Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Από τον ένα μούναρο στον άλλονΔιαθέσιμη από 6:30
Από τον ένα μούναρο στον άλλονΔιαθέσιμη από 6:30
Αριάνα η κωλαρα σου είναι σεμιναριακού επιπέδου…..Διαθέσιμη από 6:30
Οι σφαλιαρες πανω στο σεξ δεν πιανονται. Γιατι λετε μαλακιτσες αφου κολλητες ειστε.Από σένα τρωω και σφαλιάρες όχι μόνο βρισίδια .. αλλά δεν μπορείς να πεις τη τελευταία φορά την δέχτηκα χωρίς να πω τίποτα .. αλλο που έφταιγα εγώ
Οι κολλητές δεν μαλώνουν; Ειδικά όταν η μια είναι λίγο βλαμμενη.. για μένα λέωΟι σφαλιαρες πανω στο σεξ δεν πιανονται. Γιατι λετε μαλακιτσες αφου κολλητες ειστε.
Ειστε αγαπημενες εσεις,φαινεταιΟι κολλητές δεν μαλώνουν; Ειδικά όταν η μια είναι λίγο βλαμμενη.. για μένα λέω
Παραδεξου οτι επιτηδες την νευριαζεις γιατι σου αρεσουν τα μπατσακια απο την αριανα!Οι κολλητές δεν μαλώνουν; Ειδικά όταν η μια είναι λίγο βλαμμενη.. για μένα λέω
Δηλαδη ειστε αμπαλες στην οδηγησηΕγώ και η @Sandra Magic
Είναι να μην βγει τίποτα μπροστά μας…το παίρνουμε βόλτα μαζίΔηλαδη ειστε αμπαλες στην οδηγηση
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ όσες φορές και να το δω κλαίω.. μου θυμίζει την πρώτη φορά που πήραμε αυτοκίνητοΕγώ και η @Sandra Magic
Αριανάρα μου με έχετε μπερδέψει εσύ και η @Γιολάντα Magic....δεν ξέρω ποιός από τους δυο κώλους αντέχει περισσότερο ξέσκισμα...θα μου απαντήσει κάποια υπεύθυνα?Εγώ και η @Sandra Magic
Και οι δυο μωρό μου στο λέω εγώΑριανάρα μου με έχετε μπερδέψει εσύ και η @Γιολάντα Magic....δεν ξέρω ποιός από τους δυο κώλους αντέχει περισσότερο ξέσκισμα...θα μου απαντήσει κάποια υπεύθυνα?
Κάνετε ντούο οι δυο σας τότε??Και οι δυο μωρό μου στο λέω εγώ
Έγραψε εχθές ότι κάνει μόνο με ΣοφίαΚάνετε ντούο οι δυο σας τότε??
Εγω κανω διπλο με ολες παντως,δεν εχω τετοια κομπλεξ.Έγραψε εχθές ότι κάνει μόνο με Σοφία
Και εγώ μένω με Σαντρα
κ εσυ δεν κανεις με την σοφια η΄ εχασα κανα επεισοδιο παλι?Έγραψε εχθές ότι κάνει μόνο με Σοφία
Και εγώ μένω με Σαντρα
Χωριστήκατε σε στρατόπεδα δηλαδή?Έγραψε εχθές ότι κάνει μόνο με Σοφία
Και εγώ μένω με Σαντρα
Χχαχαχα εσυ είσαι καλός φαίνεται δεν έχεις κολλήματαΕγω κανω διπλο με ολες παντως,δεν εχω τετοια κομπλεξ.
Δηλαδή αν θέλω ραντεβού με σένα την σάντρα και την γιολάντα μαζί δεν γίνεται?Το ξέρω θ φύγω με φορείο μετά αλλά λέω...Έγραψε εχθές ότι κάνει μόνο με Σοφία
Και εγώ μένω με Σαντρα
Δε θα προκαλεσω κανενα προβλημα στο γραφειο εγω,ειμαι καλος εργαζομενος.Χχαχαχα εσυ είσαι καλός φαίνεται δεν έχεις κολλήματα