Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 13.041
- Πόντοι
- 4.496
Πρεπει να τις τιμωρησεις γαι να ναι καλα κοριτσια.ξερεις εσυ με ποιο τροπο.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πρεπει να τις τιμωρησεις γαι να ναι καλα κοριτσια.ξερεις εσυ με ποιο τροπο.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κάποιος έχει φαντασίωση τώρα σωστά???Πρεπει να τις τιμωρησεις γαι να ναι καλα κοριτσια.ξερεις εσυ με ποιο τροπο.
Τι κάποιος το μισό νήμα..αυξήθηκε η επισκεψιμοτητα..Κάποιος έχει φαντασίωση τώρα σωστά???
μονο καποιος ... καποιοι !!!!Κάποιος έχει φαντασίωση τώρα σωστά???
Ας μας γράφουν φαντασιώσεις...να τα κάνουμε πράξεις...Τι κάποιος το μισό νήμα..αυξήθηκε η επισκεψιμοτητα..
Σου χω προταση.τις πιανεις στα πρασα την ωρα που τσακωνονται.και για τιμωρια τις βαζουν να σε γλειψουν παντου.μετα τις πηδας αγρια....αλλο που δε θελουνεΑς μας γράφουν φαντασιώσεις...να τα κάνουμε πράξεις...
Μμμμμμμμμμμμμ καλοοοΣου χω προταση.τις πιανεις στα πρασα την ωρα που τσακωνονται.και για τιμωρια τις βαζουν να σε γλειψουν παντου.μετα τις πηδας αγρια....αλλο που δε θελουνε
Και φυσικα,ξυλιες στα κωλαρακιααααααααα.να κοκκινισουν.Μμμμμμμμμμμμμ καλοοο
Καλή, γλυκιά εβδομάδα μωράκια...
Γλυκό κάνεις?❤
Πρώτη Γιολάντα σε αυτό...Και φυσικα,ξυλιες στα κωλαρακιααααααααα.να κοκκινισουν.
Αχαχαχαχαχ ε αφού δεν κανεκς εαυ...φροντίζω εγώ για εσάς μην μου αγχώνεστε αλλτρουισμος πάνω απολακάνε όσα περισσότερα μπορείς.. όλο και κάπου θα χρειαστούν.
εχεις σωματοτυπο που γουσταρω κριμα που δεν εχεις μισαωρα ινκολΑχαχαχαχαχ ε αφού δεν κανεκς εαυ...φροντίζω εγώ για εσάς μην μου αγχώνεστε αλλτρουισμος πάνω απολα
Άτακτο κωλαράκι η Γιολάντα.. Βέβαια και το δικό σου τις θέλει τις ξυλιές του..Πρώτη Γιολάντα σε αυτό...
Όλες διαφορετικές...Η καθεμία με το ταλέντο της... λειτούργησε με καυλα ❤Και μια ερώτηση για τους τυχερους που εχουν απολαυσει Σοφια, Σαντρα, Γιολαντα, Αριανα και Βανεσα...θα ειναι η δευτερη φορα που επιχειρώ τετοιου ειδους απολαυση.. Με ποια σειρα πρεπει να τις τιμησω και το σκεπτικο της επιλογης....
εχεις σωματοτυπο που γουσταρω κριμα που δεν εχεις μισαωρα ινκολ
Πολυ φιλη μου!!Ας μας γράφουν φαντασιώσεις...να τα κάνουμε πράξεις...
Τι ωραίο στήσιμο!!! Ψηλά η κωλαρα σου κάτω το κεφάλι και να δαγκώνεις το μαξιλάριΓειά σας αγάπες μου ....
Πόσο χαίρομαι που συναντάω πελάτες που βλέπω αρκετό καιρό και διαβάζοντας τις ιστορίες μου μου κάνουν ακριβώς τα ίδια......και έτσι ανακαλύπτουμε και άλλες πτυχές τις σεξιυαλικοτητας τους ❤❤
Καυλιαρα σ αρέσει το δυνατό σκισιμο!!! Την άλλη φορά να δούμε πως σου σκίζουν την κωλαρα σουΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)