Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
Χρονια πολλα σε εσενα κ στα κοριστια σου!!Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη να χαίρεστε τις οικογένειές σας και ότι αγαπάτε να είστε πάντα καλά
Χρονια πολλα σε εσενα κ στα κοριστια σου!!Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη να χαίρεστε τις οικογένειές σας και ότι αγαπάτε να είστε πάντα καλά
Χρόνια Πολλά και σε εσένα Γιολάντα μας , καλή βδομάδα!!Καλησπέρα αγάπες και χρόνια πολλά....
Από αύριο στις 16:00 θα είμαι διαθέσιμη ❤❤
Στησιμο στα 4 τελειο!!!!Καλησπέρα αγάπες και χρόνια πολλά....
Και το " βοήθημα " δεξιά …Στησιμο στα 4 τελειο!!!!
Ρε συ γιολαντα μου θες να μας τρελάνεις;;; τι στήσιμο είναι αυτό!!! Να μην ξέρεις πια τρύπα να πρώτο πάρειςΚαλησπέρα αγάπες και χρόνια πολλά....
Αχ Βανέσα με καυλωσες!!! Τι βυζαρες είναι αυτές που έχεις, τι γλύψιμο που θέλει αυτό το μουνακι σουΧρόνια πολλααα αγόρια
Χρόνια πολλά και από εμένα μωράκια από αύριο και πάλι μαζί κλασσικά από 6:3
Καμιά βόλτα Θεσσαλονίκη πότε θα έρθειςΧρόνια πολλά και από εμένα μωράκια από αύριο και πάλι μαζί κλασσικά από 6:30
Στήσιμο για να διαπρέψεις...
Είναι βυζαρες για χυσιμο και μουνακι για γλύψιμοΑχ Βανέσα με καυλωσες!!! Τι βυζαρες είναι αυτές που έχεις, τι γλύψιμο που θέλει αυτό το μουνακι σου
Είσαι για τρελή πουτσα μωρό μουΕίναι βυζαρες για χυσιμο και μουνακι για γλύψιμο
Σ' αυτή τη κωλάρα θες να κάνεις ερωτική εξομολόγηση...Χρόνια πολλά και από εμένα μωράκια από αύριο και πάλι μαζί κλασσικά από 6:30
ΟμορφιάΧρόνια πολλά και από εμένα μωράκια από αύριο και πάλι μαζί κλασσικά από 6:30
Ομορφιά !Χρόνια πολλά και από εμένα μωράκια από αύριο και πάλι μαζί κλασσικά από 6:30
Χρόνια Πολλά και σε εσένα Βανέσα !Χρόνια πολλααα αγόρια
Ωχ !! Η θερμότητα στο περιβάλλον αυξάνεται επικίνδυναΕίναι βυζαρες για χυσιμο και μουνακι για γλύψιμο