Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.031
Έτσι είναι το σωστό ❤Εχω γαμηθει στη δουλειά θα ανεβάσω αργότερα
Χάθηκα ανάμεσα.στα πόδια της @Sofia_Magic
Έτσι είναι το σωστό ❤Εχω γαμηθει στη δουλειά θα ανεβάσω αργότερα
ποιος την χαρη σου Γιολαντα μου!!Εχω γαμηθει στη δουλειά θα ανεβάσω αργότερα
Aτιμη εργατιάΤώρα αυτό μας το λες για να σε λυπηθούμε?
Είπαμε, τα πάντα για το παντεσπάνι .Aτιμη εργατιά
Έλα ρε συντροφάρα!Aτιμη εργατιά
Μόλις πήγα να σε ταγκαρω να ξέρειςΈλα ρε συντροφάρα!
ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΟΡΩΜας εχετε γαμησει με τη γκουγκου,στο γραφειο υπαρχουν κλασεις ανωτερες. Ακου γκουγκου η αλλη! Θα το κανω κ'γω γκαχας.
Η Σοφία όχι.. Οι άλλες δύο ναι, θα τις πετύχεις κάποιο Σ/Κ διαθέσιμες..
Αφου ειμαι γαματοςΔΕΝ ΣΕ ΜΠΟΡΩ
Ζήλεψε τη γκαγκα αλλά το πάτησε στο τρανσλειτ του γκουγκλ στα ελληνικά και μπερδεύτηκεΜας εχετε γαμησει με τη γκουγκου,στο γραφειο υπαρχουν κλασεις ανωτερες. Ακου γκουγκου η αλλη! Θα το κανω κ'γω γκαχας.
Πρεπει να κουραστηκε παντως για να βρει τοσο ψαγμενο ψευδώνυμο,χαϊδευτικο ή οτι ειναι τελοσπαντων. Καζαγκουγκου επρεπε να το κανει,ειχαν και ενα γαματο κομματι το "too shy"Ζήλεψε τη γκαγκα αλλά το πάτησε στο τρανσλειτ του γκουγκλ στα ελληνικά και μπερδεύτηκε
Όχι ίσα ίσα μωρο μου.....
Απλα θα θέλω να τον φάω μετά...
τελικά......και για να έχουμε καλό ερώτημα, το βιντεάκι αυτό είναι προϊόν της καύλας που σου δημιούργησα εγώ και τα τραγούδια που επέλεξα ή μπα????Καλημεραααα, καλή ερωτική εβδομάδα αγόρια ❤
@Sofia_Magic
Τα ψευδώνυμα συνήθως είναι καθρέφτης της εικόνας μας ωποτε αν τις αρέσει εκείνης ....Πρεπει να κουραστηκε παντως για να βρει τοσο ψαγμενο ψευδώνυμο,χαϊδευτικο ή οτι ειναι τελοσπαντων. Καζαγκουγκου επρεπε να το κανει,ειχαν και ενα γαματο κομματι το "too shy"
Εγώ ένα ποτό έχω ζητήσει εδώ και τόση ώρα και δεν μου έχει έρθει ακόμα. Ο άλλος ζητάει κωλο και του έρχεται στο πιάτο. Τι να πω...Κάποιος ζήτησε κώλο;
Οχι εγω,αλλα τωρα που τον βλεπω...να σου πω...facesitting κανεις?Κάποιος ζήτησε κώλο;
Όταν αυτή η φράση έχει κυριολεκτική έννοια...Εχω γαμηθει στη δουλειά θα ανεβάσω αργότερα