Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 38
- Like
- 10.057
- Πόντοι
- 6.246
Γυμνάζεσαι τον τελευταίο καιρό?Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου![]()
Γυμνάζεσαι τον τελευταίο καιρό?Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου![]()
omg...τι πας και κανεις!!!!Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας …Καλό Πάσχα σε όλους ! Ο «νονός» φέτος δεν με άφησε παραπονεμένη ..
![]()
Δεύτε λάβετε φως!Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας …Καλό Πάσχα σε όλους ! Ο «νονός» φέτος δεν με άφησε παραπονεμένη ..
![]()
Λέω να σπάσω το ρεκόρ...ψήνεσαι φιλενάδα?Αχαχαχακλαιω
Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι έχουν κρατηθεί και μια ώρα ❤❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται αγαπάμε τα κορίτσια μας
ΕννοείταιΛέω να σπάσω το ρεκόρ...ψήνεσαι φιλενάδα?
Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας …Καλό Πάσχα σε όλους ! Ο «νονός» φέτος δεν με άφησε παραπονεμένη ..
![]()
Καλά να περάσεις καύλα!!!Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου![]()
Μαζί με τη φίλη μας τη Σοφία?Τι θα κερδίσω?Εννοείται
Μπράβο " μια ωρα " !! Δύναμης !!Αχαχαχακλαιω
Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι έχουν κρατηθεί και μια ώρα ❤❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται αγαπάμε τα κορίτσια μας
Έτοιμη στις επαλξεις του ερωτισμού Γιολάντα MagicΞανά γειά σας ❤
Ταλεντάρα ο μούναρος...Καλό βράδυ όνειρα γλυκά
Να την προσέχεις την ξανθιά. Θ' απαρνηθείς τους άντρες με δαύτην...Miss u❤ my other sex partner half @Sofia_Magic ❤
Η ζημιά έχει ήδη γίνει....έχει έρωτα με Σοφία...Να την προσέχεις την ξανθιά. Θ' απαρνηθείς τους άντρες με δαύτην...
σαφώς και μπερδεύτηκες... μέγα λάθος! στην μικρή τρύπα μπαίνει η λαμπάδα...Εγώ κάπως μπερδεύτηκα και έκανα λαθος χρήση της λαμπάδας
μιλαει η εμπειρια χρονων τωρασαφώς και μπερδεύτηκες... μέγα λάθος! στην μικρή τρύπα μπαίνει η λαμπάδα...
Μα συνέχεια το αναφέρει για την Σοφία η ΓιολάνταΝα την προσέχεις την ξανθιά. Θ' απαρνηθείς τους άντρες με δαύτην...
ναι... είμαι πολύ καλός νονός...μιλαει η εμπειρια χρονων τωρα![]()
Άρα δεν γαμάτε σωστάΗ ζημιά έχει ήδη γίνει....έχει έρωτα με Σοφία...
Μάλλον θέλουν κάτι άλλο τα κορίτσια.... τόσο κόσμο βλέπουν κανένας δεν γαμαει σωστά...Άρα δεν γαμάτε σωστά