Sagittarius 17
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Να είσαι πάντα καλά ρε Σοφια να μας ομορφαινεις την μεραΚαλό τριήμερο μωράκια μου.... Από Δευτέρα μαζί...φιλιά πολλά...❤
Να είσαι πάντα καλά ρε Σοφια να μας ομορφαινεις την μεραΚαλό τριήμερο μωράκια μου.... Από Δευτέρα μαζί...φιλιά πολλά...❤
Θέλω και εγώ να με πας εκεί μαμα, εμένα ποτέ δεν με έχεις πάει …Έχω πάει 2 φορές..
ΑχαχαχαχαχΘέλω και εγώ να με πας εκεί μαμα, εμένα ποτέ δεν με έχεις πάει …
Ανέβηκες κ πάνω; δεν είναι πολύ ερωτικά; βέβαια είναι κ ποια ημέρα θα πετύχεις...αλλα εσύ την ημέρα την φτιάχνεις από μόνη σου νομίζω...Έχω πάει 2 φορές..
Άστα όλα αυτά και άνοιξε ένα φροντιστήριο για τα πιτσιρίκια...Έχω πάει 2 φορές..
ξεχνας ομορφη καθηγητρια !!!Ευτυχώς δεν μού το έχει κάνει κάνεις να φύγω χωρίς σεξ!
Όπου θέλει το παιδί μούΘέλω και εγώ να με πας εκεί μαμα, εμένα ποτέ δεν με έχεις πάει …
αυτη τη γλωσσα την εχω ερωτευτει !!!Καλό τριήμερο μωράκια μου.... Από Δευτέρα μαζί...φιλιά πολλά...❤
Να πάτε....Όπου θέλει το παιδί μού
Όλες ξέρουν νομίζω...Άστα όλα αυτά και άνοιξε ένα φροντιστήριο για τα πιτσιρίκια...
Διάλεξα δωμάτιο πού είμασταν 5 ζευγάρια... Ήταν πολύ καλό μπορώ να πω! Την πρώτη φορά δεν μού άρεσε...Ανέβηκες κ πάνω; δεν είναι πολύ ερωτικά; βέβαια είναι κ ποια ημέρα θα πετύχεις...αλλα εσύ την ημέρα την φτιάχνεις από μόνη σου νομίζω...
Πες μου μία καλή μέρα???Για να πεις οτι εχεις παει, πρεπει να πας αλλες 2
Εγω από εκεί πέρασα πάντωςΌλες ξέρουν νομίζω...
Αν ήταν ο @roughfucker θα την είχαμε αναρρωτική! Ευτυχώς δεν μας επιλέγει....Roughfucker,σε έδωσε στεγνά
Από κοντά, για να δω το πτυχίοΕγω από εκεί πέρασα πάντως
Sofia sex workers lessons έτσι λέγεται
Κάναμε ιδιαίτερα Δευτέρα και Παρασκευή
Εσυ τώρα τι πετάγεσαι σαν την πουτσα; Σε σένα μίλησα ;Αχαχαχαχαχ
Δημόσιο forum είναι όπου θέλω μιλάω και απαντάω εξάλλου κ εσύ υο έχεις πει..Εσυ τώρα τι πετάγεσαι σαν την πουτσα; Σε σένα μίλησα ;
Άρα εσυ αντιγραφείς ότι λέω εγώ; Καλά θα πάει αυτό…Δημόσιο forum είναι όπου θέλω μιλάω και απαντάω εξάλλου κ εσύ υο έχεις πει..
Άσε μας κοριτσι μου που θα σε αντιγράψω κιόλας ελεοςΆρα εσυ αντιγραφείς ότι λέω εγώ; Καλά θα πάει αυτό…