eridon1877
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.484
- Πόντοι
- 10.690
Τέλεια, βρήκαμε και τον τίτλο της ταινίας. "Η συγγνώμη". Σε κάποια στιγμή βέβαια μπαίνει στη μέση και η Σοφία και γίνεται της μουρλής. Sugarb@bes συμπαραγωγή με Magic Girls productions. Take my money!Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα και κυρίως το δικό μου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να απολογηθώ και να πω την αλήθεια.. η αλήθεια είναι πως έχω να δω την Γιολάντα αρκετό καιρό, και αυτή είναι μια φωτογραφία από την τελευταία φορά που κάναμε μαζί ντουο.. έκτοτε άρεσε τόσο πολύ που μας ζητούσαν συνεχώς μαζί και αυτή όλο δεν μπορούσε γιατί πήγαινε με την Σοφία .. ομολογώ πως ζήλεψα και σκέφτηκα πως δεν με συμπαθεί ενώ μπροστά μου έκανε ότι με συμπαθεί.. και μου βγήκε επιθετικότητα .. βοήθησε και η ίδια βέβαια λίγο στο να μου βγει αλλά δεν έχει να λέει. Γιολάντα ζητώ συγγνώμη, ξέρεις ότι δεν είμαι έτσι κανονικά, εντάξει μπορεί να γουστάρεις την Σοφία περισσότερο από μένα αλλά είναι κατανοητό, αλλά εφόσον μας ζητάνε συνέχεια θα ήθελα να πηγαίνουμε και μαζί. και υπόσχομαι από βδομάδα που δουλεύω στο πρώτο ντουο που θα μας πάρουν θα σου ζητήσω συγγνώμη και μπροστά στον πελάτη, και όσους πελάτες μας πάρουν που έχουν διαβάσει όλα αυτά. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για τον τρόπο μου .. @Γιολάντα Magic