Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Βγάλε το πάνω μέρος από το μαγιό!!!Φαντάζεστε να είχα δίδυμη αδερφή και να κάναμε μαζί ντουο;
Βγάλε το πάνω μέρος από το μαγιό!!!Φαντάζεστε να είχα δίδυμη αδερφή και να κάναμε μαζί ντουο;
Σε ποιο γραφείο δουλεύει τώρα?Angiedomm αν έχεις ακουστά
Πρέπει να είναι η Ναταλία στο yourlust είναι αυτή που έχει κάτι φωτογραφίες με στραπον μια κοκκινομάλλαΣε ποιο γραφείο δουλεύει τώρα?
Δεν έχουμε βρεθεί κούκλα... Το ώραιο είναι ότι το όπλο σου είναι να κρίνεις και να σχολιάζεις το μέγεθος του πούτσου κάποιου... Σκέψου πόσο χαμηλά έχεις πέσει στη ζωή σου. Κοινός είσαι για τον πούτσο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΣε περίμενα να γράψεις..Δεν μπορώ χωρίς έναν φαν να με βρίζει..συγνώμη που σε παράτησα τότε αλλά δεν φταίω εγώ που τον έχεις μικρό σορρυ νοτ σορρυ
αστ' αυτα εσυ,την αλλη φορα ειχα λυσαξει για παρτουζα οδηγο με τηλεφωνητρια και εκανες τον Ανεστη. Ουτε ενα μηνυμα απορριψης ρε παιδι μου,κατι...Αυτό πάει για μένα ή για τις κοπέλες του γραφείου ,?
οταν βλεπω λαθη μου στον γραπτο λογο,πως τρελενομαι ρε φιλε,χαλαει ολο το αστειο.Και τις μας τραβηξες το atm να δουμε...α οχι βυζια ειναι.
δεν σου εχουν πει να μην φοράς μαγιο στον ηλιο? γυμνή εντελώς την επόμενη φορά να μην εχεις τέτοια θέματα. απλά πες μας σε ποιά παραλία θα πας για να σου φέρουμε καφεδακι.... :-)Πέντε λεπτά έκατσα στον ήλιο και δες εδώ κατάσταση
Όταν μπήκες για πρώτη φορά στο σαιτ κ έκανες εγγραφή είδες τι σου πέταγε?? Αν είσαι άνω των 18..Με αυτά που γράφεις είσαι στάνταρ στανταρακι ανήλικο κ μάλιστα με περιορισμένο λεξιλογιο αφού τα βρισίδια είναι σε πρώτο ρόλο..Τα ξαναλέμε όταν μεγαλώσεις μικρέ..until then μην ξεχάσεις μαλακια μαλακια αλλά πρόσεχε τυφλώνει σε μεγάλο βαθμόΔεν έχουμε βρεθεί κούκλα... Το ώραιο είναι ότι το όπλο σου είναι να κρίνεις και να σχολιάζεις το μέγεθος του πούτσου κάποιου... Σκέψου πόσο χαμηλά έχεις πέσει στη ζωή σου. Κοινός είσαι για τον πούτσο. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όταν μπήκες για πρώτη φορά στο σαιτ κ έκανες εγγραφή είδες τι σου πέταγε?? Αν είσαι άνω των 18..Με αυτά που γράφεις είσαι στάνταρ στανταρακι ανήλικο κ μάλιστα με περιορισμένο λεξιλογιο αφού τα βρισίδια είναι σε πρώτο ρόλο..Τα ξαναλέμε όταν μεγαλώσεις μικρέ..until then μην ξεχάσεις μαλακια μαλακια αλλά πρόσεχε τυφλώνει σε μεγάλο βαθμόΔεν έχουμε βρεθεί κούκλα... Το ώραιο είναι ότι το όπλο σου είναι να κρίνεις και να σχολιάζεις το μέγεθος του πούτσου κάποιου... Σκέψου πόσο χαμηλά έχεις πέσει στη ζωή σου. Κοινός είσαι για τον πούτσο. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πρέπει να είναι η Ναταλία στο yourlust είναι αυτή που έχει κάτι φωτογραφίες με στραπον μια κοκκινομάλλα
Μα δεν το έχεις ακουσει το πολυ τάκα τάκα κάνει το παιδί μλκΌταν μπήκες για πρώτη φορά στο σαιτ κ έκανες εγγραφή είδες τι σου πέταγε?? Αν είσαι άνω των 18..Με αυτά που γράφεις είσαι στάνταρ στανταρακι ανήλικο κ μάλιστα με περιορισμένο λεξιλογιο αφού τα βρισίδια είναι σε πρώτο ρόλο..Τα ξαναλέμε όταν μεγαλώσεις μικρέ..until then μην ξεχάσεις μαλακια μαλακια αλλά πρόσεχε τυφλώνει σε μεγάλο βαθμό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν μπήκες για πρώτη φορά στο σαιτ κ έκανες εγγραφή είδες τι σου πέταγε?? Αν είσαι άνω των 18..Με αυτά που γράφεις είσαι στάνταρ στανταρακι ανήλικο κ μάλιστα με περιορισμένο λεξιλογιο αφού τα βρισίδια είναι σε πρώτο ρόλο..Τα ξαναλέμε όταν μεγαλώσεις μικρέ..until then μην ξεχάσεις μαλακια μαλακια αλλά πρόσεχε τυφλώνει σε μεγάλο βαθμό
Οτι πεις κοριτσαρα.... εισαι πανεξυπνη. Πιανεις πουλια στον αερα (κυριολεκτικα και μεταφορικα) ζησε στο συννεφακι σου...Όταν μπήκες για πρώτη φορά στο σαιτ κ έκανες εγγραφή είδες τι σου πέταγε?? Αν είσαι άνω των 18..Με αυτά που γράφεις είσαι στάνταρ στανταρακι ανήλικο κ μάλιστα με περιορισμένο λεξιλογιο αφού τα βρισίδια είναι σε πρώτο ρόλο..Τα ξαναλέμε όταν μεγαλώσεις μικρέ..until then μην ξεχάσεις μαλακια μαλακια αλλά πρόσεχε τυφλώνει σε μεγάλο βαθμό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν μπήκες για πρώτη φορά στο σαιτ κ έκανες εγγραφή είδες τι σου πέταγε?? Αν είσαι άνω των 18..Με αυτά που γράφεις είσαι στάνταρ στανταρακι ανήλικο κ μάλιστα με περιορισμένο λεξιλογιο αφού τα βρισίδια είναι σε πρώτο ρόλο..Τα ξαναλέμε όταν μεγαλώσεις μικρέ..until then μην ξεχάσεις μαλακια μαλακια αλλά πρόσεχε τυφλώνει σε μεγάλο βαθμό
Κ πάλι με την απαντηση σου αυτό μ δείχνεις γ αυτό είμαι εδώ για να πιάνω πουλιά..εσύ γιατί είσαι εδώ?? Έλα πήγαινε έχει νικελοντεον είναι η ώρα σουΟτι πεις κοριτσαρα.... εισαι πανεξυπνη. Πιανεις πουλια στον αερα (κυριολεκτικα και μεταφορικα) ζησε στο συννεφακι σου...
Λογικά βλέπεις και εσυ για να ξερεις πονηρουλα χαχαΚ πάλι με την απαντηση σου αυτό μ δείχνεις γ αυτό είμαι εδώ για να πιάνω πουλιά..εσύ γιατί είσαι εδώ?? Έλα πήγαινε έχει νικελοντεον είναι η ώρα σου
Ποιος ζει στην θάλασσα σε ανανάΛογικά βλέπεις και εσυ για να ξερεις πονηρουλα χαχα
Οχι ο πατρικ είμαιΠοιος ζει στην θάλασσα σε ανανά
Λίγα τα λόγια για το nickelodeon είναι το μόνο που παίζει Μπομπ σφουγγαράκιΚ πάλι με την απαντηση σου αυτό μ δείχνεις γ αυτό είμαι εδώ για να πιάνω πουλιά..εσύ γιατί είσαι εδώ?? Έλα πήγαινε έχει νικελοντεον είναι η ώρα σου
Γιολάντα τι καυλαρα που είσαι κορίτσι μουΚαλημερα σγαπες.μου ......πως είστε?
Σήμερα διαθεσιμη από 16:00 ....