Η απάντηση μου δεν είναι έντονη, ίσως παρεξηγημένη λόγω γραπτού .. την γνώμη μου είπα όπως έχω κάθε δικαίωμα .. και ναι όντως οι αντιδράσεις όταν έφυγα ήταν αρκετά έντονες πράγμα που δεν μου άρεσε καθόλου πίστεψε με.. δεν είμαι μόνο εγώ στο γραφείο όποτε ένα ολόκληρο νήμα να ασχολείται πρωί βράδυ μαζί μου δεν ήταν και το καλύτερο μου .
Καλη μου στο εξηγησα αυτο πληρως
επι πλεον πρεπει να λαβεις υποψη σου σοβαρα οτι το πληθος των αντιδρασεων μπορει και να καταδυκνειει την "αξια" της καθε κοπελιας στο κοινο της - κοινο του γραφειου .
Δεν πρεπει να σε ενοχλει λοιπον διοτι δεν αποτελει απαξιωση δικη σου ειτε οποιασδηποτε αλλης κοπελιας του μαγου.
οπως ηδη προσωπικα παρατηρεις η ποιοτητα των υπηρεσιων που παρεχονται αν και "αλμυρα" αμοιβεται αναντιρητα !!!
Παραμενει ομως η απορια μου γιατι ο μαγος δεν ενημερωνει ....
τι τον προβληματιζει αραγε οταν μαλιστα εχει κατεβασει απο το σαιτ τις καταχωρησεις των δυο κοριτσιων και οι τηλεφωνητριες απαντουν αρνητικα στα αιτηματα δηλωνοντας πληρη αγνοια του τι συμβαινει !!!!
εν τελει και παρατηρωντας παντα τα αντιστοιχα δημοσιευματα σου σε αντιστοιχες περιπτωσεις αν εχεις αναλαβει την "εκπροσωπηση τυπου" του μαγου τουλαχιστον πληροφορησε μας εσυ !!!!