geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
ολα εγω πχια;Αυτό δεν το κατάλαβα…
ερωτικος χωρος
για εκει σε εχει
ολα εγω πχια;Αυτό δεν το κατάλαβα…
Φαντάζομαι τον έχεις χορέψει πολλές φορές και έχεις την σχετική εμπειρία…ολα εγω πχια;
ερωτικος χωρος
για εκει σε εχει
οπως ρωτησα και δεν απαντηθηκε,αρα η @Βαλέρια magic δεν κανει facesitting. καλως...Οχι εγω,αλλα τωρα που τον βλεπω...να σου πω...facesitting κανεις?
Αχχχ ανυπομονώ...Θα πω την αμαρτια μου.. Μολις ειδα την φωτο που ανεβασες περασαν διαφορες σκεψεις απο το μυαλο μου για το τι θελω να κανουμε οταν σε ξαναδω. Παραδειγματος χαρη:
Big ass maid dripping creampie - S4jtkuk4c
Pinned by S4jtkuk4c onto Own. Description: Big ass maid dripping creampie. Tags: ass, babes, creampie, pussy.www.sex.com
prone - Nelson4u
Pinned by Nelson4u onto Great Sex. Description: prone. Tags: ass, blonde, hardcore, pussy.www.sex.com
Από τώρα πας για ύπνο?Wtf
Τι σχέση έχει η βαζελίνη ???
Αντε καληνύχτα κορίτσια γιατί μπήκαν οι εξυπνάκηδες με τις βαζελίνες.
Ma Che CULO!!!!Κύριε @Annapurna στις διαταγές σας ....
Από τώρα πας για ύπνο?
ειναι κι άλλοι εδώ....αμαν !!Από τώρα πας για ύπνο?
Κάνω αγαπημένε μου Chris....οπως ρωτησα και δεν απαντηθηκε,αρα η @Βαλέρια magic δεν κανει facesitting. καλως...
Κάνω αγαπημένε μου Chris....με τέτοιο κώλο γίνεται να μην κάνω;
κρινε με αν θες δεν εχω προβλημα,αλλα οι λεγομενοι ζουμεροι κωλοι πρεπει να χωνονται μεσα στη μαπα. τι να πω,εχω θεμα... Η Γιολαντα ξερει.Κάνω αγαπημένε μου Chris....
Εγώ ζήτησα!!!Κάποιος ζήτησε κώλο;
Οοο να σου γαμησω μωρή καυλιαρα!!Κύριε @Annapurna στις διαταγές σας ....
Οταν λες βρεθηκε? Μαθαμε αν τελικα δουλευει η οχι?Τελικά η Γκουγκου βρέθηκε
Που φίλε ;Τελικά η Γκουγκου βρέθηκε
στο insta εννοεί προφανώς ο φίλος...Οταν λες βρεθηκε? Μαθαμε αν τελικα δουλευει η οχι?
Αν την βρηκε στο insta δεν ειναι ειδηση αυτο.. Δεν ειναι και καμια επιστημη να βρισκεις στα social.. Ειδηση θα ηταν αν μαθαιναμε αν δουλευει η οχιστο insta εννοεί προφανώς ο φίλος...
Συγνώμη παιδιά ξέχασα να βάλω ερωτηματικόΤελικά η Γκουγκου βρέθηκε