Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.474
Μια κοκκινομάλλα με μια μελαχρινή και μια ξανθιά .. σαν τους αγγέλους του τσάρλι ανεταΘέλω κ εγώ
Μια κοκκινομάλλα με μια μελαχρινή και μια ξανθιά .. σαν τους αγγέλους του τσάρλι ανεταΘέλω κ εγώ
Έτοιμη για τρίο φωτογράφιση εύκολαΜια κοκκινομάλλα με μια μελαχρινή και μια ξανθιά .. σαν τους αγγέλους του τσάρλι ανετα
Καλησπέρα μωράκια Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επιστρέφω δριμύτερη , είχα να κάνω λέιζερ μαλλιά νύχια θεραπείες γυναικολογικά και ότι άλλο έπρεπε για να είμαι έτοιμη να σας πω «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» Τα λέμε αύριο από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και σχεδόν καθημερινά πλέον!!
@ariana.magic ετοιμάσου καυλιτσα μου γιατί χθες που σε είδα με το πράσινο φορεματακι σου καυλωσα μια ώρα αρχύτερα
Φτερά έχω εγώ δονητές έχει η Αριανα εσυ φρόντισε τα εσώρουχαΈτοιμη για τρίο φωτογράφιση εύκολα
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥΩχ Παναγία μ εγκεφαλικοο θα πάθω
Τα κοριτσια του μάγου και οχι μονο , δεν πρεπει να φοβουνται ,,,,Ενας ακακος , ακινδυνος , μικροτσουτσουνος παππουλης ειμαι ..Ενα τσαγακι θα πιουμε , θα πω τον πονο μου για τη μειωμενη συνταξη ..και αυταΠρος όλα τα κορίτσια του μάγου. Αν σας περιμένει ο @Roger Rabit για ντουέτο, μην τον λυπηθείτε, δώστε του να καταλάβει. Απλά ενημερώστε με να πάω να τον μαζέψω μαζί με τον γιατρό. (Αν τον προλάβει)
Καλησπέρα μωράκια Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επιστρέφω δριμύτερη , είχα να κάνω λέιζερ μαλλιά νύχια θεραπείες γυναικολογικά και ότι άλλο έπρεπε για να είμαι έτοιμη να σας πω «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» Τα λέμε αύριο από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και σχεδόν καθημερινά πλέον!!
@ariana.magic ετοιμάσου καυλιτσα μου γιατί χθες που σε είδα με το πράσινο φορεματακι σου καυλωσα μια ώρα αρχύτερα
Συμπληρωθηκε το καρε ..Ηρθε και ο αναπουρνιωτης στη παρεαΖήτω συγνώμη από τα υπόλοιπα κορίτσια του Μάγου αλλά το πρόσωπο της Σάντρας δεν υπάρχει.
Πανέμορφη !!!
... και πολύ προκλητική !!!
Να σου πω μην μας κανείς τα ίδια που μας έκανε ο προτελευταίος που πήγαμε ντουο με την Αριανα .. που τον παρακαλάγαμε να μας κάτσει και δεν μας καθόταν.. 2 φορές τουλάχιστον και αν αντέχεις πάμε και 3η.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕΞ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙΤα κοριτσια του μάγου και οχι μονο , δεν πρεπει να φοβουνται ,,,,Ενας ακακος , ακινδυνος , μικροτσουτσουνος παππουλης ειμαι ..Ενα τσαγακι θα πιουμε , θα πω τον πονο μου για τη μειωμενη συνταξη ..και αυτα
Θα παει ο καθε ενας στη δουλεια του μετα
Για δες την Σάντρα τι σου γράφει. Κάτσε σπίτι ρε ραμολιμέντο. Θα σε βουτήξει με την ψηλή και θα τρέχω με τον άλλον με το τρίκυκλο να σε μαζέψουμε.Τα κοριτσια του μάγου και οχι μονο , δεν πρεπει να φοβουνται ,,,,Ενας ακακος , ακινδυνος , μικροτσουτσουνος παππουλης ειμαι ..Ενα τσαγακι θα πιουμε , θα πω τον πονο μου για τη μειωμενη συνταξη ..και αυτα
Θα παει ο καθε ενας στη δουλεια του μετα
Θελουμε αλλα δεν μπορουμε ...Να σου πω μην μας κανείς τα ίδια που μας έκανε ο προτελευταίος που πήγαμε ντουο με την Αριανα .. που τον παρακαλάγαμε να μας κάτσει και δεν μας καθόταν.. 2 φορές τουλάχιστον και αν αντέχεις πάμε και 3η.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕΞ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ
Ρε μυξιαρικο , θα αρπαξω τη μαγκουρα και θα σου σπασω τα παϊδια ...Για δες την Σάντρα τι σου γράφει. Κάτσε σπίτι ρε ραμολιμέντο. Θα σε βουτήξει με την ψηλή και θα τρέχω με τον άλλον με το τρίκυκλο να σε μαζέψουμε.
Μόνο μην αρχίσεις να τρέχεις παππού και έχουμε άλλα μετά , έχουν αρπάξει οι ζεστέςΡε μυξιαρικο , θα αρπαξω τη μαγκουρα και θα σου σπασω τα παϊδια ...
Α, εσύ θέλεις και τουλάχιστον δυο φορές, τον θέλεις και να τρέχει. Ε, είσαι τρελή.Μόνο μην αρχίσεις να τρέχεις παππού και έχουμε άλλα μετά , έχουν αρπάξει οι ζεστές
Εγώ αν με ρωτάς ειδικά τα καλοκαίρια που ανάβω και πιο εύκολα, θέλω ο άλλος πριν κλείσει ραντεβού να έχει κάνει τουλάχιστον 3 χιλιόμετρα τζόκινγκ να ανεβεί λίγο η αδρεναλίνη και μετά να με κλείσει. Ή κάνουμε δουλίτσα η δεν κάνουμεΑ, εσύ θέλεις και τουλάχιστον δυο φορές, τον θέλεις και να τρέχει. Ε, είσαι τρελή.
Θα κανω οτι δεν το ειδα ...Μόνο μην αρχίσεις να τρέχεις παππού και έχουμε άλλα μετά , έχουν αρπάξει οι ζεστές
γω φταιω ρε που δε σε επνιξα στον ασβεστη μικροΑ, εσύ θέλεις και τουλάχιστον δυο φορές, τον θέλεις και να τρέχει. Ε, είσαι τρελή.
Ας πρόσεχες. Το κεφάλι του φιδιού το κόβεις πριν μεγαλώσει το φίδι.γω φταιω ρε που δε σε επνιξα στον ασβεστη μικρο
Δε σου μιλαω αλλο ρε..παω να φαω το χυλο μου ...Ας πρόσεχες. Το κεφάλι του φιδιού το κόβεις πριν μεγαλώσει το φίδι.
Στο καλό!Δε σου μιλαω αλλο ρε..παω να φαω το χυλο μου ...
VenseremosΣτο καλό!
Claro que simVenseremos