Το ημερολόγιο ενός Call girl.
Ιστορία 2:
Η γνωριμία μου με την Σοφια
Πριν αρκετο καιρό ένας πελάτης ζήτησε duo την Σοφια με κάποια κοπέλα, εκείνη την ημέρα το γραφείο πρότεινε εμένα. Το ραντεβού κλείστηκε.
Μέχρι εκείνη την ημέρα για την Σοφία ήξερα ότι είναι ένα από τα " βαριά χαρτιά του γραφείου ", " σωστή επαγγελματίας " και " γυναίκα Όχι κάνα κοριτσάκι ". Δεν την είχα δει όμως, δεν ήξερα πως είναι ούτε αν της αρέσουν οι παρτούζες ή το λεσβιακο.
Εγω από την άλλη στην προσωπική μου ζωη επέλεγα μια στο τόσο να κάνω τριο με γυναίκα μου άρεσε το είχα δοκιμάσει και ήταν κάτι που με έκανε να χυνω, επομένως θα μου ήταν εύκολο στη δουλειά.
Φτάσαμε στην πολυκατοικία πήγα στην είσοδο και περίμενα την Σοφία για να ανέβουμε, είχα αγχωθεί δεν το κρύβω. Φτάνει η Σοφία και βλέπω να έρχεται μια γυναίκα με καρέ ξανθο μαλλι, γόβα, κοντο μαύρο φόρεμα και στυλ , έβλεπες μια γυναίκα που ξεχώριζε. Πλησιάζει και λέω από μέσα μου " τι γυναικάρα είναι αυτή " . Φαινόταν καυλα και ταυτόχρονα σκύλα, με πλησιάζει και κατευθείαν μου βγάζει κάτι γλυκό με χαιρετάει μου λέει αν είμαι καλά πως νιώθω πως ήταν η μέρα μου και τα ραντεβού μου . Περνώντας τα τυπικά, ανεβαίνουμε στον πελάτη καθόμαστε στον καναπέ και μας βάζει να πιούμε λικέρ. Η Σοφία άρχισε να γδύνεται πάνω στον καναπέ και εγώ άρχισα να γίνομαι μούσκεμα ( δεν θέλω και πολύ) χωρίς δισταγμό λοιπόν βούτηξα τα δάχτυλα μου στο ποτήρι και άλειψα με λικέρ το υπέροχο στήθος της. Άρχισα να γλύφω με πάθος τις ερεθισμένες ρόγες, ενώ το χέρι μου τρύπωσε μέσα στο εσώρουχο της τρίβοντας το καυτό μουνάκι της. Η Σοφια αναστέναξε από καύλα δείχνοντας μου ότι αυτό που έκανα ήταν πολύ ερεθιστικό. Ενώ το ερωτικό θερμόμετρο άρχισε να ανεβαίνει, με γρήγορες κινήσεις έβγαλα το εσώρουχο της και βούτηξα ανάμεσα στα πόδια γλύφοντας λαίμαργα το υγρό μουνάκι της.
«Αααχχ! Τι καύλα είναι αυτή» είπε.
Ξεκίνησα να γλύφω τρυφερά και ρυθμικά την κλειτορίδα ενώ στην συνέχεια η γλώσσα μου βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στο μουνί της. Όλο της το κορμί τραντάχτηκε από ερωτικό πάθος ενώ τα καυτά υγρά της πλημμύρισαν το στόμα μου. Ο πρώτος της οργασμός ήταν γεγονός. Ο πελάτης καθόταν σε μια πολυθρόνα δεν μίλαγε, απλά τον έπαιζε, νομίζω το θέαμα τον είχε συνεπάρει
Η Σοφία μου είπε:
«Σταμάτα δεν αντέχω άλλο» είπε τρέμοντας από ηδονή.
«Γλύψε με» της είπα προστακτικά.
Το διστακτικό στη αρχή γλείψιμο μετατράπηκε σε παθιασμένο γλειφομούνι κάνοντας με να σφαδάζω από καύλα. Λίγη ώρα αργότερα η δράση μεταφέρθηκε στην κρεβατοκάρα όπου στο διπλό κρεβάτι σε στάση 69 γλείφαμε η μια την άλλη σαν τρελές. Στο παιχνίδι βάλαμε έναν δονητη που ξέσκισαν τα καυλωμένα μουνιά μας. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι πρέπει να αφήσω την Σοφια και να ασχοληθώ με τον πελάτη. Πέσαμε και οι δύο στο πάτωμα, σαν σωστές πουτανες που είμαστε και τον πήραμε στο στόμα μας . Τον γλυφαμε μαζί, οι γλώσσες μας μπερδεύονταν και έγλυφα μία τα χείλια της και μία το καυλί του ενώ τον κοιτάζαμε και οι δύο λαγνα . Το τέλος ήρθε στα στόματα μας τα πήραμε και οι δύο, ένιωσα όμως αδικημένη γιατί η Σοφία είχε παραπάνω χυσια στο στόμα της και έτσι αμέσως την άρπαξα να τη φιλήσω να πάρω παραπάνω στο στόμα μου και να τα καταπιώ.
Μπήκαμε για μπανακι και κάπως ξεκίνησε η γνωριμία μας και οι παρτουζες μας.