Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.791
Γλυκό μου παιδί ❤Εγωωωωωωω❤ 4 η ώρα θα είμαστε μαζί
Γλυκό μου παιδί ❤Εγωωωωωωω❤ 4 η ώρα θα είμαστε μαζί
Καρδούλα μουΓλυκό μου παιδί ❤
Και ένα χέρι , και δύο χέρια , και οποίο άλλο ανθρώπινο μέλος θέλεις. Δεν μπορούμε να σου αρνηθούμε τη βοήθεια. Πάνω από όλα άνθρωποι.Διαθέσιμη από της 4 Αγάπες ❤ θέλω ένα χέρι βοηθείας...
Να σου κρατάει το κινητό;Διαθέσιμη από της 4 Αγάπες ❤ θέλω ένα χέρι βοηθείας...
ΝαιιιιιιιιΝα σου κρατάει το κινητό;
Καλή δουλειά , αλλά δουλειά μπροστά στον υπολογιστή δεν γίνεται.... ή και εκεί γίνεται?Καλή δουλειά να έχουμε ❤❤❤
Και η δύο με μαύρα..Καλή δουλειά να έχουμε ❤❤❤
Μα γραμματέας είναι η πρωινή μ δουλειά και μετά ξεκινάω γραφείοΚαλή δουλειά , αλλά δουλειά μπροστά στον υπολογιστή δεν γίνεται.... ή και εκεί γίνεται?
Με εσάς τις δύο θα τα παίξει ο κακομοίρης. Οπότε θα είστε έτοιμεςΚαι η δύο με μαύρα..
Σε κηδεία θα πάμε η τρίο?,
Έλα γραμματέα μού...Μα γραμματέας είναι η πρωινή μ δουλειά και μετά ξεκινάω γραφείο
Ακόμα δεν έχεις ξεκινήσει μωρή?Έλα γραμματέα μού...
Χαχαχαχαχαχα άντε γεια λέμε..Ακόμα δεν έχεις ξεκινήσει μωρή?
Κύκλο ολη την αθηνα ?Χαχαχαχαχαχα άντε γεια λέμε..
Έρχομαι ρε μωρό..Κύκλο ολη την αθηνα ?
την έχει κλείσει ο τζορμάκας τριήμερο μαζί με την Αριάνα και τα δύο στραπ-ον, το ροζ και το μαύρο (το μεγάλο)...Που ειναι η @Sandra Magic σημερα? Να χωσει τα ποδια της μεσα στη μαπα μου και να λιποθυμησω απο καυλα.
Γιολάντα εισαι οντως γραμματέας;;; Αληθεια τωρα! Θα με καυλωσει πολυ να ειναι οντως η δουλειά σου αυτηΜα γραμματέας είναι η πρωινή μ δουλειά και μετά ξεκινάω γραφείο
Θα τα πούμε από κοντά τα υπόλοιπα.....Γιολάντα εισαι οντως γραμματέας;;; Αληθεια τωρα! Θα με καυλωσει πολυ να ειναι οντως η δουλειά σου αυτη