Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 29.094
Ναι θα βρεθούμε δεν το ξέρεις ακόμα αλλά το έμαθεςΘα βρεθούμε, για πες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να τα φτιάξετε...
Ναι θα βρεθούμε δεν το ξέρεις ακόμα αλλά το έμαθεςΘα βρεθούμε, για πες....
Να τα φτιάξετε...
Δυνατό γαμησιΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Είδες ότι αυτά Σου αρέσουν....γκρινιάρα μουΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Α είσαι καυλιάρα και εσύΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Κ εγώ θέλω να μπω ανάμεσα ❤Γι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Αυτο το βιντεο ειναι απλα μια διαπιστωση.. Οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ οποιος σε συναντησε απλα δεν γινεται να εκανε σεξ μαζι σου σε αργο τεμπο (φανταζομαι) διοτι δυστυχως η ευτυχως εισαι (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο τις γυναικες που απλα καβλωνουν τους αντρεςΓι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Το έχουμε αύριο το ντουο ❤Κ εγώ θέλω να μπω ανάμεσα ❤
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου.... Στην συνέχεια θα βάλω αλλά βίντεο...Αυτο το βιντεο ειναι απλα μια διαπιστωση.. Οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ οποιος σε συναντησε απλα δεν γινεται να εκανε σεξ μαζι σου σε αργο τεμπο (φανταζομαι) διοτι δυστυχως η ευτυχως εισαι (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο τις γυναικες που απλα καβλωνουν τους αντρες
Είναι η παλιόκαυλιαρα και γυναίκες καυλωνειΑυτο το βιντεο ειναι απλα μια διαπιστωση.. Οπως εχω πει και σε προηγουμενα ποστ οποιος σε συναντησε απλα δεν γινεται να εκανε σεξ μαζι σου σε αργο τεμπο (φανταζομαι) διοτι δυστυχως η ευτυχως εισαι (κατα την ταπεινη μου αποψη) απο τις γυναικες που απλα καβλωνουν τους αντρες
Δεν ξερω τι κανει με τις γυναικες, αλλα για να το λες κατι παραπανω ξερεις .. θα το διαπιστωσω οταν βρεθω και με τις δυο σαςΕίναι η παλιόκαυλιαρα και γυναίκες καυλωνει
Ευτυχως που το μοιραστηκες μαζι μας το εν λογω βιντεο ωστε να σε ευχαριστησω ιδιαιτερως στην επομενη μας συναντησηΑυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου.... Στην συνέχεια θα βάλω αλλά βίντεο...
Να μας μάθουν σιγά σιγά χαχαχαχαχαΕυτυχως που το μοιραστηκες μαζι ωστε να σε ευχαριστησω ιδιαιτερως στην επομενη μας συναντηση
Υ.Γ. Εγω παντως το λεω ξανα.. οποιος σε συναντησε θεωρω οτι απλα δεν γινεται να μην κινειται σε γρηγορο τεμπο (οποια σταση και να κανει μαζι σου) κατα την ταπεινη μου αποψη παντα
καυλα..Γι αυτούς πού δεν ξέρουν τι μού αρέσει.. ορίστε ένα μικρό σημερινό βίντεο....❤ ( το αχχχ το άφησα)
Κάτω τα χέρια από το σοφακι μου......Έλα στην παρέα μας παλιό καυλιαρα να σ κάνω το μουνι να στάζει..
Αναμένω επανάληψη
Εγω για αρχη εμαθα τι πρεπει να κανω ωστε να σε ικανοποιησω στην επομενη μας συναντηση.. Να ξερεις θα βαλω τα δυνατα μουΝα μας μάθουν σιγά σιγά χαχαχαχαχα
Ποιος θα μου απαγορεύσει να βάλω τα χεράκια μ στο σοφά κι σ;; Εσυ..;;;;Κάτω τα χέρια από το σοφακι μου......
Ναι.....τόσο απλά.....εγώΠοιος θα μου απαγορεύσει να βάλω τα χεράκια μ στο σοφά κι σ;; Εσυ..;;;;
Καλά άντε κάνε κάνα ραντεβού κοριτσάκι μ και μην μ μιλαςΝαι.....τόσο απλά.....εγώ
Αχ κορίτσια τι ωραία θα ήταν να τα κάνανε τα αγόρια αυτά...Πολύ καυλα η φάση..Ποιος θα μου απαγορεύσει να βάλω τα χεράκια μ στο σοφά κι σ;; Εσυ..;;;;
αφού εχετε βυζακια μουνακια κολαρακια για ολα τα χερια και τις γλωσσες κι οι 3 μαζί, τι τρώγεστε;Ναι.....τόσο απλά.....εγώ