Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.377
- Πόντοι
- 25.186
ειδικοτης μου......!!!!!!!!!Θέλω δυνατό γαμησι μωρο μου και κωλαράκι κόκκινο
δωσε μου τρυπα κ παρε μου τη ψυχη
ειδικοτης μου......!!!!!!!!!Θέλω δυνατό γαμησι μωρο μου και κωλαράκι κόκκινο
οχι, εκει θα ειστε αβοηθητες κι ερμαια των διεστραμενων ορεξεων μουΜη μου ζητάει βοήθεια....
Μωρο μου ταιριάζουμε που ήσουνα τόσο καιρό ?ειδικοτης μου......!!!!!!!!!
δωσε μου τρυπα κ παρε μου τη ψυχη
Ασχολησου με Γιολάντα! Μακριά από μένα....οχι, εκει θα ειστε αβοηθητες κι ερμαια των διεστραμενων ορεξεων μου
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τέλειοΕγώ βλέπω την Ίννα να βγάζει ταινία lezdom με Σάντρα και Γιολάντα. Απλά φτιάχνουμε κλίμα προς το παρόν...
Ημουν απασχολημενος...Βουλωνα τρυπες της πρωην σοβιετικης ενωσηςΜωρο μου ταιριάζουμε που ήσουνα τόσο καιρό ?
Κοιτα τι με βάζεις να κάνω βραδιάτικα....
Αμέσως η άλλη....Μωρο μου ταιριάζουμε που ήσουνα τόσο καιρό ?
Μωρο μου εσυ..( Δεν λεω τιποτα οτι ηταν να σου πω στο εχω πει live αλλωστε)Μωρο μου ταιριάζουμε που ήσουνα τόσο καιρό ?
με χαρακτηριστικη ευκολια εισηλθε εις τα αδυτα του πρωκτου.....λεπτο βεβαια αλλα αλλες ουτε δαχτυλο δεν αντεχουνΜωρο μου ταιριάζουμε που ήσουνα τόσο καιρό ?
Είναι κλειστό τώρα μωρο μου δεν τον έχω φάει σήμερα από πίσω....με χαρακτηριστικη ευκολια εισηλθε εις τα αδυτα του πρωκτου.....λεπτο βεβαια αλλα αλλες ουτε δαχτυλο δεν αντεχουν
Στο ετοιμάζει...με χαρακτηριστικη ευκολια εισηλθε εις τα αδυτα του πρωκτου.....λεπτο βεβαια αλλα αλλες ουτε δαχτυλο δεν αντεχουν
γι αυτο απο δω κ περα θα κοιμασαι με εναν δονητη στο κωλο για να εισαι παντα ετοιμηΕίναι κλειστό τώρα μωρο μου δεν τον έχω φάει σήμερα από πίσω....
Τι να πω και εγώ...Είναι κλειστό τώρα μωρο μου δεν τον έχω φάει σήμερα από πίσω....
για βαλε κι εσυ κανενα αγγουρι, απο τα μεγαλα, οχι τα babyΤι να πω και εγώ...
Είναι δροσερό το αγγούρι! Το κρατάω για κάτι ζεστό και σκληρό..για βαλε κι εσυ κανενα αγγουρι, απο τα μεγαλα, οχι τα baby
Δεκτή η συγνωμη σου και εγώ βγήκα εκτός ορίωνΤώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα και κυρίως το δικό μου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να απολογηθώ και να πω την αλήθεια.. η αλήθεια είναι πως έχω να δω την Γιολάντα αρκετό καιρό, και αυτή είναι μια φωτογραφία από την τελευταία φορά που κάναμε μαζί ντουο.. έκτοτε άρεσε τόσο πολύ που μας ζητούσαν συνεχώς μαζί και αυτή όλο δεν μπορούσε γιατί πήγαινε με την Σοφία .. ομολογώ πως ζήλεψα και σκέφτηκα πως δεν με συμπαθεί ενώ μπροστά μου έκανε ότι με συμπαθεί.. και μου βγήκε επιθετικότητα .. βοήθησε και η ίδια βέβαια λίγο στο να μου βγει αλλά δεν έχει να λέει. Γιολάντα ζητώ συγγνώμη, ξέρεις ότι δεν είμαι έτσι κανονικά, εντάξει μπορεί να γουστάρεις την Σοφία περισσότερο από μένα αλλά είναι κατανοητό, αλλά εφόσον μας ζητάνε συνέχεια θα ήθελα να πηγαίνουμε και μαζί. και υπόσχομαι από βδομάδα που δουλεύω στο πρώτο ντουο που θα μας πάρουν θα σου ζητήσω συγγνώμη και μπροστά στον πελάτη, και όσους πελάτες μας πάρουν που έχουν διαβάσει όλα αυτά. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για τον τρόπο μου .. @Γιολάντα Magic
Θέλω δυνατό γαμησι μωρο μου και κωλαράκι κόκκινο
εισαι εσυ μια κρυφο-καριολαΕίναι δροσερό το αγγούρι! Το κρατάω για κάτι ζεστό και σκληρό..
Αμαρτία να το χαρεί το αγγουράκι..