Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Ε τότε να σε δοκιμάσουμεΕγω κανω διπλο με ολες παντως,δεν εχω τετοια κομπλεξ.
Ε τότε να σε δοκιμάσουμεΕγω κανω διπλο με ολες παντως,δεν εχω τετοια κομπλεξ.
Ε τότε να σε δοκιμάσουμε
Είναι να μην βγει τίποτα μπροστά μας…το παίρνουμε βόλτα μαζί
Αν έχεις και την δύναμη αυτού ακόμα καλύτερα γιατί μια η Αριανα που δεν καταλαβαίνει χριστο και μια εγώ που είμαι φαν του χειτ φακ, ΕΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ
Το ήξερα ότι δεν θα με κερατώσεις ποτε μωρό μουΈγραψε εχθές ότι κάνει μόνο με Σοφία
Και εγώ μένω με Σαντρα
Και καλα εκανες.. Απλα το γενικευσα επειδη δεν ηθελα να ακουσω και εγω καποια επιθεση επειδη δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω περαιτερωΚαλυτερα να δινεις περισσοτερη σημασια σε αυτα που διαβαζεις,εγω εβριζα και ειχα λογο. Εδιωξα εναν τοξικο εχτες που μπαχαλευε τα νηματα,εβριζε μελη και κοπελες και βεβαιως δεν προσφερε απολυτως τιποτα στο φορουμ παρα μονο επιανε χωρο. Ας ειναι καλα οι μοντς που με εμπιστευονται.
Όταν λες χειτ φακ;Αν έχεις και την δύναμη αυτού ακόμα καλύτερα γιατί μια η Αριανα που δεν καταλαβαίνει χριστο και μια εγώ που είμαι φαν του χειτ φακ, ΕΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ήξερα ότι δεν θα με κερατώσεις ποτε μωρό μου
Γκουγκλαρε χειτ φακ και θα καταλάβειςΌταν λες χειτ φακ;
Α εσυ θες σφαλιάρες και από το αριστερό μου χέρι τώρα ε;Φαντάζεστε να είχα δίδυμη αδερφή και να κάναμε μαζί ντουο;
Επιθετικο γαμησι με νευρα. Πεφτουν κ λιγες σφαλιαρες εκειΌταν λες χειτ φακ;
Νομιζω μονο οι αδερφες Delai kανουν duo!Φαντάζεστε να είχα δίδυμη αδερφή και να κάναμε μαζί ντουο;
Θέλω σφαλιάρες από όλα σου τα άκρα καυλιτσα μου, αφού ξέρεις ότι τα λέω για να σε πικαρω μη ζηλεύεις ..Α εσυ θες σφαλιάρες και από το αριστερό μου χέρι τώρα ε;
Έπρεπε να καταλάβω τι βίτσια έχεις καταβαθος…
Και μετά μακια για να περάσειΘέλω σφαλιάρες από όλα σου τα άκρα καυλιτσα μου, αφού ξέρεις ότι τα λέω για να σε πικαρω μη ζηλεύεις ..
Ναι αυτό θέλω να εξακριβώσω τον βαθμό του επιθετικού για να μη παρεξηγηθούμε, το ποσό χειτ δηλαδήΕπιθετικο γαμησι με νευρα. Πεφτουν κ λιγες σφαλιαρες εκει
Είναι η στιγμή που εύχεσαι να έχεις δυο πουτσες για να ευχαριστηθείς αυτόν το κωλοΔιαθέσιμη από 6:30
Ναι εννοώ πολύ χειτ ή ίσα ίσα;Γκουγκλαρε χειτ φακ και θα καταλάβεις
Καποιες ζητανε και σφαλιαρες στη μαπα,αν εχεις θεο. Ειχα δωσει δυο σφαλιαρες σε μια και ζαλιστηκε. Μου θελουν κ σφαλιαρες,χαχα.Ναι αυτό θέλω να εξακριβώσω τον βαθμό του επιθετικού για να μη παρεξηγηθούμε, το ποσό χειτ δηλαδή
Για αυτό ρωτάω γιατί η άλλη μου βάζει το χέρι μου στο λαιμό της και μόλις έσφιξα λίγο μου κάνει σιγά το κάνεις και δε τη πίεσα καθόλουΚαποιες ζητανε και σφαλιαρες στη μαπα,αν εχεις θεο. Ειχα δωσει δυο σφαλιαρες σε μια και ζαλιστηκε. Μου θελουν κ σφαλιαρες,χαχα.
Μαρή..ΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔιαθέσιμη από 6:30
Όταν λέμε χειτ φακ εννοούμε χειτ φακ.. ακόμα θυμάμαι έναν πελάτη πριν κάνα μήνα, νταμάρι μέχρι κει πάνω, του έκανα και την δύσκολη ότι και καλά αχ μη πονάω και με γύρισε στα 4 μου κρατούσε το κεφάλι με το χέρι κάτω για 40’ και έδινε πόνο.. το καταευχαριστηθηκα παιδιά δεν ξέρω ξέχασα και πως με λένε .. και τα δυο ονόματαΚαποιες ζητανε και σφαλιαρες στη μαπα,αν εχεις θεο. Ειχα δωσει δυο σφαλιαρες σε μια και ζαλιστηκε. Μου θελουν κ σφαλιαρες,χαχα.