Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Εσείς τα μιλάτε εγώ τα κάνωClaro que sim
Εσείς τα μιλάτε εγώ τα κάνωClaro que sim
Γενικά τα άκρα και τα ευαίσθητα σημεία μου είναι πάντα πιο ροζ… μάλλον αυτό που ζητάς δεν γίνεται πρακτικά όμωςΕιδα σε μια φωτογραφια το μουνι της @Sandra Magic ειναι ροζοκοκκινο,οπως και τα ποδια της,οι πατούσες πιο συγκεκριμενα. Αραγε να υπαρχει καποιος τροπος να τα βαλουμε ολα μαζι στη μουρη μας?
Γενικά τα άκρα και τα ευαίσθητα σημεία μου είναι πάντα πιο ροζ… μάλλον αυτό που ζητάς δεν γίνεται πρακτικά όμως
Χρειάζεσαι κρεμουλαΟύτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Η μαλβινα είναι 1000%Ἀπάντησαν λίγο παραπάνω: ὄχι!
Θα έρθεις να μ βάλεις αλλά με προσοχή γιατί πονάωΧρειάζεσαι κρεμουλα
ΕννοειταιΘα έρθεις να μ βάλεις αλλά με προσοχή γιατί πονάω
Πράγματι ανακοινώνουν κάθε μεταβολή και δίνουν στίγμαΑν ήταν διακοπές θα το λέγανε..
Ε, αφού τον άφησες εκτεθειμένο στον ήλιο δίχως προστασία ?? Τι περίμενες …Ούτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Θα γυρίσεις ηλιοκαμμενη δηλαδή... ότι πρέπει για σφαλιάρες στο κωλαρακι σου!!!Ούτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Αχ ναιΘα γυρίσεις ηλιοκαμμενη δηλαδή... ότι πρέπει για σφαλιάρες στο κωλαρακι σου!!!
Τι θα γίνει καρδιά μου μαζί σου θα τον παίζουμε σήμερα όλη μέρα;Ούτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Ρογα για γλυψιμο,κωλος για δαγκωμα,μουνι για σκισιμο ... σταζεις καυλαΟύτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Χαλκιδική που; ; να κανονίσουμε τίποτα εκεί, θα κάνω διακοπέςΜέχρι 28...Καλοκαίρι μετά Χαλκιδική θα πάω Αύγουστο..Μέχρι τότε δουλειά
Φωτιά στα κόκκινα!!! Κωλαρα αλογοουρά και δυνατό γαμησιΔιαθέσιμη από 6:30 καυλακια