lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.077
- Πόντοι
- 26.470
Έχω αποδείξεις και ντοκουμένταΓια δύσκολες καταστάσεις με έχεις ε?
Έχω αποδείξεις και ντοκουμένταΓια δύσκολες καταστάσεις με έχεις ε?
ΧαχαχαχαχαχαχαΈχω αποδείξεις και ντοκουμέντα
@Γιολάντα Magic @Sofia_Magic
@Sandra Magic
@Βανέσα Magic
@Βαλέρια magic
@taylor.magic
Κοριτσια βρειτε τα μεταξυ σας και διοργανωστε κατι παρομοιο θα γινει χαμος εδω μεσα
Ένα ποτό , ένα ποτό!!!Αν μου έλεγες εμένα θα στο έφερνα.... Πάνω στον κώλο όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίς ζητάει απεγνωσμένα....
Επίτηδες το κάνουν να μαλώνουμε....Δεν θα τους κάνουμε το χατίριΡε συ τι τους λες τώρα και εσύ βραδιάτικα.
Θα σκοτωθούν ποιά θα κάτσει κάτω κάτω και ποιά πάνω πάνω.
Άσε που μπορεί να πει η μία εγώ θα κάτσω στη μέση γιατί έχω πιο ωραίο κώλο και μετά θα γίνει της πουτάνας ...
Άσε καλύτερα η κάθε μία ξεχωριστά.
ΩΝΣΓ ρε Γιολαντακι.... Μας γαμησες βραδιάτικα..Κύριε @Annapurna στις διαταγές σας ....
Επίτηδες το κάνουν να μαλώνουμε....Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι
Κανετε αλλα χατηρια καποιες απο εσας (στο κρεβατι) οποτε φανταζομαι οτι οσοι εχουν αυτες τις απαιτησεις θα σας συνχωρεσουνΕπίτηδες το κάνουν να μαλώνουμε....Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι
Μωρο μου εσύ ❤ΩΝΣΓ ρε Γιολαντακι.... Μας γαμησες βραδιάτικα..
Αυτες με τις σφηνες ειναι η σοφια και η γιολαντα;επρεπε να βαλεις και την αριανα στο κολπο.δε θα ξερες ποια τρυπα να πρωτοπαρεις.@Γιολάντα Magic @Sofia_Magic
@Sandra Magic
@Βανέσα Magic
@Βαλέρια magic
@taylor.magic
Κοριτσια βρειτε τα μεταξυ σας και διοργανωστε κατι παρομοιο θα γινει χαμος εδω μεσα
Για εμένα τι θα ετοίμαζες;Μωρο μου εσύ ❤
Εφοσον η σοφια δεν ψηνεται για αυτη την φαση μπορει να μπει η @ariana.magic στην θεση της γινεται και αυτοΑυτες με τις σφηνες ειναι η σοφια και η γιολαντα;επρεπε να βαλεις και την αριανα στο κολπο.δε θα ξερες ποια τρυπα να πρωτοπαρεις.
Δεν αε εχω ξεχάσει αγαπούλα μου έρχεται.....❤Για εμένα τι θα ετοίμαζες;
να πεις το @Annapurna να σε παει σε κανα 5στεροΚύριε @Annapurna στις διαταγές σας ....
Καλα κάνει και τις πάει......τις κοπέλες.....να πεις το @Annapurna να σε παει σε κανα 5στερο
ολο τις αλλοδαπες εκει παει
μην του κατσεις σε μικροτερο απο 5στερο ριζορτ
Δεν εννοώ για αυτό..Δεν αε εχω ξεχάσει αγαπούλα μου έρχεται.....❤
Τι εννοείς.?Δεν εννοώ για αυτό..
παει τις κοπελεςΚαλα κάνει και τις πάει......τις κοπέλες.....