Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
Θα έρθεις να μ βάλεις αλλά με προσοχή γιατί πονάωΧρειάζεσαι κρεμουλα
Θα έρθεις να μ βάλεις αλλά με προσοχή γιατί πονάωΧρειάζεσαι κρεμουλα
ΕννοειταιΘα έρθεις να μ βάλεις αλλά με προσοχή γιατί πονάω
Πράγματι ανακοινώνουν κάθε μεταβολή και δίνουν στίγμαΑν ήταν διακοπές θα το λέγανε..
Ε, αφού τον άφησες εκτεθειμένο στον ήλιο δίχως προστασία ?? Τι περίμενες …Ούτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Θα γυρίσεις ηλιοκαμμενη δηλαδή... ότι πρέπει για σφαλιάρες στο κωλαρακι σου!!!Ούτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Αχ ναιΘα γυρίσεις ηλιοκαμμενη δηλαδή... ότι πρέπει για σφαλιάρες στο κωλαρακι σου!!!
Τι θα γίνει καρδιά μου μαζί σου θα τον παίζουμε σήμερα όλη μέρα;Ούτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Ρογα για γλυψιμο,κωλος για δαγκωμα,μουνι για σκισιμο ... σταζεις καυλαΟύτε ο κωλος δεν γλύτωσε το κάψιμο..
Χαλκιδική που; ; να κανονίσουμε τίποτα εκεί, θα κάνω διακοπέςΜέχρι 28...Καλοκαίρι μετά Χαλκιδική θα πάω Αύγουστο..Μέχρι τότε δουλειά
Φωτιά στα κόκκινα!!! Κωλαρα αλογοουρά και δυνατό γαμησιΔιαθέσιμη από 6:30 καυλακια
Πρέπει να τις πηγαίνουν γαμιοντας@magicgirls.tv τελικα Σοφια και Γιολαντα τελος; Σταματησαν και οι 2;
τοσες αντοχες εχεις σαντρα;;Εγώ αν με ρωτάς ειδικά τα καλοκαίρια που ανάβω και πιο εύκολα, θέλω ο άλλος πριν κλείσει ραντεβού να έχει κάνει τουλάχιστον 3 χιλιόμετρα τζόκινγκ να ανεβεί λίγο η αδρεναλίνη και μετά να με κλείσει. Ή κάνουμε δουλίτσα η δεν κάνουμε
Δεν νομίζω ότι απάντησε κανείς...
Εσύ ξέρεις ?
Venseremos
"Venceremos. Claro que si!"Claro que sim
Η κωλαρα!!!Μωρο μου ταιριάζουμε που ήσουνα τόσο καιρό ?
Κοιτα τι με βάζεις να κάνω βραδιάτικα....
Μαλλον κλεφτήκανε@magicgirls.tv τελικα Σοφια και Γιολαντα τελος; Σταματησαν και οι 2;