doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 64
- Like
- 6.754
- Πόντοι
- 28.335
τυχερός ο συναγωνιστής...2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
τυχερός ο συναγωνιστής...2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
Ομπομπομπομπο.....πήρε φωτιά η τρυπάρα σου...2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
Ειναι αυτα που λεμε :2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
πωωωω ποσο θελω νασου κανω το περιγραμμα της ροζ αυτης τρυπουλας με γλωσσα2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
Δεν μας αφήνει το γραφείο. Πριν λίγο ο μάγος έστειλε το σκουπόξυλο του και πολύ μαγικά και ξαφνικά μου το έβαλε στον κωλο. Έτσι για να μάθω να μην βρίζω
Στα τεσσερα σε εχω με ανοιχτες τις τρυπες."να μου γαμησεις το κωλι"σε μυνημα μου ειπες.2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
Μωρα καλημερα
Χθες περασα πολύ ωραία στη δουλειά είχα καυλα ραντεβού και καθώς σχόλαγα μου ήρθε μια ιδέα❤
Λεω να ξεκινήσω ένα εγχείρημα που θα ονομάζεται " το ημερολόγιο ενός call girl ". Το οποίο θα είναι μια δημοσίευση που θα κάνω και θα περιγράφω κάποιο ραντεβού που είτε με καυλωσε πολύ είτε μου έκανε εντύπωση είτε με έκανε να γελάσω ( πάντα τιρωντας την ανωνυμία στους πελάτες και στις τοποθεσίες) . Θα περιγράφω δηλαδή το ραντεβού από τη δικιά μου οπτική σαν call.girl.
Αυτό το σκέφτηκα διότι διαβάζω πολλές κριτικές και καυλωνω και πολλές φορές περνάω τόσο καλα που θέλω να το μοιραστώ ...
Οι δημοσιεύσεις θα ανεβαίνουν συχνά δεν μπορώ να ορίσω κάτι συγκεκριμένο διότι όπως ξέρετε γαμιεμαι στη δουλειά...
Να γαματε καλά γιατί θα σας κάνω δημοσίευση ❤
Μωρα καλημερα
Χθες περασα πολύ ωραία στη δουλειά είχα καυλα ραντεβού και καθώς σχόλαγα μου ήρθε μια ιδέα❤
Λεω να ξεκινήσω ένα εγχείρημα που θα ονομάζεται " το ημερολόγιο ενός call girl ". Το οποίο θα είναι μια δημοσίευση που θα κάνω και θα περιγράφω κάποιο ραντεβού που είτε με καυλωσε πολύ είτε μου έκανε εντύπωση είτε με έκανε να γελάσω ( πάντα τιρωντας την ανωνυμία στους πελάτες και στις τοποθεσίες) . Θα περιγράφω δηλαδή το ραντεβού από τη δικιά μου οπτική σαν call.girl.
Αυτό το σκέφτηκα διότι διαβάζω πολλές κριτικές και καυλωνω και πολλές φορές περνάω τόσο καλα που θέλω να το μοιραστώ ...
Οι δημοσιεύσεις θα ανεβαίνουν συχνά δεν μπορώ να ορίσω κάτι συγκεκριμένο διότι όπως ξέρετε γαμιεμαι στη δουλειά...
Τι ωραία χειλάκια που έχεις!!! Τι καλά που θα γλύφεις!!!Καλή δουλειά να εχω .μωράκια
Ωραία η κωλαρα σου, αλλά αυτά τα μουνοχειλα σου θέλουν περιποίηση!!!2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
Πρόταση αν θες. Μπορείς να γράφεις και το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Καλό είναι να ακούγονται και τα καλά και τα κακά. Διαβάζοντας τα αρνητικά ίσως μάθουμε να φερόμαστε πιο ανθρώπινα και να αποφεύγουμε τις μαλακισμένες συμπεριφορές.Μωρα καλημερα
Ευχαριστώ αγάπη μου αλλά το ύφος θα είναι ξεκάθαρα ερωτικό και καυλωτικο....το site είναι ψυχαγωγικο δεν θα ήθελα ν πάρει άλλη μορφή...Πρόταση αν θες. Μπορείς να γράφεις και το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Καλό είναι να ακούγονται και τα καλά και τα κακά. Διαβάζοντας τα αρνητικά ίσως μάθουμε να φερόμαστε πιο ανθρώπινα και να αποφεύγουμε τις μαλακισμένες συμπεριφορές.
Λίγο που διάβασα σε προηγούμενες σελίδες δεν το λες και πολύ ψυχαγωγικό . Η αλήθεια είναι πως αν γράψεις και αρνητικά, επειδή είμαστε και λίγο ευέξαπτοι σαν λαός, θα χάσει το νόημα του το θέμα του thread.Ευχαριστώ αγάπη μου αλλά το ύφος θα είναι ξεκάθαρα ερωτικό και καυλωτικο....το site είναι ψυχαγωγικο δεν θα ήθελα ν πάρει άλλη μορφή...
Ή παροιμία λέει σε μικρό και τρελό μην ταζεις... Εδώ γιολαντα μού πάει σε μπουρδελιάρηδες μην ταζεις... Τώρα καλά ξεμπερδέματα αφού έταξες χαχαχα, θά είναι ή βίβλος όλον τον συναγωνιστων πού θά διαβάζουν μέ δέος καί οποίος αντέξει. Σε βλέπω σύντομα και μέ βίβλιο...Ευχαριστώ αγάπη μου αλλά το ύφος θα είναι ξεκάθαρα ερωτικό και καυλωτικο....το site είναι ψυχαγωγικο δεν θα ήθελα ν πάρει άλλη μορφή...
Κρίμα από το θεο είναι να ακουμπάς τέτοιο κώλο και να μην το πηδας2ωρακι δυνατό μόνο κωλαράκι ❤
Είναι η πολλοστή φορά που κάποιος εδώ στο φόρουμ ζητάει τα προσωπικά μου στοιχείαΚαλησπέρα μπορεί κάποιος με pm το insta της Αριανας ? Ευχαριστώ
Κορίτσι όμορφο καλησπέρα. Η πρόθεση μου ήταν καθαρά να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σου, όπως πχ το μαγικό πρόσωπο σου, σκεπτόμενος αφού διάβασα κ προηγούμενες σελίδες ότι το ινστα σου είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουν κ δε σε ενοχλεί. Σε καμμία περίπτωση δε θα επικοινωνούσα από εκεί για ραντεβού, προς Θεού. Συγνώμη αν σε έφερα με οποιονδήποτε τρόπο σε δύσκολη θέση.Είναι η πολλοστή φορά που κάποιος εδώ στο φόρουμ ζητάει τα προσωπικά μου στοιχεία
Θα μου πειτε ‘’Έχεις πολλούς ακόλουθους αυτός ο ένας σε πείραξε;’’
Όχι φυσικά ίσα ίσα απανταω και στα προσωπικά μηνύματα
Απλά να ξεκαθαρίσω πως το να προσπαθήσει κάποιος να με κλείσει ραντεβού επικοινωνώντας ΜΟΝΟ μαζί μου θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ
Τα ραντεβού μου κλείνονται μόνο μέσω πρακτορείου
Σας ευχαριστώ πολύ
ΔεκτόΚορίτσι όμορφο καλησπέρα. Η πρόθεση μου ήταν καθαρά να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σου, όπως πχ το μαγικό πρόσωπο σου, σκεπτόμενος αφού διάβασα κ προηγούμενες σελίδες ότι το ινστα σου είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουν κ δε σε ενοχλεί. Σε καμμία περίπτωση δε θα επικοινωνούσα από εκεί για ραντεβού, προς Θεού. Συγνώμη αν σε έφερα με οποιονδήποτε τρόπο σε δύσκολη θέση.