Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.931
Διαστροφή εννοούσα@Γιολάντα Magic Κρέας μόνο, να φανταστώ;
Διαστροφή εννοούσα@Γιολάντα Magic Κρέας μόνο, να φανταστώ;
Πότε πρόλαβες να παντρευτείς, να χωρίσεις και να του τα παίρνεις και χοντρά κιόλας;Εγω εχω μια διατροφή όμως
@Γιολάντα Magic και αυτό καλό!Διαστροφή εννοούσα
Εγω εχω μια διαστροφή όμως
Για σένα είναι.....Αυτό το αγαπημένο σού...Που περνει φωτιά η κλειτορίδα! Πολύ ρεύμα καίει@Sofia_Magic κλαιωωωω
Αχχχχχχ ❤Ενα like για την φωτο στο προφιλ σου @Sofia_Magic αγαπητη μου!
Chris Αγαπη μου έλα Πάρε με από δώ....Οι ψευτοτραμπουκισμοι και οι απειλες δεν εχουν χωρο σε κανενα φορουμ και κανενα γραφειο συνοδών. Το πραμα εχει ξεφυγει.
θα πρεπει ο ανθρωπος που εχει το γραφειο να το κοιταξει το θεμα,εμμεσως πλην σαφως δεχθηκε απειλη η Γιολαντα.Chris Αγαπη μου έλα Πάρε με από δώ....
Να προσέχεις το στόμα σου 20 χρόνων σκατο
αλήθεια τώρα...μας τρολάρετε????Πρόσεξε εσυ το δικό σου πρώτα και θα φροντίσω για το δικό μου . Αλλά ναι ξέχασα οι πατσαβούρες δεν έχουν τρόπους, αφού είναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ όχι άνθρωποι
μας βλεπω σε τριο θανατου με σοφια...κ μετα ολοι νοσοκομειο απο το υπερβολικο γαμισιΕγω εχω μια διαστροφή όμως
Νομίζω με Γιολάντα ταιριαζεις.. μιας και την ξέρω! Εγώ λίγο μάτι θα πάρω δεν θέλω άδια παιδιά μόλις γύρισα...μας βλεπω σε τριο θανατου με σοφια...κ μετα ολοι νοσοκομειο απο το υπερβολικο γαμισι
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα..σαν να λεμε οτι μολις σε ξαναδουμε με το καλο πρεπει να κανουμε σεξ μαζι σου διχως αυριο?Νομίζω με Γιολάντα ταιριαζεις.. μιας και την ξέρω! Εγώ λίγο μάτι θα πάρω δεν θέλω άδια παιδιά μόλις γύρισα...
@Γιολάντα MagicΝομίζω με Γιολάντα ταιριαζεις.. μιας και την ξέρω! Εγώ λίγο μάτι θα πάρω δεν θέλω άδια παιδιά μόλις γύρισα...
Αγαπη μου μην ασχολείσαι δεν έχει νόημα...θα πρεπει ο ανθρωπος που εχει το γραφειο να το κοιταξει το θεμα,εμμεσως πλην σαφως δεχθηκε απειλη η Γιολαντα.
Πρέπει να σε δω άμεσα εσένα....το τριγωνο των Βερμουδων θα γινει..
Θα χαθει μυστηριωδως η πουτσα μου στις τρυπες σας
Άσε τι λέει η Σοφία πουτσα και ξύλο θελει .. ξςρω κάθε μέρα μαζί πάμε ραντεβούτο τριγωνο των Βερμουδων θα γινει..
Θα χαθει μυστηριωδως η πουτσα μου στις τρυπες σας
το παιζει παρθενοπη..Άσε τι λέει η Σοφία πουτσα και ξύλο θελει .. ξςρω κάθε μέρα μαζί πάμε ραντεβού