ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.285
Και μετά μακια για να περάσειΘέλω σφαλιάρες από όλα σου τα άκρα καυλιτσα μου, αφού ξέρεις ότι τα λέω για να σε πικαρω μη ζηλεύεις ..
Και μετά μακια για να περάσειΘέλω σφαλιάρες από όλα σου τα άκρα καυλιτσα μου, αφού ξέρεις ότι τα λέω για να σε πικαρω μη ζηλεύεις ..
Ναι αυτό θέλω να εξακριβώσω τον βαθμό του επιθετικού για να μη παρεξηγηθούμε, το ποσό χειτ δηλαδήΕπιθετικο γαμησι με νευρα. Πεφτουν κ λιγες σφαλιαρες εκει
Είναι η στιγμή που εύχεσαι να έχεις δυο πουτσες για να ευχαριστηθείς αυτόν το κωλοΔιαθέσιμη από 6:30
Ναι εννοώ πολύ χειτ ή ίσα ίσα;Γκουγκλαρε χειτ φακ και θα καταλάβεις
Καποιες ζητανε και σφαλιαρες στη μαπα,αν εχεις θεο. Ειχα δωσει δυο σφαλιαρες σε μια και ζαλιστηκε. Μου θελουν κ σφαλιαρες,χαχα.Ναι αυτό θέλω να εξακριβώσω τον βαθμό του επιθετικού για να μη παρεξηγηθούμε, το ποσό χειτ δηλαδή
Για αυτό ρωτάω γιατί η άλλη μου βάζει το χέρι μου στο λαιμό της και μόλις έσφιξα λίγο μου κάνει σιγά το κάνεις και δε τη πίεσα καθόλουΚαποιες ζητανε και σφαλιαρες στη μαπα,αν εχεις θεο. Ειχα δωσει δυο σφαλιαρες σε μια και ζαλιστηκε. Μου θελουν κ σφαλιαρες,χαχα.
Μαρή..ΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔιαθέσιμη από 6:30
Όταν λέμε χειτ φακ εννοούμε χειτ φακ.. ακόμα θυμάμαι έναν πελάτη πριν κάνα μήνα, νταμάρι μέχρι κει πάνω, του έκανα και την δύσκολη ότι και καλά αχ μη πονάω και με γύρισε στα 4 μου κρατούσε το κεφάλι με το χέρι κάτω για 40’ και έδινε πόνο.. το καταευχαριστηθηκα παιδιά δεν ξέρω ξέχασα και πως με λένε .. και τα δυο ονόματαΚαποιες ζητανε και σφαλιαρες στη μαπα,αν εχεις θεο. Ειχα δωσει δυο σφαλιαρες σε μια και ζαλιστηκε. Μου θελουν κ σφαλιαρες,χαχα.
Καλα να προσεχεις με αυτα,μη πεσεις σε καμια τρελη κ σε τρεχει. Εγω δεν εχω ξαναδωσει σφαλιαρες στη μαπα που ζητανε. Απροβλεπτες οι γκομενες σημερα. Γι'αυτο εσκορτακι μονο.Για αυτό ρωτάω γιατί η άλλη μου βάζει το χέρι μου στο λαιμό της και μόλις έσφιξα λίγο μου κάνει σιγά το κάνεις και δε τη πίεσα καθόλου
Ρε σε ανεξάρτητη τώρα σου λέω είναι σε γραφείο πια το έπαιζε και ειδική στο bdsm τρομάρα της, ωραίο μουνι όμωςΚαλα να προσεχεις με αυτα,μη πεσεις σε καμια τρελη κ σε τρεχει. Εγω δεν εχω ξαναδωσει σφαλιαρες στη μαπα που ζητανε. Απροβλεπτες οι γκομενες σημερα. Γι'αυτο εσκορτακι μονο.
Ε εντάξει κάποια στιγμή θα τα πούμε αν και είσαι ακριβή αλλά δε πειράζειΌταν λέμε χειτ φακ εννοούμε χειτ φακ.. ακόμα θυμάμαι έναν πελάτη πριν κάνα μήνα, νταμάρι μέχρι κει πάνω, του έκανα και την δύσκολη ότι και καλά αχ μη πονάω και με γύρισε στα 4 μου κρατούσε το κεφάλι με το χέρι κάτω για 40’ και έδινε πόνο.. το καταευχαριστηθηκα παιδιά δεν ξέρω ξέχασα και πως με λένε .. και τα δυο ονόματα
Βρε πάρε με εσυ αν κάνεις τέτοια και αν περάσω και καλά σου κάνω και έκπτωση είπαμε λεφτά υπάρχουν, μαζί τα φάγαμεΕ εντάξει κάποια στιγμή θα τα πούμε αν και είσαι ακριβή αλλά δε πειράζει
Θα τα βρούμε καυλιάρα μου μου αρέσει να ικανοποιώ άλλωστεΒρε πάρε με εσυ αν κάνεις τέτοια και αν περάσω και καλά σου κάνω και έκπτωση είπαμε λεφτά υπάρχουν, μαζί τα φάγαμε
Τέτοια θέλω να ακουωωωωωωΘα τα βρούμε καυλιάρα μου μου αρέσει να ικανοποιώ άλλωστε
Αν είχες δίδυμη αδερφή κ έκανες ντουο μαζί της έδινα όσα παίρνεις τώρα επί 5!!Φαντάζεστε να είχα δίδυμη αδερφή και να κάναμε μαζί ντουο;
Πω πω χάλι...και δεν είσαι εδώ γμτ να έρθω να σου βάλω λίγη κρέμαΠέντε λεπτά έκατσα στον ήλιο και δες εδώ κατάσταση
ΑκριβώςΠω πω χάλι...και δεν είσαι εδώ γμτ να έρθω να σου βάλω λίγη κρέμα
Μην παίρνεις αυτό τον πηλό, δεν κάθεται καλά το μαλλί. Πάρε uppercut ή reuzel, πιο ακριβά αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις σε αυτη τη ζωή (εκτός αν πρόκεται για αγοραίο σεξ)Πέντε λεπτά έκατσα στον ήλιο και δες εδώ κατάσταση
Κάποιος θα σε φροντίσει είμαι σίγουρος. Δύσκολα αλλά πιστεύω κάποιος θα προσφερθεί...Ακριβώς