Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Τέλειο πάω να το γκουγλαρωΙσαιας Ματιάμπα
Τέλειο πάω να το γκουγλαρωΙσαιας Ματιάμπα
Άμα σου βγάλει έναν έγχρωμο μην παραξενευτεις.... είναι ο manager!!!!Τέλειο πάω να το γκουγλαρω
Πατα καλυτερα το ονομα και τιτλο τραγουδιου "ονειρευομαι" piano versionΤέλειο πάω να το γκουγλαρω
Καταβαθος το ήξερα ότι είσαι ρομαντική ψυχή ..Πατα καλυτερα το ονομα και τιτλο τραγουδιου "ονειρευομαι" piano version
Γαμαει το κομματι,παραδεξου το!Καταβαθος το ήξερα ότι είσαι ρομαντική ψυχή ..
Θα πω όχι ... Γι'αυτό και την τιμώρησε!!Σφαλιαρες δεχεται...πουτσα στον κωλο δεχεται?
Όντως …Γαμαει το κομματι,παραδεξου το!
Καλυτερα να δινεις περισσοτερη σημασια σε αυτα που διαβαζεις,εγω εβριζα και ειχα λογο. Εδιωξα εναν τοξικο εχτες που μπαχαλευε τα νηματα,εβριζε μελη και κοπελες και βεβαιως δεν προσφερε απολυτως τιποτα στο φορουμ παρα μονο επιανε χωρο. Ας ειναι καλα οι μοντς που με εμπιστευονται.Τελικα σημερα που ειχα χρονο και μπηκα στο εν λογω νημα ειχε πλακα για δυο λογους:
1) Διαβασα μια ομορφη λογομαχια αναμεσα στην Σαντρα και στην Γιολαντα που οπως ειπα αν δεν το κανουν για πλακα τοτε κακως ξεκατινιαζονται εδω μεσα
2)Διαβαζω καποια μελη οι οποιοι απλα τσακωνονται? καβγαδιζουν? κανουν χαβαλε? Δεν εχω ιδεα πραγματικα.. Εαν κανουν χαβαλε η αν θελουν απλα να μπαχαλεψουν το νημα παω πασο διοτι καλως η κακως στον κοσμο το bou υπαρχουν αυτα.. Ωστοσο εαν τα εννοουν αυτα που γραφουν στις αντιπαραθεσεις τους.... η σωστη απαντηση κανονικα ειναι να πανε στο μπανιο και να τραβηξουν μια γρηγορη ωστε να συνερθουν... Αλλα επειδη ειμαι ευγενικος θα θεσω ενα απλο ερωτημα: Εαν οι διαφωνιες δεν γινονται για πλακα και γινονται στα σοβαρα ποιο το νοημα να μπαινεις και να τσακωνεσαι με αγνωστους ?
Θεωρώ όμως ότι η περισσότερη γοητεία μου είναι στο κεφάλι μου , συμφωνείς ;Εντάξει είσαι μούναρος @Sandra Magic μπορει να έκατσες λίγο παραπάνω στο σολαριουμ και να σου πέσανε και μερικές τρίχες αλλά δε πειράζει
Εχεις κανει περιτομη και δειχνει ωραια οντωςΘεωρώ όμως ότι η περισσότερη γοητεία μου είναι στο κεφάλι μου , συμφωνείς ;
Πέρα από τη πλάκα έχεις μια καυλώφατσα και δεν είμαι του ξανθούΘεωρώ όμως ότι η περισσότερη γοητεία μου είναι στο κεφάλι μου , συμφωνείς ;
Τώρα αν πω ότι το ξέρω θα με πούνε ψωνισμενη πάλι, αλλά το ξέρω, ευχαριστώ πολύ Βτω ούτε εγώ είμαι του ξανθού, προτιμώ μελαχρινές και κοκκινομαλλεςΠέρα από τη πλάκα έχεις μια καυλώφατσα και δεν είμαι του ξανθού
Να που ταιριάζουμε κι ολας, ε και εντάξει δε πειράζει που το ξέρειςΤώρα αν πω ότι το ξέρω θα με πούνε ψωνισμενη πάλι, αλλά το ξέρω, ευχαριστώ πολύ Βτω ούτε εγώ είμαι του ξανθού, προτιμώ μελαχρινές και κοκκινομαλλες
Το ότι είσαι λίγο σνομπ και ντίβα, είναι νομίζω προφανές. Το ότι - πιθανότατα - το αξίζεις, επίσης.Τώρα αν πω ότι το ξέρω θα με πούνε ψωνισμενη πάλι, αλλά το ξέρω, ευχαριστώ πολύ Βτω ούτε εγώ είμαι του ξανθού, προτιμώ μελαχρινές και κοκκινομαλλες
Σνομπ δεν είμαι, σίγουρα. Λίγο ντίβα ναι, μου βγαίνει κάποιες φορές τι να κάνω έχω μεγαλώσει σαν πριγκίπισσα αλλά είμαι καλουλα μωρέ μην με μαλώνετε συνέχειαΤο ότι είσαι λίγο σνομπ και ντίβα, είναι νομίζω προφανές. Το ότι - πιθανότατα - το αξίζεις, επίσης.
Από μενα να δείτε τι βρισίδια έχει ακούσει η σαντρα που με νευριάζει συνέχειαΣνομπ δεν είμαι, σίγουρα. Λίγο ντίβα ναι, μου βγαίνει κάποιες φορές τι να κάνω έχω μεγαλώσει σαν πριγκίπισσα αλλά είμαι καλουλα μωρέ μην με μαλώνετε συνέχεια
Από σένα τρωω και σφαλιάρες όχι μόνο βρισίδια .. αλλά δεν μπορείς να πεις τη τελευταία φορά την δέχτηκα χωρίς να πω τίποτα .. αλλο που έφταιγα εγώΑπό μενα να δείτε τι βρισίδια έχει ακούσει η σαντρα που με νευριάζει συνέχεια
Αλλα μετά από λίγο μου περνάνε τα νευρα και την παίρνω μια αγκαλιά μου κάνει αυτά τα νάζια κ μου φεύγουν όλα