koutsavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 389
- Πόντοι
- 21
Ντοκιμαντερ αναπαραγωγικοτηταςΤι βίντεο να τραβήξουμε.ομως?
Ντοκιμαντερ αναπαραγωγικοτηταςΤι βίντεο να τραβήξουμε.ομως?
Καθισα να φαω μετα απο τη δουλεια και μπαινω στο bou.μαλακια εκανα παλι θα τον παιξωΑγάπες μου σήμερα διαθέσιμη από της 4 ! Φιλιά πολλά και παντού...❤
Όλα αυτά που λέτε τα έζησα λάιβ χτες... όντως κρίμα που δεν βγάλαμε βίντεο...Ε ναι τώρα μάλιστα.....
Και έπειτα θα ανέβω να καβαλισω το " άλογο " της Σοφίας και από πίσω μου ο παρτενερ...καλό.?
Πωωωωωωωω.......τι καυλακι είσαι εσυ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝΑγάπες μου σήμερα διαθέσιμη από της 4 ! Φιλιά πολλά και παντού...❤
Διαθεσιμη από 7
Να σου γλειφει το καυλι αυτη η γλωσιτσα..και να τη βρεχεις με σπερμα μετα..Διαθεσιμη από 7
Εγώ πάντως δεν ξέρω να διαβάζω τον καφέ οπότε καλύτερα το βίντεοΚαλημερα αγάπες μου....
Επειδή ανησυχησατε χθες να ενημερώσω πως δεν πνίγηκα
Είμαι σε δίλημμα τωρα να ανεβάσω βίντεο, φωτογραφία τον καφέ που πίνω....
Να σε πηδαει η Σοφαρα με στραπον.... τι λες?Τι βίντεο να τραβήξουμε.ομως?
It's trueΆμα είναι η Arianna, χάρη της κάνει τότε.
2 διακοπτες και 1 σουκο.Διαθέσιμη από 7 καυλακια μου
κατι που να φορατε ρουχαΝα μας πούνε τα αγόρια μού...και σου...
Ο ένας διακόπτης είναι ξεχαρβαλωμένος.2 διακοπτες και 1 σουκο.
τι θελει να πει ο ποιητης-φωτογραφος ?
λογο της δουλειας και επειδη ειμαι και ψυχαναγκαστικος,το ματι μου εκτος απο τις βυζαρες σου που θελω να τις φαω και να τις πηδηξω ,πηγε και στον διακοπτη που εχει βγει και θελω να στο φτιαξω οπωσδηποτεΔιαθέσιμη από 7 καυλακια μου
ρε Γιολαντα,ποτε θα ξαναβαλεις τον κωλο σου στα μουτρα μου? ψυχη εχουμε και 'μεις...Αγάπες τι κάνετε πως είστε?
Εγω εδώ....a typical.day in office όπως λένε και στο χωριό μου
Κυρίες ε?κατι που να φορατε ρουχα
Πρέπει να ξαναγίνει γλυκό μου αγόρι ❤ρε Γιολαντα,ποτε θα ξαναβαλεις τον κωλο σου στα μουτρα μου? ψυχη εχουμε και 'μεις...
Δύσκολο αυτό......κατι που να φορατε ρουχα