Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Πες μου μία καλή μέρα???Για να πεις οτι εχεις παει, πρεπει να πας αλλες 2
Πες μου μία καλή μέρα???Για να πεις οτι εχεις παει, πρεπει να πας αλλες 2
Εγω από εκεί πέρασα πάντωςΌλες ξέρουν νομίζω...
Αν ήταν ο @roughfucker θα την είχαμε αναρρωτική! Ευτυχώς δεν μας επιλέγει....Roughfucker,σε έδωσε στεγνά
Από κοντά, για να δω το πτυχίοΕγω από εκεί πέρασα πάντως
Sofia sex workers lessons έτσι λέγεται
Κάναμε ιδιαίτερα Δευτέρα και Παρασκευή
Εσυ τώρα τι πετάγεσαι σαν την πουτσα; Σε σένα μίλησα ;Αχαχαχαχαχ
Δημόσιο forum είναι όπου θέλω μιλάω και απαντάω εξάλλου κ εσύ υο έχεις πει..Εσυ τώρα τι πετάγεσαι σαν την πουτσα; Σε σένα μίλησα ;
Άρα εσυ αντιγραφείς ότι λέω εγώ; Καλά θα πάει αυτό…Δημόσιο forum είναι όπου θέλω μιλάω και απαντάω εξάλλου κ εσύ υο έχεις πει..
Άσε μας κοριτσι μου που θα σε αντιγράψω κιόλας ελεοςΆρα εσυ αντιγραφείς ότι λέω εγώ; Καλά θα πάει αυτό…
Κορίτσι σου δεν είμαι πρώτον, και θα σου συνιστούσα εκτός από το να δίνεις το κωλαρακι σου να μάθεις και τρόπους ! Τι πετάγεσαι μωρή χαρχαλω ενώ μιλάω με την Σοφία;Άσε μας κοριτσι μου που θα σε αντιγράψω κιόλας ελεος
Ρε δεν πας στο διαολο λέω εγώ που θα πέος για τους τρόπους μου ?Κορίτσι σου δεν είμαι πρώτον, και θα σου συνιστούσα εκτός από το να δίνεις το κωλαρακι σου να μάθεις και τρόπους ! Τι πετάγεσαι μωρή χαρχαλω ενώ μιλάω με την Σοφία;
Κορίτσι σου δεν είμαι πρώτον, και θα σου συνιστούσα εκτός από το να δίνεις το κωλαρακι σου να μάθεις και τρόπους ! Τι πετάγεσαι μωρή χαρχαλω ενώ μιλάω με την Σοφία;
Να μου χορεύεις έτσι μπροστά μου και μετά να μου τον πάρεις στο στόμα σου βαθιά 1Καλό τριήμερο μωράκια μου.... Από Δευτέρα μαζί...φιλιά πολλά...❤
Να πας εσυ στον διάολο μωρή μαλακισμενη, καλά έκανα και χώθηκα έμαθα από σένα ! Δεν θα σε πετύχω μωρή σε κανένα ραντεβού να δω εκεί πως θα μιλάςΡε δεν πας στο διαολο λέω εγώ που θα πέος για τους τρόπους μου ?
Εγω μίλαγα με στη αοφια ππυ χάρηκα που επιστρέφει και χώθηκες
Πλάκα κάνουν αλλά η μία από τις δύο τα πιστεύει αυτά που λέει. Δεν λέω ποιά...Σοβαρά μαλώνετε τώρα ή κάνετε χαβαλέ; Με σας δε ξέρει ποτέ κανείς αν προσποιείστε..
Ποιος κάνει πλάκα ρε Μακεδόνα άσε μας κι εσυ με τις συνομωσίες σου , μην χώνεσαιΠλάκα κάνουν αλλά η μία από τις δύο τα πιστεύει αυτά που λέει. Δεν λέω ποιά...
Να προσέχεις το στόμα σου 20 χρόνων σκατοΝα πας εσυ στον διάολο μωρή μαλακισμενη, καλά έκανα και χώθηκα έμαθα από σένα ! Δεν θα σε πετύχω μωρή σε κανένα ραντεβού να δω εκεί πως θα μιλάς