Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.472
Δουλεύω και βράδυ ρε αγάπη μου τι να κάνω είμαι πολυάσχολη με βλέπεις όμως προσπαθώΚαλά με το 4 δεν βολευεις τους πρωινους. Κάντο μια μέρα πρωί όμως και για μας...
Δουλεύω και βράδυ ρε αγάπη μου τι να κάνω είμαι πολυάσχολη με βλέπεις όμως προσπαθώΚαλά με το 4 δεν βολευεις τους πρωινους. Κάντο μια μέρα πρωί όμως και για μας...
Αποκλείεται... θέλουμε αποδείξεις...@Sofia_Magic είσαι πολύ όμορφη σήμερα ❤
Ήμαρτον με σένα...θα νομίζουν τα μωρά μου ότι έχω σχέση με σένα...@Sofia_Magic είσαι πολύ όμορφη σήμερα ❤
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε μωράκι...!!Αγάπες τι κάνετε πως είστε?
Εγω εδώ....a typical.day in office όπως λένε και στο χωριό μου
Όχι κούκλα μου. Επειδή γούσταρεις το σεξ με τη Γιολάντα? Ξέρουμε, πλατωνικό είναι...Ήμαρτον με σένα...θα νομίζουν τα μωρά μου ότι έχω σχέση με σένα...
Όλο Σαγαπω μού λέει δεν ξέρω τι να σκεφτώ...χαχαχαχαχα έρωταςΌχι κούκλα μου. Επειδή γούσταρεις το σεξ με τη Γιολάντα? Ξέρουμε, πλατωνικό είναι...
Ότι και ναναι εμείς δεν θέλουμε να μπούμε ανάμεσα στη σχέση σας. Μόνο ανάμεσα σας.Όλο Σαγαπω μού λέει δεν ξέρω τι να σκεφτώ...χαχαχαχαχα έρωτας
Χαχάχαχά θέλω να σου φτιάξω το διακόπτη. Το παίρνω ξεκάθαρα ως ερωτικό κάλεσμαλογο της δουλειας και επειδη ειμαι και ψυχαναγκαστικος,το ματι μου εκτος απο τις βυζαρες σου που θελω να τις φαω και να τις πηδηξω ,πηγε και στον διακοπτη που εχει βγει και θελω να στο φτιαξω οπωσδηποτε
Όπως μου είπε κάποτε και μια γνωστή στο χώρο, ανεξάρτητη πλέον, "να γαμηθουμε θέλω όχι να πάμε για ψάρεμα "Εχουμε κανα ραντεβου για τις 7 το πρωι?
Θα το κανω 6,μετα θα την παρω μαζι να κυνηγησουμε αγριογουρουνα.Όπως μου είπε κάποτε και μια γνωστή στο χώρο, ανεξάρτητη πλέον, "να γαμηθουμε θέλω όχι να πάμε για ψάρεμα "
Άδεια κυνηγίου να έχει μόνο...Θα το κανω 6,μετα θα την παρω μαζι να κυνηγησουμε αγριογουρουνα.
Σωστα,θα το κανονισω!Άδεια κυνηγίου να έχει μόνο...
Παναγία μου τι πλάσμα είσαι δεν μπορώ θα σε βιάσωΚαλησπέρα μωράκια, αύριο διαθέσιμη από 4 το μεσημερι, να βολέψω και τους πρωινούς και τους βραδινούς Μου λείψατε !
Τράβηξε βιντεάκι σε duo να δούμε πόσο όμορφη είναι όταν πεοθηλάζει@Sofia_Magic είσαι πολύ όμορφη σήμερα ❤
Κούκλα μου συγνώμη αλλά πρόσεξε τι γράφεις.Παναγία μου τι πλάσμα είσαι δεν μπορώ θα σε βιάσω
Συγνώμη κύριε αστυνόμε δεν θα ξανά γινειΚούκλα μου συγνώμη αλλά πρόσεξε τι γράφεις.
Οκ τότε. Πρώτη και τελευταία φορά. Συγχωρεμενη.Συγνώμη κύριε αστυνόμε δεν θα ξανά γινει
Το ορκίζομαι στην ποτε κλειστή κωλοτρυπιδα μου
Μόλις μας έδειξες το μέλλον .....Καληνύχτα όνειρα γλυκα. ....