clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.671
- Πόντοι
- 5.946
α μη με μπλέκεις με προσωπικούς κώδικες...δεν τα γραφω τα ποσα δημοσια
αλλοιως θα εβαζα κριτικες
και δεν βαζω κριτικες για ανεξαρτητες
α μη με μπλέκεις με προσωπικούς κώδικες...δεν τα γραφω τα ποσα δημοσια
αλλοιως θα εβαζα κριτικες
και δεν βαζω κριτικες για ανεξαρτητες
σου απαντησα ρε κουτσομπολαα μη με μπλέκεις με προσωπικούς κώδικες...
ok και ποιά το πάει καλύτερα το γράμμα?σου απαντησα ρε κουτσομπολα
στην πιπα;ok και ποιά το πάει καλύτερα το γράμμα?
5 ώρες μόνο πίπα ρε φίλε?στην πιπα;
5 ώρες μόνο πίπα ρε φίλε?
ήμαρτον...
Ρε ποιος τον γαμάει αυτόν...
Πιωμένος είσαι πάλι;Ειστε ένα μάτσο άσχημοι πουθεναδες, που το μόνο που κάνετε είναι να πληρώνετε γυναίκες και να με βρίζετε εκ του ασφαλούς. Όχι μόνο αυτό αλλά κάνετε αναφορές σα σχολιαρόπαιδα και μιλάτε για μάνες και κωλους, ενώ εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Εγώ σου λέω, δημόσια, ότι οκέι, είναι ένα σάιτ, μια κοινότητα, επομένως τα λόγια είναι σαν αέρας.
Αν όμως ήμασταν ποτέ έξω εγώ και εσυ ή εγώ με κάποιον από εσάς που με ανεβοκατεβάζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, μάγκες μου θα τις τρώγατε τόσο που θα τελειωνατε εκεί επι τόπου. Γι’ αυτό μ’ έστελνες μηνύματα ότι θα με βρεις κτλ και ταυτόχρονα κλαιγοσουν ρε αμπαλε... πώς είσαι έτσι; Έχεις καταλάβει πώς είσαι; Είσαι ένας πουθενάς... αμπαλος... στα πενηνταφεύγα σου που η άλλη σε γειωσε και άλλαξες όνομα στο σάιτ γιατί αισθάνθηκες άβολα. Γυναίκα δε γυρίζει να σε κοιτάξει στο δρόμο, σαν τον άλλο το απολειφαδι που τρεχει στα σοκάκια με τα στούντιο... πώς είστε έτσι ρε αλάνια... έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη; Εγώ ας είμαι εριστικός ή ότι θες, λέω αλήθειες ντόμπρα και δε βάζω νταβά πουθενά, και να θυμάσαι ότι σαν νέο μέλος εσείς μου τη μπήκατε όχι εγώ. Απλά δε πέρασε η μαγκιά σας. Κατάλαβες γιατί; Γιατί αυτός είναι όλος ο κόσμος σου αγορινα που θες και μπερμπον. Και στον διέλυσα δυο μήνες. Τι ζωη να έχεις έτσι όπως είσαι; Μέχρι και αυτοί που με «μισούν» με συμπαθούν αγορινα. Γιατί δεν είμαι πουστρακι σαν εσένα.
Επίσης για να μη παραμυθιάζεσαι, εμένα το ντέρτι μου είναι άλλο και έχει μέσα παιδί και άλλα πολλά, μικροψωληδες καρπαζοεισπρακτορες που γλείφατε τα παπάρια μου σε κάθε ποστ μου μέχρι που σας βρήκαν οι ζήλιες. Οπότε οχι, δεν έχω νταλγκα με τις σκιές σας, αλλά όντως δε ξηγιεμαι σωστά στο ότι αφήνω να βγει η πικρία μου σε ορισμένα άτομα γιατί σε αυτά βλέπω ένα και μοναδικό. Ο από πάνω ξέρει, γι’ αυτό δεν έχει μπαναρει, ξέρει ότι είναι θέμα χρόνου να ηρεμήσω και να αραιωσω.
Εσένα όμως μπαγλαμά και όλα τα άλλα που ειρωνεύονται, θα ξες πάντα μα πάντα ότι σας κάνω μελαψούς για πλάκα. Όχι γιατί κάνουμε Κραβ Μαγκά και Αικίντο, αλλά γιατί είστε τυπακια χωρίς τσιπα. Εν ολίγης πουστρακια από τα λίγα. Ακόμα και όταν σας έγραφα και μιλούσα με τα άλλα παιδιά, είχατε σκάσει να πουλάτε ειρωνία, μόλις σας γειωνα βρίζατε μάνες και θεούς και κλαιγοσασταν λες και είστε μωρά.
Άλλο ο χαβαλές σε ξαναείπα και άλλο η κακία. Είσαι η ντροπή του άντρα Ληξιαρχε ή όπως στο πουτσο σε λένε μαζί και τα υπόλοιπα τραγελαφικά ναυάγια. Χωρίς εμένα αγόρι μου δεν υπάρχει σάιτ όπως το ξες τώρα, μένετε εσυ και πέντε άλλοι αυτιστικοί να ανταλλάσσετε δυο φιλοφρονήσεις. Αν ήμουν πενήντα σαν εσένα στην κατάντια που είσαι θα κρεμιομουν. Και ξέρεις και πού μένω, θα μπορούσες αν όντως είχες πρόβλημα, να πιούμε ένα καφέ παραλία.
Αγάπη μόνο ρε ναυάγια, έχω πιει τ’ αντερα μου να με συμπαθάτε. Με κάνατε και γέλασα. Θα κάνετε καιρό να δείτε καρντασι σαν εμένα.
Εχεις δικιο οτι σε πολλα πραγματα φαινεσαι ντομπρος και δεν μασας τα λογια σου και μαγκια σου. +1 απο μενα σε αυτο. Ειτε το κανεις γιατι εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο η επειδη εισαι ετσι σαν ανθρωπος δεν εχει σημασια, ξαναλεω +1 απο μενα σε αυτο. Αντρικιο ειναι το να μη μασας.Ειστε ένα μάτσο άσχημοι πουθεναδες, που το μόνο που κάνετε είναι να πληρώνετε γυναίκες και να με βρίζετε εκ του ασφαλούς. Όχι μόνο αυτό αλλά κάνετε αναφορές σα σχολιαρόπαιδα και μιλάτε για μάνες και κωλους, ενώ εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Εγώ σου λέω, δημόσια, ότι οκέι, είναι ένα σάιτ, μια κοινότητα, επομένως τα λόγια είναι σαν αέρας.
Αν όμως ήμασταν ποτέ έξω εγώ και εσυ ή εγώ με κάποιον από εσάς που με ανεβοκατεβάζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, μάγκες μου θα τις τρώγατε τόσο που θα τελειωνατε εκεί επι τόπου. Γι’ αυτό μ’ έστελνες μηνύματα ότι θα με βρεις κτλ και ταυτόχρονα κλαιγοσουν ρε αμπαλε... πώς είσαι έτσι; Έχεις καταλάβει πώς είσαι; Είσαι ένας πουθενάς... αμπαλος... στα πενηνταφεύγα σου που η άλλη σε γειωσε και άλλαξες όνομα στο σάιτ γιατί αισθάνθηκες άβολα. Γυναίκα δε γυρίζει να σε κοιτάξει στο δρόμο, σαν τον άλλο το απολειφαδι που τρεχει στα σοκάκια με τα στούντιο... πώς είστε έτσι ρε αλάνια... έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη; Εγώ ας είμαι εριστικός ή ότι θες, λέω αλήθειες ντόμπρα και δε βάζω νταβά πουθενά, και να θυμάσαι ότι σαν νέο μέλος εσείς μου τη μπήκατε όχι εγώ. Απλά δε πέρασε η μαγκιά σας. Κατάλαβες γιατί; Γιατί αυτός είναι όλος ο κόσμος σου αγορινα που θες και μπερμπον. Και στον διέλυσα δυο μήνες. Τι ζωη να έχεις έτσι όπως είσαι; Μέχρι και αυτοί που με «μισούν» με συμπαθούν αγορινα. Γιατί δεν είμαι πουστρακι σαν εσένα.
Επίσης για να μη παραμυθιάζεσαι, εμένα το ντέρτι μου είναι άλλο και έχει μέσα παιδί και άλλα πολλά, μικροψωληδες καρπαζοεισπρακτορες που γλείφατε τα παπάρια μου σε κάθε ποστ μου μέχρι που σας βρήκαν οι ζήλιες. Οπότε οχι, δεν έχω νταλγκα με τις σκιές σας, αλλά όντως δε ξηγιεμαι σωστά στο ότι αφήνω να βγει η πικρία μου σε ορισμένα άτομα γιατί σε αυτά βλέπω ένα και μοναδικό. Ο από πάνω ξέρει, γι’ αυτό δεν έχει μπαναρει, ξέρει ότι είναι θέμα χρόνου να ηρεμήσω και να αραιωσω.
Εσένα όμως μπαγλαμά και όλα τα άλλα που ειρωνεύονται, θα ξες πάντα μα πάντα ότι σας κάνω μελαψούς για πλάκα. Όχι γιατί κάνουμε Κραβ Μαγκά και Αικίντο, αλλά γιατί είστε τυπακια χωρίς τσιπα. Εν ολίγης πουστρακια από τα λίγα. Ακόμα και όταν σας έγραφα και μιλούσα με τα άλλα παιδιά, είχατε σκάσει να πουλάτε ειρωνία, μόλις σας γειωνα βρίζατε μάνες και θεούς και κλαιγοσασταν λες και είστε μωρά.
Άλλο ο χαβαλές σε ξαναείπα και άλλο η κακία. Είσαι η ντροπή του άντρα Ληξιαρχε ή όπως στο πουτσο σε λένε μαζί και τα υπόλοιπα τραγελαφικά ναυάγια. Χωρίς εμένα αγόρι μου δεν υπάρχει σάιτ όπως το ξες τώρα, μένετε εσυ και πέντε άλλοι αυτιστικοί να ανταλλάσσετε δυο φιλοφρονήσεις. Αν ήμουν πενήντα σαν εσένα στην κατάντια που είσαι θα κρεμιομουν. Και ξέρεις και πού μένω, θα μπορούσες αν όντως είχες πρόβλημα, να πιούμε ένα καφέ παραλία.
Αγάπη μόνο ρε ναυάγια, έχω πιει τ’ αντερα μου να με συμπαθάτε. Με κάνατε και γέλασα. Θα κάνετε καιρό να δείτε καρντασι σαν εμένα.
Μυστη και εσύ ...παντού σε βλέπω χαχαχαΚουφάλα @aiolosanemos50 έχεις γαμήσει όλα τα νήματα!Παντού μέσα είσαι ρε!
1000 φορες σας εχω πει,οταν μεθατε να μη στελνετε μηνυματα σε πρωην και στο μπουρδελα. εγω τα λεω εγω τ'ακουω.Ειστε ένα μάτσο άσχημοι πουθεναδες, που το μόνο που κάνετε είναι να πληρώνετε γυναίκες και να με βρίζετε εκ του ασφαλούς. Όχι μόνο αυτό αλλά κάνετε αναφορές σα σχολιαρόπαιδα και μιλάτε για μάνες και κωλους, ενώ εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Εγώ σου λέω, δημόσια, ότι οκέι, είναι ένα σάιτ, μια κοινότητα, επομένως τα λόγια είναι σαν αέρας.
Αφού με ξέρειςΣε κάνω εικόνα σε στυλ να μιλανε ισπανικά κ εσύ να την κοιτάς στα μάτια σε φάση εσύ πως μ ξεφύγες Έλα εδώ στη μαμά να σου ξηγησω εγώ το όνειρο αλά ελληνικά
Sandra και εγώ το ίδιο πουλί έχω με το σύντροφο σου, αλλά κρίμα που δεν γίνεται να σε συναντήσωΜήπως γιατί μόνο αυτό το πουλί θέλω να γλείφω; Μόνο αυτό μου αρέσει ρε παιδιά έχω δει τόσα και τόσα που δεν μου κάνανε το κλικ.. τι να κάνω έτυχε να το χει αυτός
ΓιωργηςΕπιτρέπεται να μάθουμε τον όνομα της @Sandra Magic πως ήταν όταν ήταν πορνοσταρ;
Αυτό είναι το καλλιτεχνικό...Γιωργης
Ισαιας ΜατιάμπαΕπιτρέπεται να μάθουμε τον όνομα της @Sandra Magic πως ήταν όταν ήταν πορνοσταρ;