Το ημερολόγιο ενός call girl.
Ιστορία 1:
Πριν κάποιο διάστημα πήγα σένα καλό ξενοδοχείο στο κεντρο της Αθήνας ήταν Σάββατο βράδυ τελευταίο μου ραντεβού . Εκείνη την μέρα είχα πολλές καυλες ξυπναγα με μια ορμη και ήθελα να κάνω σεξ. Δεν είχα τελειώσει στα ραντεβού τα προηγούμενα και πριν πάω σε αυτό τον πελάτη είχα πιει ένα ποτήρι λευκό κρασί είχε μουδιάσει το σώμα μου και μου είχε "ανέβει η διάθεση: , εγώ δεν πίνω γενικώς επομένως με " πιάνει κατευθείαν " .
Φτάνω στο ξενοδοχείο και με το που ανοίγει η πόρτα διακρίνω κάτι πολύ γοητευτικό , ένα βλέμμα να με κοιτάει από πάνω έως κάτω γεμάτο πονηριά, με χαιρέτησε, μπαίνω μέσα και μου λέει " για να δούμε αν είσαι τόσο καλή όσο λένε " . Όταν το άκουσα μέσα μου ένιωσα σαν ένα challenge και σε συνδυασμό με το ύφος και την φωνή του ένιωσα μια καυλα. Κατευθείαν του ορμηξα . Το άγγιγμα του, τα φιλιά του, και η ανάσα του μου άναβαν φωτιά. Το μουνάκι μου του είχε παραδοθεί, πριν καν με αγγίξει . Αφεθήκαμε και οι δύο στο ρυθμό του πάθους μας, φιλιόμασταν και τρελαινόμασταν με αυτό που ζούσαμε.
Με έγδυσε και με πέταξε στο κρεβάτι (δεν φορούσα και πολλα ρουχα).
Το μουνί μου ένιωθε κάθε κίνηση του, ειδικά όταν έμπαινε και έβγαινε σιγά σιγά, βασανιστικά και με έναν ρυθμό που με τρέλαινε. Στο τέλος κάρφωνε τον πούτσο του όλο μέσα μου και εγώ ένιωθα ΤΕΛΕΙΑ!!! Τον έσφιγγα με τα πόδια μου έτσι ώστε το μουνί μου να μην χάσει καμιά επαφή με το καβλί του.
Τα νύχια μου καρφώνονταν στην πλάτη του και του παραδινόμουν. Τα πόδια μου έτρεμαν και σιγά σιγά έχανα κάθε δύναμη για να τον σφίγγω. Δεν μπορούσα να φανταστώ να τελειώνει αυτή η επαφή που ήταν καυλωτικη Δεν ήθελα να τελειώσει !!! Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πάθει το μουνάκι μου! Δεν άργησα να φτάσω σε οργασμό και φώναζα σαν τρελή από πάθος και ηδονή, αφήνοντας τον πούτσο του να με τρελαίνει ακόμα πιο πολύ. Όταν βγήκε από μέσα μου ανυπομονούσα να δω και να νιώσω τον πούτσο του. Ήθελα να τον γλείψω. Σίγουρα ήταν καυτός! Δεν με άφησε όμως να τον γευτώ και συνέχισε να με βασανίζει.
Βάζοντας λαδάκι για μασάζ στον κώλο μου, έμπαινε αργά με το δάχτυλο του. Πονούσα αλλά ταυτόχρονα με ερέθιζε τρελά και ήθελα να νιώσω τον πούτσο του μέσα μου. Συνέχισε να με γαμάει με το δάχτυλο του και ταυτόχρονα να χαϊδεύει το μουνάκι μου και να ερεθίζει την κλειτορίδα μου. Εγώ δεν άντεχα, σπαρταρούσα με κάθε άγγιγμα του και ζητούσα τον πούτσο του. Ήθελα να γίνει δικός μου. Ήταν σκληρός και τέλειος στην αφή! Τα αρχίδια του καυτά και εγώ κάβλωνα ακόμα πιο πολύ. Μετά από τα γλυκά αυτά βασανιστήρια, μπήκε επιτέλους μέσα μου. Ο κώλος μου ένιωθε τον σκληρό, καυτό πούτσο του να μπαίνει σιγά σιγά και τα αρχίδια του να μου αγγιζουν την κλειτοριδα, τρελαίνοντας με περισσότερο. Τώρα πλέον του είχα παραδοθεί τελείως. Ήμουν δική του! Του είπα " χτύπα με "
Ήθελα την παλάμη του στον κωλο μου. Ημουνα τόσο μουδιασμένη που του έλεγα πιο δυνατά βάρα με δεν νιώθω.....
Όσο με γαμούσε, μου χάιδευε το μουνάκι μου, το στήθος μου και εγώ πιεζόμουν πάνω του για να νιώσω κάθε επαφή μας. Ήταν τέλειο και δεν άντεχα τόση ηδονή, σπαρταρούσα και φώναζα συνεχώς. Μόλις βγήκε, πήρα επιτέλους τον πούτσο του στο στόμα μου, που με τρέλαινε τόση ώρα. Είχε τέλεια στύση και η γλώσσα μου δεν χόρταινε να τον γλύφει. Ήταν δικός μου. Τον ήθελα πολύ!!! Τον φιλούσα και τον έγλυφα, αλλά το μουνάκι μου τον ήθελε περισσότερο!!! Δεν άργησε να τελειώσει και όταν έχυσε, εγώ τον ρούφαγα και τον έγλυφα, κάνοντας τον να υποφέρει.
Όταν ήρθε το τέλος μου λέει " είσαι όντως τόσο ερωτική όσο λένε" του απάντησα πως και αυτός δεν πάει πίσω.....
Έκανα το μπανακι μου ντύθηκα χαιρέτησα και έφυγα γεμάτη χαμόγελο κα χαλαρωαη....