίνει και σε πεπόνι....
Τι έχουμε από κρέμες???όχι ρε Σοφούλα... να του βάλουμε κρεμούλα να δροσίσει...
Ωραίο σαν τον Κωλο της Γιολάντα...Τι ωραίο φρούτο…
Ευτυχως που δε βγαινει σε καρπουζι γιατι οπως τον δαγκωνεις θα πρεπει να φτυνεις τα κουκουτσα..@Γιολάντα Magic ο κωλος σού βγαίνει και σε πεπόνι....
Στην Taylor παίρνεις τα ίδια με τις άλλες η επειδή είναι νέα ...πιο λίγαΜου εκανε like η Taylor μαλλον σε λιγο θα δουμε κατι καλο. Ε @taylor.magic ?
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Στην Taylor παίρνεις τα ίδια με τις άλλες η επειδή είναι νέα ...πιο λίγα
Λεφτά λέω όταν πας μαζί τους ...δεν σε πληρώνουνΔεν καταλαβαινω τι εννοεις.
Περα απο την πλακα,τυπας που εκανε αυτη τη δουλεια,τον επαιρναν τηλεφωνο μονο μεγαλες σε ηλικια. Και κουμπωνε βιαγκρα,το αποτελεσμα...καρδια στα 30κατι του. Μη νομιζεις οτι ειναι ευκολη για τον αντρα αυτη η δουλεια. Ολο κατι ψοφιες θα παιρνουν τηλεφωνο.Λεφτά λέω όταν πας μαζί τους ...δεν σε πληρώνουν
Όπως τα λεςΠερα απο την πλακα,τυπας που εκανε αυτη τη δουλεια,τον επαιρναν τηλεφωνο μονο μεγαλες σε ηλικια. Και κουμπωνε βιαγκρα,το αποτελεσμα...καρδια στα 30κατι του. Μη νομιζεις οτι ειναι ευκολη για τον αντρα αυτη η δουλεια. Ολο κατι ψοφιες θα παιρνουν τηλεφωνο.
χεχε... γαλάκτωμα ποπού σπέσιαλ...Τι έχουμε από κρέμες???
Ένα σπέσιαλ θέλω....χεχε... γαλάκτωμα ποπού σπέσιαλ...
θα το αλείψουμε να πάει παντού...Ένα σπέσιαλ θέλω....
Μου αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι....θα το αλείψουμε να πάει παντού...
λίγες παίρνουν, αλλά όχι πάντα ψόφιες.Περα απο την πλακα,τυπας που εκανε αυτη τη δουλεια,τον επαιρναν τηλεφωνο μονο μεγαλες σε ηλικια. Και κουμπωνε βιαγκρα,το αποτελεσμα...καρδια στα 30κατι του. Μη νομιζεις οτι ειναι ευκολη για τον αντρα αυτη η δουλεια. Ολο κατι ψοφιες θα παιρνουν τηλεφωνο.
ε αν δε σου άρεσε θα έπρεπε να μην κάνεις βίζιτες...???Μου αρέσει ο τρόπος πού σκέφτεσαι....