Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 9.128
- Πόντοι
- 6.246
Γυμνάζεσαι τον τελευταίο καιρό?Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου
Γυμνάζεσαι τον τελευταίο καιρό?Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου
omg...τι πας και κανεις!!!!Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας … Καλό Πάσχα σε όλους ! Ο «νονός» φέτος δεν με άφησε παραπονεμένη ..
Δεύτε λάβετε φως!Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας … Καλό Πάσχα σε όλους ! Ο «νονός» φέτος δεν με άφησε παραπονεμένη ..
Λέω να σπάσω το ρεκόρ...ψήνεσαι φιλενάδα?Αχαχαχακλαιω
Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι έχουν κρατηθεί και μια ώρα ❤❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται αγαπάμε τα κορίτσια μας
ΕννοείταιΛέω να σπάσω το ρεκόρ...ψήνεσαι φιλενάδα?
Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας … Καλό Πάσχα σε όλους ! Ο «νονός» φέτος δεν με άφησε παραπονεμένη ..
Καλά να περάσεις καύλα!!!Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου
Μαζί με τη φίλη μας τη Σοφία?Τι θα κερδίσω?Εννοείται
Μπράβο " μια ωρα " !! Δύναμης !!Αχαχαχακλαιω
Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι έχουν κρατηθεί και μια ώρα ❤❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται αγαπάμε τα κορίτσια μας
Έτοιμη στις επαλξεις του ερωτισμού Γιολάντα Magic As usual!!Ξανά γειά σας ❤
Ταλεντάρα ο μούναρος...Καλό βράδυ όνειρα γλυκά
Να την προσέχεις την ξανθιά. Θ' απαρνηθείς τους άντρες με δαύτην...Miss u❤ my other sex partner half @Sofia_Magic ❤
Η ζημιά έχει ήδη γίνει....έχει έρωτα με Σοφία...Να την προσέχεις την ξανθιά. Θ' απαρνηθείς τους άντρες με δαύτην...
σαφώς και μπερδεύτηκες... μέγα λάθος! στην μικρή τρύπα μπαίνει η λαμπάδα...Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας
μιλαει η εμπειρια χρονων τωρασαφώς και μπερδεύτηκες... μέγα λάθος! στην μικρή τρύπα μπαίνει η λαμπάδα...
Μα συνέχεια το αναφέρει για την Σοφία η ΓιολάνταΝα την προσέχεις την ξανθιά. Θ' απαρνηθείς τους άντρες με δαύτην...
ναι... είμαι πολύ καλός νονός...μιλαει η εμπειρια χρονων τωρα
Άρα δεν γαμάτε σωστάΗ ζημιά έχει ήδη γίνει....έχει έρωτα με Σοφία...
Μάλλον θέλουν κάτι άλλο τα κορίτσια.... τόσο κόσμο βλέπουν κανένας δεν γαμαει σωστά...Άρα δεν γαμάτε σωστά