Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.024
Πότε άραγε??ρε Γιολαντα,ποτε θα ξαναβαλεις τον κωλο σου στα μουτρα μου? ψυχη εχουμε και 'μεις...
Πότε άραγε??ρε Γιολαντα,ποτε θα ξαναβαλεις τον κωλο σου στα μουτρα μου? ψυχη εχουμε και 'μεις...
αμα σε δαγκωσω εσενα...Πότε άραγε??
απλα απο το πολυ γυμνο παθαινεις ανοσιαΚυρίες ε?
εστω απλα μαγιοΔύσκολο αυτό......
Πρέπει να ξαναγίνει γλυκό μου αγόρι ❤
Πότε? Πριν η μετά πού η Γιολάντα θα σού κάτσει πρόσωπο?αμα σε δαγκωσω εσενα...
ωπ,με σκαλωσες τωρα. κατσε να σκεφτω...Πότε? Πριν η μετά πού η Γιολάντα θα σού κάτσει πρόσωπο?
Νομίζω το τελευταίο καιρο φαίνεται μια απώλια κιλών στη Γιολαντα, μοντελάκι την έχετε κάνει, την έχετε πάρει ολοι μονότερμα, την ξεσκίσατε όλοι εδώ, ερεψε...Αγάπες τι κάνετε πως είστε?
Εγω εδώ....a typical.day in office όπως λένε και στο χωριό μου
Ισχύει εχω χάσει 5 κιλακια ρε συ με έχουν σταξει....πάνω κάτω πάνω κάτωΝομίζω το τελευταίο καιρο φαίνεται μια απώλια κιλών στη Γιολαντα, μοντελάκι την έχετε κάνει, την έχετε πάρει ολοι μονότερμα, την ξεσκίσατε όλοι εδώ, ερεψε...
Καλά με το 4 δεν βολευεις τους πρωινους. Κάντο μια μέρα πρωί όμως και για μας...Καλησπέρα μωράκια, αύριο διαθέσιμη από 4 το μεσημερι, να βολέψω και τους πρωινούς και τους βραδινούς Μου λείψατε !
Μπράβο! Αυτό είναι πολύ καλό.Ισχύει εχω χάσει 5 κιλακια ρε συ με έχουν σταξει....πάνω κάτω πάνω κάτω
Ωπ.....Καλησπέρα μωράκια, αύριο διαθέσιμη από 4 το μεσημερι, να βολέψω και τους πρωινούς και τους βραδινούς Μου λείψατε !
Δουλεύω και βράδυ ρε αγάπη μου τι να κάνω είμαι πολυάσχολη με βλέπεις όμως προσπαθώΚαλά με το 4 δεν βολευεις τους πρωινους. Κάντο μια μέρα πρωί όμως και για μας...
Αποκλείεται... θέλουμε αποδείξεις...@Sofia_Magic είσαι πολύ όμορφη σήμερα ❤
Ήμαρτον με σένα...θα νομίζουν τα μωρά μου ότι έχω σχέση με σένα...@Sofia_Magic είσαι πολύ όμορφη σήμερα ❤
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε μωράκι...!!Αγάπες τι κάνετε πως είστε?
Εγω εδώ....a typical.day in office όπως λένε και στο χωριό μου
Όχι κούκλα μου. Επειδή γούσταρεις το σεξ με τη Γιολάντα? Ξέρουμε, πλατωνικό είναι...Ήμαρτον με σένα...θα νομίζουν τα μωρά μου ότι έχω σχέση με σένα...
Όλο Σαγαπω μού λέει δεν ξέρω τι να σκεφτώ...χαχαχαχαχα έρωταςΌχι κούκλα μου. Επειδή γούσταρεις το σεξ με τη Γιολάντα? Ξέρουμε, πλατωνικό είναι...
Ότι και ναναι εμείς δεν θέλουμε να μπούμε ανάμεσα στη σχέση σας. Μόνο ανάμεσα σας.Όλο Σαγαπω μού λέει δεν ξέρω τι να σκεφτώ...χαχαχαχαχα έρωτας
Χαχάχαχά θέλω να σου φτιάξω το διακόπτη. Το παίρνω ξεκάθαρα ως ερωτικό κάλεσμαλογο της δουλειας και επειδη ειμαι και ψυχαναγκαστικος,το ματι μου εκτος απο τις βυζαρες σου που θελω να τις φαω και να τις πηδηξω ,πηγε και στον διακοπτη που εχει βγει και θελω να στο φτιαξω οπωσδηποτε