Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Γειά σου Σούπερ καβλα μας.Γειά σας αγάπες μου ....
Πόσο χαίρομαι που συναντάω πελάτες που βλέπω αρκετό καιρό και διαβάζοντας τις ιστορίες μου μου κάνουν ακριβώς τα ίδια......και έτσι ανακαλύπτουμε και άλλες πτυχές τις σεξιυαλικοτητας τους ❤❤
Γιολάντα που είναι το κορίτσι σού??? Την είπα άγρια και μού κρατάει μούτρα ❤Γειά σας αγάπες μου ....
Πόσο χαίρομαι που συναντάω πελάτες που βλέπω αρκετό καιρό και διαβάζοντας τις ιστορίες μου μου κάνουν ακριβώς τα ίδια......και έτσι ανακαλύπτουμε και άλλες πτυχές τις σεξιυαλικοτητας τους ❤❤
Αγαπη μου όμορφη αφού είναι η αλήθεια θα την αποδεχτεί καο θα απαντήσει ❤Γιολάντα που είναι το κορίτσι σού??? Την είπα άγρια και μού κρατάει μούτρα ❤
Να της δώσεις μια αγκαλιά που της αρέσει από Αγαπημένα πρόσωπα ❤Αγαπη μου όμορφη αφού είναι η αλήθεια θα την αποδεχτεί καο θα απαντήσει ❤
Θ της δώσω το βράδυ που θα την δω ❤Να της δώσεις μια αγκαλιά που της αρέσει από Αγαπημένα πρόσωπα ❤
Θα βρεθούμε, για πες....Θ της δώσω το βράδυ που θα την δω ❤
Να τα φτιάξετε...Αγαπη μου όμορφη αφού είναι η αλήθεια θα την αποδεχτεί καο θα απαντήσει ❤
Ναι θα βρεθούμε δεν το ξέρεις ακόμα αλλά το έμαθεςΘα βρεθούμε, για πες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να τα φτιάξετε...
Δυνατό γαμησιΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Είδες ότι αυτά Σου αρέσουν....γκρινιάρα μουΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Α είσαι καυλιάρα και εσύΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Κ εγώ θέλω να μπω ανάμεσα ❤Γι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Αυτο το βιντεο ειναι απλα μια διαπιστωση.. Οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ οποιος σε συναντησε απλα δεν γινεται να εκανε σεξ μαζι σου σε αργο τεμπο (φανταζομαι) διοτι δυστυχως η ευτυχως εισαι (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο τις γυναικες που απλα καβλωνουν τους αντρεςΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Το έχουμε αύριο το ντουο ❤Κ εγώ θέλω να μπω ανάμεσα ❤
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου.... Στην συνέχεια θα βάλω αλλά βίντεο...Αυτο το βιντεο ειναι απλα μια διαπιστωση.. Οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ οποιος σε συναντησε απλα δεν γινεται να εκανε σεξ μαζι σου σε αργο τεμπο (φανταζομαι) διοτι δυστυχως η ευτυχως εισαι (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο τις γυναικες που απλα καβλωνουν τους αντρες
Είναι η παλιόκαυλιαρα και γυναίκες καυλωνειΑυτο το βιντεο ειναι απλα μια διαπιστωση.. Οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ οποιος σε συναντησε απλα δεν γινεται να εκανε σεξ μαζι σου σε αργο τεμπο (φανταζομαι) διοτι δυστυχως η ευτυχως εισαι (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο τις γυναικες που απλα καβλωνουν τους αντρες
Δεν ξερω τι κανει με τις γυναικες, αλλα για να το λες κατι παραπανω ξερεις .. θα το διαπιστωσω οταν βρεθω και με τις δυο σαςΕίναι η παλιόκαυλιαρα και γυναίκες καυλωνει
Ευτυχως που το μοιραστηκες μαζι μας το εν λογω βιντεο ωστε να σε ευχαριστησω ιδιαιτερως στην επομενη μας συναντησηΑυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου.... Στην συνέχεια θα βάλω αλλά βίντεο...
Να μας μάθουν σιγά σιγά χαχαχαχαχαΕυτυχως που το μοιραστηκες μαζι ωστε να σε ευχαριστησω ιδιαιτερως στην επομενη μας συναντηση
Υ.Γ. Εγω παντως το λεω ξανα.. οποιος σε συναντησε θεωρω οτι απλα δεν γινεται να μην κινειται σε γρηγορο τεμπο (οποια σταση και να κανει μαζι σου) κατα την ταπεινη μου αποψη παντα