hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.198
- Πόντοι
- 15.296
Ρέ μανία μὲ τὴν Γκουγκού... Χεστήκαμε! Μὲ τὸ συμπάθειο...
ΓιατιΗ απάντηση είναι σαφέστατη και κατατοπιστική...
Ψαξε στο instagram gkougkou....ποιαααα ειναι η γκουγκου ?
Ειλικρινα δεν μας ενδιαφερει αν ξεκινησε η αν θα ξεκινησει, και αν ξεκινησει οπως λες θα το μαθουμε...Ρε δε μας γαματε με την γκουγκου? Αν ξεκινήσει θα μαθευτεί, λες και είναι η μόνη που έχει μουνι. Αν ξεκινήσει, ασχολούμαστε τότε. Έλεος πια. Σοφία βάλε μια τάξη σε παρακαλώ!!!
Τι γίνεται μωρό μου? Με ποιά γκουγου μας τα φοράτε?Ρε δε μας γαματε με την γκουγκου? Αν ξεκινήσει θα μαθευτεί, λες και είναι η μόνη που έχει μουνι. Αν ξεκινήσει, ασχολούμαστε τότε. Έλεος πια. Σοφία βάλε μια τάξη σε παρακαλώ!!!
Τι γίνεται μωρό μου? Με ποιά γκουγου μας τα φοράτε?
Α εντάξει τότε....μα μες τα μούτρα μας το κέρατο...( δεν έχει βίντεο και φωτογραφία σήμερα) τιμωρία...Θά'θελαν κάποιοι ἀλλά δέν δουλεύει ... Τουλάχιστον ἀκόμη... Ὁπότε κάποιοι ρωτᾶνε ἄν ξέρουν οἱ ἄλλοι κάτι
Α εντάξει τότε....μα μες τα μούτρα μας το κέρατο...( δεν έχει βίντεο και φωτογραφία σήμερα) τιμωρία...
Α εντάξει τότε....μα μες τα μούτρα μας το κέρατο...( δεν έχει βίντεο και φωτογραφία σήμερα) τιμωρία...
Όχι ρε γμτ και ήθελα ένα βιντεάκιΑ εντάξει τότε....μα μες τα μούτρα μας το κέρατο...( δεν έχει βίντεο και φωτογραφία σήμερα) τιμωρία...
Είμαι πολύ πληγωμένη σήμερα...Γιά στάσου;! Ἐμεῖς ποὺ κράξαμε τοὺς ἄλλους ὅτι μᾶς τά πρήξανε τί φταῖμε;;!!
Ειμαστε διπλα σου!!Είμαι πολύ πληγωμένη σήμερα...
Μωρό μου ευγενικό ❤Ειμαστε διπλα σου!!
Έλα Σοφάκι μην ασχολείσαι εσύ με ποταπά πράγματα. Εσύ είσαι για τα σπουδαία.Τι γίνεται μωρό μου? Με ποιά γκουγου μας τα φοράτε?
Εντάξει με έπεισες... ❤Έλα Σοφάκι μην ασχολείσαι εσύ με ποταπά πράγματα. Εσύ είσαι για τα σπουδαία.
Εντάξει με έπεισες... ❤