Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Δεν είναι κακό Γιολάντα !! Κάποιος " τυχερός " θα την πληρώσει …Ναι είναι ....έλα ρε συ μην με καυλωνεις βραδιάτικα.....
Δεν είναι κακό Γιολάντα !! Κάποιος " τυχερός " θα την πληρώσει …Ναι είναι ....έλα ρε συ μην με καυλωνεις βραδιάτικα.....
Μια η σοφια μια εσυ δεν βλεπω να γαμαμε σημεραΑγάπες καλημερα, η ιστορία Νο 4 θα ανέβει αύριο Κυριακή
Σήμερα μόλις ξύπνησα και μετά εχω δουλίτσα
Από τις καλύτερες σας φωτογραφίες Sandra kai Γιολάντα , Γιολάντα κσι SandraΤώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα και κυρίως το δικό μου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να απολογηθώ και να πω την αλήθεια.. η αλήθεια είναι πως έχω να δω την Γιολάντα αρκετό καιρό, και αυτή είναι μια φωτογραφία από την τελευταία φορά που κάναμε μαζί ντουο.. έκτοτε άρεσε τόσο πολύ που μας ζητούσαν συνεχώς μαζί και αυτή όλο δεν μπορούσε γιατί πήγαινε με την Σοφία .. ομολογώ πως ζήλεψα και σκέφτηκα πως δεν με συμπαθεί ενώ μπροστά μου έκανε ότι με συμπαθεί.. και μου βγήκε επιθετικότητα .. βοήθησε και η ίδια βέβαια λίγο στο να μου βγει αλλά δεν έχει να λέει. Γιολάντα ζητώ συγγνώμη, ξέρεις ότι δεν είμαι έτσι κανονικά, εντάξει μπορεί να γουστάρεις την Σοφία περισσότερο από μένα αλλά είναι κατανοητό, αλλά εφόσον μας ζητάνε συνέχεια θα ήθελα να πηγαίνουμε και μαζί. και υπόσχομαι από βδομάδα που δουλεύω στο πρώτο ντουο που θα μας πάρουν θα σου ζητήσω συγγνώμη και μπροστά στον πελάτη, και όσους πελάτες μας πάρουν που έχουν διαβάσει όλα αυτά. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για τον τρόπο μου .. @Γιολάντα Magic
Βασικά εμείς τι να πούμε…Κατάπιαμε τη γλώσσα μας…Τι να πω και εγώ...
Δεν νομίζω, δεν μου φαίνεται για τέτοιο άτομο!Η Γιολάντα σνομπαρει τα πμ....
Καλά, το μουνιί της είναι όντως ροζουλιί?Τι να πω και εγώ...
Κοίτα από ότι έχω δει είναι ροζ...τι να πω...λογικό είμαι ανοιχτόχρωμη...Καλά, το μουνιί της είναι όντως ροζουλιί?
Είναι η μοναδική περίπτωση που πληρώνω για να γαμησω Κόλο και τελικά γαμάω μουνί!
Για non stop γλείψιμο δηλαδήΚοίτα από ότι έχω δει είναι ροζ...τι να πω...λογικό είμαι ανοιχτόχρωμη...
κωαλαρααααα μουΑγάπες καλημερα, η ιστορία Νο 4 θα ανέβει αύριο Κυριακή
Θα κλείσω ραντεβού σύντομα να το εξερευνήσω..Η Σοφία είναι ένα καλό παιδί και πολύ ευαίσθητη! Δεν θα το καταλάβεις με ένα, 2 ραντεβού γιατί είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει....
Καυλα μου η Δευτέρα έρχεται, από τι ώρα θα ξεκινάς τα ραντεβού;;;Κοίτα από ότι έχω δει είναι ροζ...τι να πω...λογικό είμαι ανοιχτόχρωμη...
4 μωράκι ❤Καυλα μου η Δευτέρα έρχεται, από τι ώρα θα ξεκινάς τα ραντεβού;;;
Για πιο νωρίς δεν μπορεί να γίνει κάτι;;;4 μωράκι ❤
Δυστυχώς όχι..Για πιο νωρίς δεν μπορεί να γίνει κάτι;;;
Το πιο εντσξει κορίτσι. Αυτόν τον απίστευτο πάτο, αντί να τον χαίρεται μόνον ένας, τον προσφέρει σε όλους μας...Αγάπες καλημερα, η ιστορία Νο 4 θα ανέβει αύριο Κυριακή
Κατάλαβα θα πρέπει να φέρουμε τουμπα το πρόγραμμα μας!!!Δυστυχώς όχι..