Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Εξασκώ τα ισπανικά μου..αλλά όχι την γλώσσαΜε κινέζικο σίγουρα δεν μεγαλώνουν!!! κάτι άλλο κάνεις!!!!
Εξασκώ τα ισπανικά μου..αλλά όχι την γλώσσαΜε κινέζικο σίγουρα δεν μεγαλώνουν!!! κάτι άλλο κάνεις!!!!
Είμαι καλή στα ανεβοκατεβάσματαΤην εξασκεις καλά την ισπανική;;;
Ουτε που παρατηρησα το κινεζικοΟρίστε το μυστικό μου.τα μεγαλώνω με κινεζικό
Βρε λεφτά υπάρχουν, αμέτρητα μάλιστα. Χρόνο να τα φάμε δεν έχουμε...Βρε πάρε με εσυ αν κάνεις τέτοια και αν περάσω και καλά σου κάνω και έκπτωση είπαμε λεφτά υπάρχουν, μαζί τα φάγαμε
Όταν θα σε κλείσω θα παραγγείλω να φαμε είναι το αγαπημένο μου τρώω 2-3 φορές την εβδομάδαΕξασκώ τα ισπανικά μου..αλλά όχι την γλώσσα
Αυγού κοτόπουλο μανιτάρια κ μέτρια καυτερή τρώω..Απλά αν μ βάλεις τσοπστιξ θα γίνω μουνι..Αν σ αρέσει το food sex χαχαχαχΌταν θα σε κλείσω θα παραγγείλω να φαμε είναι το αγαπημένο μου τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα
Τρώμε το ίδιο ακριβώς αλλά φέτος έμαθα να τρώω με το τσοπστιξ μετά από τόσα χρόνια προσπάθεια αλλά θα σε βάλω και εσένα να φας με το ίδιο τρόπο!Αυγού κοτόπουλο μανιτάρια κ μέτρια καυτερή τρώω..Απλά αν μ βάλεις τσοπστιξ θα γίνω μουνι..Αν σ αρέσει το food sex χαχαχαχ
Challenge acceptedΤρώμε το ίδιο ακριβώς αλλά φέτος έμαθα να τρώω με το τσοπστιξ μετά από τόσα χρόνια προσπάθεια αλλά θα σε βάλω και εσένα να φας με το ίδιο τρόπο!
Και τις μας τραβηξες το atm να δουμε...α οχι βυζια ειναι.Ορίστε το μυστικό μου.τα μεγαλώνω με κινεζικό
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΔιαθέσιμη από 6:30
Θα μας τρελάνεις εσύΚαλό απόγευμα
Δυναμίτης!!!!!!!!Διαθέσιμη από 6:30
Από πότε το αγελαδίσιο βυζί είναι καυλωτικό?Ορίστε το μυστικό μου.τα μεγαλώνω με κινεζικό
Σε περίμενα να γράψεις..Δεν μπορώ χωρίς έναν φαν να με βρίζει..συγνώμη που σε παράτησα τότε αλλά δεν φταίω εγώ που τον έχεις μικρό σορρυ νοτ σορρυΑπό πότε το αγελαδίσιο βυζί είναι καυλωτικό?
Για πες ποιά τύπεΡε σε ανεξάρτητη τώρα σου λέω είναι σε γραφείο πια το έπαιζε και ειδική στο bdsm τρομάρα της, ωραίο μουνι όμως
Ο πάτος.Διαθέσιμη από 6:30
Πάντα ετοιμηΔιαθέσιμη από 6:30
Angiedomm αν έχεις ακουστάΓια πες ποιά τύπε