Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.620
- Πόντοι
- 29.667
Έρχομαι εγώ με μεγάλη μου χαρά!!!Μόνη μού δεν της κάθομαι....
Έρχομαι εγώ με μεγάλη μου χαρά!!!Μόνη μού δεν της κάθομαι....
Θα είσαι σοβαρός μετά, μόνο εμένα και όποια φίλη μου σού φέρω...μη τυχόν μού τα φοράς...Διάλεξε ημέρα και τόπο για να παντρευτούμε!!!
Απαπαπαπαα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, απαπαΘα είσαι σοβαρός μετά, μόνο εμένα και όποια φίλη μου σού φέρω...μη τυχόν μού τα φοράς...
Δέσποινα εσύ??? Ολόκληρο ρεπερτόριο σήμερα! Μετά την συγγραφέα Γιολάντα έχουμε και τραγουδιστή....Απαπαπαπαα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, απαπα
Με τέτοιες μούσες πώς να μην έρθει η έμπνευση?Δέσποινα εσύ??? Ολόκληρο ρεπερτόριο σήμερα! Μετά την συγγραφέα Γιολάντα έχουμε και τραγουδιστή....
Είμαι και καλός φωτογράφος (ερασιτέχνης εννοείται), είδες είμαι και καλητεχνικη φλέβα!!!Δέσποινα εσύ??? Ολόκληρο ρεπερτόριο σήμερα! Μετά την συγγραφέα Γιολάντα έχουμε και τραγουδιστή....
Θα σε δοκιμάσουμε.....Είμαι και καλός φωτογράφος (ερασιτέχνης εννοείται), είδες είμαι και καλητεχνικη φλέβα!!!
Με μεγάλη μου χαρά...Θα σε δοκιμάσουμε.....
Θα περιμένω με ανυπομονησία!!!Θα σε δοκιμάσουμε.....
Χρειαζόμαστε τα πάνταΔέσποινα εσύ??? Ολόκληρο ρεπερτόριο σήμερα! Μετά την συγγραφέα Γιολάντα έχουμε και τραγουδιστή....
Κάπου θα εμφανιστεί ένα ταλέντο....Έχουμε χρόνο..Χρειαζόμαστε τα πάντα
Και χορεύτριες!!!
Μέσα....τις Κυριακές τις έχω τσάμπαΑφού μαζευτικαμε και φτιάξαμε το καλλιτεχνικό δρώμενο , δεν κανονίζουμε και μια παρτουζιτσα?
Ναι αλλά τις Κυριακές δεν μπορεί η Σοφία.Μέσα....τις Κυριακές τις έχω τσάμπα
Α ναι είναι δημόσιο το ξέχασαΝαι αλλά τις Κυριακές δεν μπορεί η Σοφία.
Για οχτάωρο και επίδομα υπολογιστη , δεν γνωρίζω.Α ναι είναι δημόσιο το ξέχασα
Κανονικά όμως...!Κάπου θα εμφανιστεί ένα ταλέντο....Έχουμε χρόνο..
" Προσπάθεια " !! Η λέξη τα λέει όλαΌχι όλοι...δεν ταιριάζουμε με όλους αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω να πάρει αυτό πού θέλει....
Δηλαδή ? Τι εννοεί η ποιήτρια ?Μέσα....τις Κυριακές τις έχω τσάμπα
Αν σου τα φοράει με φίλη σου που εσυ θα φερνεις είναι εντάξει Sofia ??Θα είσαι σοβαρός μετά, μόνο εμένα και όποια φίλη μου σού φέρω...μη τυχόν μού τα φοράς...