Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.289
- Πόντοι
- 6.817
@Sofia_Magic @Γιολάντα Magic Θα ερθετε ποτε Θεσσαλονικη να γιασουμε;;
Πάντα απαντάω απλα γαμιεμαι θα απαντήσω μετάΗ Γιολάντα σνομπαρει τα πμ....
Μπορείς έτσι για αλλαγή να πάρεις ρεπό μια καθημερινή και να δουλέψεις Σάββατο ώστε να χωθούμε όλοι όσοι δεν μπορούμε καθημερινέςΔυστυχώς όχι..
Τωρα τωρα γαμιεσαι δηλαδη.Πάντα απαντάω απλα γαμιεμαι θα απαντήσω μετά
Λίγο-πολύ, οι περισσότερες γυναίκες του χώρου έτσι είναι. Ευαίσθητες και εύθραυστες ψυχές, που η άμυνά τους τους επιβάλλει να χτίσουν έναν δυναμικό μάγκικο και αλανιάρικο χαρακτήρα, προκειμένου να "σκεπάσουν" την ευαίσθητη πλευρά τους. Για να τα ανακαλύψεις όλα αυτά όμως πρέπει να έχεις φερμουάρ στο παντελόνι σου...Η Σοφία είναι ένα καλό παιδί και πολύ ευαίσθητη! Δεν θα το καταλάβεις με ένα, 2 ραντεβού γιατί είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει....
Δεν είναι θέμα ρεπό αλλά υποχρεώσεις! Θα το φροντίσω...❤Μπορείς έτσι για αλλαγή να πάρεις ρεπό μια καθημερινή και να δουλέψεις Σάββατο ώστε να χωθούμε όλοι όσοι δεν μπορούμε καθημερινές
Μολις τελείωσαΤωρα τωρα γαμιεσαι δηλαδη.
Και γω.....Μολις τελείωσα
Μα πόσο ωραία τα λες ❤Λίγο-πολύ, οι περισσότερες γυναίκες του χώρου έτσι είναι. Ευαίσθητες και εύθραυστες ψυχές, που η άμυνά τους τους επιβάλλει να χτίσουν έναν δυναμικό μάγκικο και αλανιάρικο χαρακτήρα, προκειμένου να "σκεπάσουν" την ευαίσθητη πλευρά τους. Για να τα ανακαλύψεις όλα αυτά όμως πρέπει να έχεις φερμουάρ στο παντελόνι σου...
Γλυκούλη μου δεν είναι στο χέρι μας αυτό....@Sofia_Magic @Γιολάντα Magic Θα ερθετε ποτε Θεσσαλονικη να γιασουμε;;
Με δουλεύεις αλλά πίστεψέμε, έτσι είναι. Για να σου λέω, ξέρω πολύ καλά...Μα πόσο ωραία τα λες ❤
Καθόλου δεν σε δουλεύω...Δεν είναι στο χαραχτήρα μού ❤Με δουλεύεις αλλά πίστεψέμε, έτσι είναι. Για να σου λέω, ξέρω πολύ καλά...
Οταν τρωνε δε μιλανε...ουτε κινητα κοιτανε.Γειά σας μωρά μου θα απαντήσω στα μηνυνατα αλλά ήμουνα μπουκωμένη ❤
Δεν αφήνουμε την τσάντα κάτω είναι ( γρουσουζιά) φτωχή forever...Γειά σας μωρά μου θα απαντήσω στα μηνυνατα αλλά ήμουνα μπουκωμένη ❤
Καλύτερα φτωχή και γαμημενη πάρα πλούσια και αγαμητηΔεν αφήνουμε την τσάντα κάτω είναι ( γρουσουζιά) φτωχή forever...
Θα το σκεφτώ....Καλύτερα φτωχή και γαμημενη πάρα πλούσια και αγαμητη
Για φαντασου να σουν μια φτωχη αγαμητη κορασιδα.Καλύτερα φτωχή και γαμημενη πάρα πλούσια και αγαμητη
Με κουμπιά γίνεται κάτι ή χρειάζεται απαραίτητα φερμουάρ???Λίγο-πολύ, οι περισσότερες γυναίκες του χώρου έτσι είναι. Ευαίσθητες και εύθραυστες ψυχές, που η άμυνά τους τους επιβάλλει να χτίσουν έναν δυναμικό μάγκικο και αλανιάρικο χαρακτήρα, προκειμένου να "σκεπάσουν" την ευαίσθητη πλευρά τους. Για να τα ανακαλύψεις όλα αυτά όμως πρέπει να έχεις φερμουάρ στο παντελόνι σου...
σε ποιου το χερι τοτε;Γλυκούλη μου δεν είναι στο χέρι μας αυτό....