Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.026
Πνιγόταν δεν μπορούσε να δει...Μᾶς ἀφήνει μὲ τὸ σασπένς μυστηρίου...
Πνιγόταν δεν μπορούσε να δει...Μᾶς ἀφήνει μὲ τὸ σασπένς μυστηρίου...
Πνιγόταν δεν μπορούσε να δει...
Τα πηρε κ στο προσωπο μετα!που να δει?Καί αὐτό...
Συνήθως πάνε στο αριστερό...τουλάχιστον σε μένα!Τα πηρε κ στο προσωπο μετα!που να δει?
κατι εχω μαθει για αυτο εσμεραλαντα!Συνήθως πάνε στο αριστερό...τουλάχιστον σε μένα!
Σίγουρα με είδαν αλλά δεν κατάλαβα αν στάθηκε κάποιος να δει.....Μια ερώτηση : Αισθάνθηκες να έχει μείνει κανένας στο διάδρομο και να σε παρακολουθεί όσο εσύ τσιμπούκωνες? ή απλά άκουγες βήματα και φεύγανε...γιατί δεν μπορεί να δες κανένας αυτήν την ΚΩΛΑΡΑ στο γόνατα δεν μπορεί να μην χαζέψει
Εγώ είμαι...κατι εχω μαθει για αυτο εσμεραλαντα!
Δοκίμασε μπαλκόνι...Εκεί το πολύ να σε δει το κορίτσι που καθαρίζει ( έχει δει πολλά)Σίγουρα με είδαν αλλά δεν κατάλαβα αν στάθηκε κάποιος να δει.....
Η ιδέα πάντως με φτιάχνει πολύ
Να με κοιτάει κάποιος ενώ γαμιεμαι η τσιμπουκωνω....
Τους έδωσες δουλειά για το δωμάτιο Γιολαντάρα...Σίγουρα με είδαν αλλά δεν κατάλαβα αν στάθηκε κάποιος να δει.....
Η ιδέα πάντως με φτιάχνει πολύ
Να με κοιτάει κάποιος ενώ γαμιεμαι η τσιμπουκωνω....
Όχι δεν κατάλαβες θέλω 5,6 άτομα να χαζεύουν και να τον παίζουν. ......Δοκίμασε μπαλκόνι...Εκεί το πολύ να σε δει το κορίτσι που καθαρίζει ( έχει δει πολλά)
Θα πάμε 2+2 θέλω και εγώ να δώ..Όχι δεν κατάλαβες θέλω 5,6 άτομα να χαζεύουν και να τον παίζουν. ......
Όχι δεν κατάλαβες θέλω 5,6 άτομα να χαζεύουν και να τον παίζουν. ......
θα χρειαστεις μασκα μετα!Όχι δεν κατάλαβες θέλω 5,6 άτομα να χαζεύουν και να τον παίζουν. ......
Εσένα δεν θα σε αφήσω να δεις αφού το ξέρεις....σε θέλω μαζί στην πιπα μαζί στο μεροκάματο....Θα πάμε 2+2 θέλω και εγώ να δώ..
θα χρειαστεις μασκα μετα!
Στο ψαλίδι....το αγαπημένο σούΕσένα δεν θα σε αφήσω να δεις αφού το ξέρεις....σε θέλω μαζί στην πιπα μαζί στο μεροκάματο....
Να τους πούμε για Δευτέρα ή όχι ακόμα?Στο ψαλίδι....το αγαπημένο σού
Ε ναι κανονικά....Να τους πούμε για Δευτέρα ή όχι ακόμα?
Όλες στον αγώνα κορίτσια!Εσένα δεν θα σε αφήσω να δεις αφού το ξέρεις....σε θέλω μαζί στην πιπα μαζί στο μεροκάματο....
Να τα πείτε , να τα πείτε..Να τους πούμε για Δευτέρα ή όχι ακόμα?