Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.800
Άσχετο ( το βίντεο ήταν μεγαλύτερη διάρκειας, δεν μπορούσα να ανεβάσω...Δεν με θελει σήμερα το σάιτ..Αν είμαι εγώ ο γαμπρός πάω πάσο
Άσχετο ( το βίντεο ήταν μεγαλύτερη διάρκειας, δεν μπορούσα να ανεβάσω...Δεν με θελει σήμερα το σάιτ..Αν είμαι εγώ ο γαμπρός πάω πάσο
Για δοκίμασε ξανά!Άσχετο ( το βίντεο ήταν μεγαλύτερη διάρκειας, δεν μπορούσα να ανεβάσω...Δεν με θελει σήμερα το σάιτ..
Εννοώ την Βανέσα με το σγουρό μαλλί που το πιάνε κοτσίδα.Ένα κοντο πούτανο με τέλειο κώλο.Πως σου ήρθε αυτό ?? ...Ξέρεις κάτι διαφορετικό και πώς ??
Δεν είναι άσχετο Sofia !Απλώς χασαμε επεισόδια ερωτισμού !! Μπορεί το site να μην σε θέλει σήμερα ,αλλά όλοι οι φίλοι ΝΑΙ !Άσχετο ( το βίντεο ήταν μεγαλύτερη διάρκειας, δεν μπορούσα να ανεβάσω...Δεν με θελει σήμερα το σάιτ..
Κατάλαβα και δεν έτυχε να την δω και να γνωρίσωΕννοώ την Βανέσα με το σγουρό μαλλί που το πιάνε κοτσίδα.Ένα κοντο πούτανο με τέλειο κώλο.
Θα με θελει αναγκαστικά...Δεν είναι άσχετο Sofia !Απλώς χασαμε επεισόδια ερωτισμού !! Μπορεί το site να μην σε θέλει σήμερα ,αλλά όλοι οι φίλοι ΝΑΙ !
Τρυφερο μουνακι...θα το φαμε απο δευτερα....Θα με θελει αναγκαστικά...
Ε, βέβαια εφόσον δεν ξέρει με ποιά τα έβαλε !!Θα με θελει αναγκαστικά...
Ω να σουυυυυ...Θα με θελει αναγκαστικά...
κοιτα που θα γινουμε βυζολαγνοι στα γεραματα!!Μωράκι μου είχα σκοπό να δουλεύω αυτές της μέρες, λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερα!Την Δευτέρα 16/5 ξεκινάω... για να δούμε ποιος θα είναι το πρώτο μου ραντεβού.. μού λείψατε...❤❤
Έχουν την χαρεί τους...ιδικά όταν χώνεις την ζεστή πουτσα ανάμεσα...κοιτα που θα γινουμε βυζολαγνοι στα γεραματα!!
Μην τα λες αυτα να χαρειςΈχουν την χαρεί τους...ιδικά όταν χώνεις την ζεστή πουτσα ανάμεσα...
φονικα οπλα!!Έχουν την χαρεί τους...ιδικά όταν χώνεις την ζεστή πουτσα ανάμεσα...
Και εγω κλαιω αλλα δες τι εγραψα ποιο πανω
Ο τυπος εγραψε ενα ποστ σχετικα με την Σοφια και εγω εκανα ενα ποστ για την Σοφια
Πως μπορεις παντως να παρεξηγηθεις απο την μια στιγμη στην αλλη
Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ !!!!!!!!!
Θα πω αυτο που ειχα πει στον τιτλο της κριτικης μου: Τα λογια περιττεουν !!!Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ !!!!!!!!!
Ξανθός άγγελος ❤Μωράκι μου είχα σκοπό να δουλεύω αυτές της μέρες, λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερα!Την Δευτέρα 16/5 ξεκινάω... για να δούμε ποιος θα είναι το πρώτο μου ραντεβού.. μού λείψατε...❤❤
Αχ καυλιαρα μου όταν αγριεύεις θέλω να σε γλείψω ολόκληρηΕίναι η πολλοστή φορά που κάποιος εδώ στο φόρουμ ζητάει τα προσωπικά μου στοιχεία
Θα μου πειτε ‘’Έχεις πολλούς ακόλουθους αυτός ο ένας σε πείραξε;’’
Όχι φυσικά ίσα ίσα απανταω και στα προσωπικά μηνύματα
Απλά να ξεκαθαρίσω πως το να προσπαθήσει κάποιος να με κλείσει ραντεβού επικοινωνώντας ΜΟΝΟ μαζί μου θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ
Τα ραντεβού μου κλείνονται μόνο μέσω πρακτορείου
Σας ευχαριστώ πολύ