Εχοντας συναντησει μπολικα απο τα κοριτσια του εν λογου γραφειου (θα συναντησω και αλλα που εχω στα υποψην μου) ας εξαγω ενα γενικο συμπερασμα απο τις μεχρι τωρα εμπειριες μου:
1) Απο το υπαρχον ροστερ η δικη μου προσωπικη καταταξη εχει ως εξης:
α)Χρυσο μεταλλιο: Σοφια (δαγκωτο)
β)Ασημενιο μεταλλιο: Γιολαντα και Μονικα (συγνωμη αλλα για μενα ειναι ιδιες στο θεμα της αποδοσης οποτε δεν μπορω να τις ξεχωρισω)
γ)Χαλκινο μεταλλιο: Στελλα (δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις προαναφερθησες αλλα αυτες που ανεφερα τις θεωρω εγω προσωπικα καλυτερες)
Ρωξανη: Παρα πολυ καλη εμπειρια μαζι της και αν το επιτρεψουν οι περιστασεις θα την ξαναδω αλλα οι αλλες τεσσερις για μενα ειναι καλυτερες
2)Το μεγαλο μου παραπονο: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ: Αμυγδαλια και κυριως Φραντζεσκα και Βανεσα(την παλαια Βανεσα για την νυν δεν την εχω συναντησει και δεν εχω αποψη)
3)Θα ηθελα οπως εχω δηλωσει να ξαναδω την Αριαννα (και θα το κανω) διοτι δεν ειχα περασει καλα μαζι της οταν βρεθηκαμε αλλα ο ενας λογος που δεν ειχε βγει το ραντεβου ηταν επειδη φοραγε τοτε σιδερακια (τα οποια δεν με ελκουν γενικα στις γυναικες). Τωρα που τα εβγαλε θα ηθελα να την ξαναδω
4)Με την Σαντρα δεν ειχα περασει καλα αλλα οκ, δεν μπορεις στον αγοραιο ερωτα να περνας παντα καλα.. Θα υπαρχουν και περιπτωσεις οπου απλα δεν θα βγαινει το ραντεβου διοτι στο κατω κατω δεν κανουμε σεξ με την γκομενα μας αλλα με επαγγελματια (μην το ξεχναμε αυτο)
5)Μιλενα υπηρξες μια τιμια καλη εναλλακτικη λυση οταν δεν μπορουσα να συναντησω αυτες που ηθελα (γενικα απο τον χωρο) να σαι καλα!!!
Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου (προς το παρον)