Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.696
Έχουν βίτσια τέτοια..αφού εχετε βυζακια μουνακια κολαρακια για ολα τα χερια και τις γλωσσες κι οι 3 μαζί, τι τρώγεστε;
Έχουν βίτσια τέτοια..αφού εχετε βυζακια μουνακια κολαρακια για ολα τα χερια και τις γλωσσες κι οι 3 μαζί, τι τρώγεστε;
εσενα σου αρεσει να σε γλειφουν οι φίλες σου;Έχουν βίτσια τέτοια..
Μού αρέσει να το κάνω εγώ σε αυτές....εσενα σου αρεσει να σε γλειφουν οι φίλες σου;
Μωρέ εγω κάνω εσυ το θέμα είναι εάν κανείς ....Καλά άντε κάνε κάνα ραντεβού κοριτσάκι μ και μην μ μιλας
κάνε όσα περισσότερα μπορείς.. όλο και κάπου θα χρειαστούν.Μωρέ εγω κάνω εσυ το θέμα είναι εάν κανείς ....
Δίπλα μού δεν μαλώνει καμία... Μόνο παιχνίδιαΚαι καπως ετσι γεννιούνται οι φαντασιωσεις... Σοφια Γιολαντα Βανεσα μαζι... Το κρεββατι θα μοιαζει πολεμικο τοπίο...
Ναι θα με πάει διακοπές μού είπε...οπότε για καλό σκοπό είναικάνε όσα περισσότερα μπορείς.. όλο και κάπου θα χρειαστούν.
σου αρέσει το μουνάκι ε; κι εμέναΜού αρέσει να το κάνω εγώ σε αυτές....
Μού αρέσουν τα παιχνίδια....ιδικά όταν πάω σε ζευγάρισου αρέσει το μουνάκι ε; κι εμένα
Τι πλασμα εισαι εσυ ρε σοφια .σφαζονται ποια θα σε πρωτογλειψει.Μού αρέσουν τα παιχνίδια....ιδικά όταν πάω σε ζευγάρι
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΤι πλασμα εισαι εσυ ρε σοφια .σφαζονται ποια θα σε πρωτογλειψει.
Πρεπει να τις τιμωρησεις γαι να ναι καλα κοριτσια.ξερεις εσυ με ποιο τροπο.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κάποιος έχει φαντασίωση τώρα σωστά???Πρεπει να τις τιμωρησεις γαι να ναι καλα κοριτσια.ξερεις εσυ με ποιο τροπο.
Τι κάποιος το μισό νήμα..αυξήθηκε η επισκεψιμοτητα..Κάποιος έχει φαντασίωση τώρα σωστά???
μονο καποιος ... καποιοι !!!!Κάποιος έχει φαντασίωση τώρα σωστά???
Ας μας γράφουν φαντασιώσεις...να τα κάνουμε πράξεις...Τι κάποιος το μισό νήμα..αυξήθηκε η επισκεψιμοτητα..
Σου χω προταση.τις πιανεις στα πρασα την ωρα που τσακωνονται.και για τιμωρια τις βαζουν να σε γλειψουν παντου.μετα τις πηδας αγρια....αλλο που δε θελουνεΑς μας γράφουν φαντασιώσεις...να τα κάνουμε πράξεις...
Μμμμμμμμμμμμμ καλοοοΣου χω προταση.τις πιανεις στα πρασα την ωρα που τσακωνονται.και για τιμωρια τις βαζουν να σε γλειψουν παντου.μετα τις πηδας αγρια....αλλο που δε θελουνε
Και φυσικα,ξυλιες στα κωλαρακιααααααααα.να κοκκινισουν.Μμμμμμμμμμμμμ καλοοο