Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.188
- Πόντοι
- 371
Στο internet υπάρχουν και solar-powered vibrator!!
Chris Αγαπη μου έλα Πάρε με από δώ....Οι ψευτοτραμπουκισμοι και οι απειλες δεν εχουν χωρο σε κανενα φορουμ και κανενα γραφειο συνοδών. Το πραμα εχει ξεφυγει.
θα πρεπει ο ανθρωπος που εχει το γραφειο να το κοιταξει το θεμα,εμμεσως πλην σαφως δεχθηκε απειλη η Γιολαντα.Chris Αγαπη μου έλα Πάρε με από δώ....
Να προσέχεις το στόμα σου 20 χρόνων σκατο
αλήθεια τώρα...μας τρολάρετε????Πρόσεξε εσυ το δικό σου πρώτα και θα φροντίσω για το δικό μου . Αλλά ναι ξέχασα οι πατσαβούρες δεν έχουν τρόπους, αφού είναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ όχι άνθρωποι
μας βλεπω σε τριο θανατου με σοφια...κ μετα ολοι νοσοκομειο απο το υπερβολικο γαμισιΕγω εχω μια διαστροφή όμως
Νομίζω με Γιολάντα ταιριαζεις.. μιας και την ξέρω! Εγώ λίγο μάτι θα πάρω δεν θέλω άδια παιδιά μόλις γύρισα...μας βλεπω σε τριο θανατου με σοφια...κ μετα ολοι νοσοκομειο απο το υπερβολικο γαμισι
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα..σαν να λεμε οτι μολις σε ξαναδουμε με το καλο πρεπει να κανουμε σεξ μαζι σου διχως αυριο?Νομίζω με Γιολάντα ταιριαζεις.. μιας και την ξέρω! Εγώ λίγο μάτι θα πάρω δεν θέλω άδια παιδιά μόλις γύρισα...
@Γιολάντα MagicΝομίζω με Γιολάντα ταιριαζεις.. μιας και την ξέρω! Εγώ λίγο μάτι θα πάρω δεν θέλω άδια παιδιά μόλις γύρισα...
Αγαπη μου μην ασχολείσαι δεν έχει νόημα...θα πρεπει ο ανθρωπος που εχει το γραφειο να το κοιταξει το θεμα,εμμεσως πλην σαφως δεχθηκε απειλη η Γιολαντα.
Πρέπει να σε δω άμεσα εσένα....το τριγωνο των Βερμουδων θα γινει..
Θα χαθει μυστηριωδως η πουτσα μου στις τρυπες σας
Άσε τι λέει η Σοφία πουτσα και ξύλο θελει .. ξςρω κάθε μέρα μαζί πάμε ραντεβούτο τριγωνο των Βερμουδων θα γινει..
Θα χαθει μυστηριωδως η πουτσα μου στις τρυπες σας
το παιζει παρθενοπη..Άσε τι λέει η Σοφία πουτσα και ξύλο θελει .. ξςρω κάθε μέρα μαζί πάμε ραντεβού
Ναι είναι ....έλα ρε συ μην με καυλωνεις βραδιάτικα.....το παιζει παρθενοπη..
ειμαι σιγουρος οτι ειναι εθισμενη στο submissive κ σκληρο ξεμουνιασμα
Θα με αφήσεις να ρίξω κανέναν με πιο ρομαντικό τρόπο...Άσε τι λέει η Σοφία πουτσα και ξύλο θελει .. ξςρω κάθε μέρα μαζί πάμε ραντεβού
Μωρή τσούλα όταν μας βάζουν στα τέσσερα και λέμε και άλλο και σταζουμε από καυλα είναι πολυ ρομαντικό όντωςΘα με αφήσεις να ρίξω κανέναν με πιο ρομαντικό τρόπο...
Αυτόν εδώ μη μού τον προκαλείς...Δεν αστειεύεται...Μωρή τσούλα όταν μας βάζουν στα τέσσερα και λέμε και άλλο και σταζουμε από καυλα είναι πολυ ρομαντικό όντως
Θέλω δυνατό γαμησι μωρο μου και κωλαράκι κόκκινο
Μη μου ζητάει βοήθεια....