Το ημερολόγιο ενός call girl
Ιστορία 3:
Πριν από περίπου 2 μήνες ξύπνησα για να ετοιμαστώ για μια κλασική μέρα στην δουλειά. Εκείνη την ημέρα δεν είχα καθόλου όρεξη, αμφιταλαντευόμουν αν θα έπρεπε.να δουλέψω η να πάρω ρεπό, αισθανόμουν πολύ κουρασμένη , παραταύτα, ήπια κάποιες.βιταμινες φυσικό χυμό να νιώσω λίγο ενέργεια παραπάνω και είπα θα δουλέψω για λίγο .
Ξεκιναω με δύο ραντεβού και λέω στην τηλεφωνητρια μην μου βγάλεις άλλο για σήμερα.
Κάνω το πρώτο σχετικά " εύκολο " ραντεβού με καμία όρεξη και μπόλικη προσποίηση χαράς.
Παω στο δεύτερο και τελευταίο φτάνω στο ξενοδοχείο, φόραγα θυμάμαι μια φουστα εφαρμοστή μαύρη χωρίς εσώρουχο, γοβες και Ένα τοπακι. Χτυπάω την πόρτα ξεψυχισμενα και λέω στον εαυτό μου μπες.στον ρόλο ΤΩΡΑ θα ξεκουραστείς μετά.
Ανοίγει η πόρτα και ο τύπος φεύγει μέσα στο κρεβάτι μίλαγε στο τηλέφωνο, ούτε καν με κοίταξε, νευριαζω και λέω από μέσα μου "καλά τι υποδοχή είναι αυτή" Στέκομαι όρθια στο κρεβάτι τον κοιτάω επίμονα, και μου κάνει νόημα να πάω να κάνω μπάνιο ενω συνέχιζε να μιλάει στο τηλέφωνο.
Εννοείται πως τα νεύρα αυξάνονταν και πήγα και έκανα μπάνιο.
Βγαίνω έξω , έκλεισε το τηλέφωνο , έρχεται προς το μέρος μου και εκεί αρχίζει η αρρώστια...
Με πλησιάζει ανοίγει την εξώπορτα του δωματίου και μου λέει πέσε.στα γόνατα, κοντοσταθηκα για λίγο ...
Από μέσα μου σκεφτόμουν " ο τυπος θέλει να τον τσιμπουκωσω με ανοιχτή την πόρτα του δωματίου σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα ξενοδοχεία?"
Κοιτάω την πόρτα, κοιτάω αυτόν και πετάει την πετσέτα κάτω.....
Πεφτω στα γόνατα και ξεκινάω να τον γλύφω ....
Αργά αισθησιακά με μπόλικο σάλιο...
Τον έβαζα σιγά σιγά όλον μέσα στο στόμα μου και όταν έφτανε το καυλι του λαρύγγι έπαιζα με την γλώσσα μου
Σε λίγα λεπτά έγινε πέτρα.
Τον βγάζω από το στόμα μου και κοιτάω πίσω την ανοιχτή πόρτα.
Μου λέει: " μην σταματάς "
Βάζει και τα δύο του χέρια πίσω από το κεφάλι μου και ξεκινάει να μου σκίζει το στόμα , ένιωθα ότι θα μου τρυπήσει λαρύγγι , τα σάλια μου έτρεχαν στο πιγούνι και το στήθος μου
Ακούω ξαφνικά θόρυβο από το διάδρομο και με πιάνει μια μανία που δεν μπορω να εξηγήσω, βάζω τα χέρια μου στον κώλο του και σπρώχνω όλο του το κορμί για να μπει όσο πιο μέσα.γίνεται στον στόμα μου η πουτσα του.
Επί 20 λεπτά μου γαμουσε το στόμα, εγώ στο πάτωμα με ανοιχτή πόρτα και αυτός όρθιος να βλέπει προς τα έξω.
Το σκηνικό μου φάνηκε άρρωστο , έλεγα από μέσα μου τι διεστραμμένος είναι αυτός, αυτό όμως που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση ήταν εγώ, ένιωθα τόσο υποταγμένη , τόσο πουτανα που δεν μπορούσα να εκφέρω αποψη. Ένιωσα πολύ sub. Απλα έκανα ότι μου έλεγε και αυτο με καυλωνε.....
Το τέλος ήρθε στη μάπα μου , καθόμουνα και τον κοίταζα πασαλλειμενη με χυσια και παίρνω το δάχτυλο μου το " βούτηξα "
λίγο το έγλυψα και χαμογέλασα με ένα ύφος γεμάτο νάζι....
Μπήκα για μπάνιο και όταν βγήκα ο τύπος μου είχε αφήσει τα λεφτά και είχε φύγει
Χωρίς να με γαμήσει χωρίς να ξέρω πως τον λένε.....
Είχα καυλωσει με όλη αυτή την υποταγή και έστειλα μήνυμα στην τηλεφωνητρια τελικά θα δουλέψω και άλλο σήμερα ..
Στο επόμενο ραντεβού σκεφτόμουνα μόνο αυτόν και έχυσα..