Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.326
- Πόντοι
- 2.036
Κ Α Ν Ε Ν Α ΣΜάλλον θέλουν κάτι άλλο τα κορίτσια.... τόσο κόσμο βλέπουν κανένας δεν γαμαει σωστά...
Κ Α Ν Ε Ν Α ΣΜάλλον θέλουν κάτι άλλο τα κορίτσια.... τόσο κόσμο βλέπουν κανένας δεν γαμαει σωστά...
Εγω και σοφία περνάμε καλά όταν υπάρχει πουτσα στη μέση.....χώρος αυτήν δεν μπορούμε ❤Μάλλον θέλουν κάτι άλλο τα κορίτσια.... τόσο κόσμο βλέπουν κανένας δεν γαμαει σωστά...
Γιολάντα σε έχει γαμήσει ποτέ κανείς τόσο καλά που να τον θυμάσαι ακόμα?Για πελάτη μιλάμε πάντα...Εγω και σοφία περνάμε καλά όταν υπάρχει πουτσα στη μέση.....χώρος αυτήν δεν μπορούμε ❤
Ορισμένοι γαματε πολύ καλά και το λέω
Ναι... και όχι μόνο ένας.....αρκετοί θα έλεγα....Γιολάντα σε έχει γαμήσει ποτέ κανείς τόσο καλά που να τον θυμάσαι ακόμα?Για πελάτη μιλάμε πάντα...
Ωραία ιδέα για διπλό μας έδωσες .Τα δίνεις όλα στον αγώνα μαζί με τη Σοφία φαντάζομαιΕγω και σοφία περνάμε καλά όταν υπάρχει πουτσα στη μέση.....χώρος αυτήν δεν μπορούμε ❤
Ορισμένοι γαματε πολύ καλά και το λέω.
Καλα εννοείται αυτόΩραία ιδέα για διπλό μας έδωσες .Τα δίνεις όλα στον αγώνα μαζί με τη Σοφία φαντάζομαι
Θα είστε από τις πρώτες επιλογές για ντούοΚαλα εννοείται αυτό
Το "γαμάει καλά" θέλει ερμηνείαΝαι... και όχι μόνο ένας.....αρκετοί θα έλεγα....
Αριανα μηπως ησουν λευκαδα το καλοκαιρι? δε σε εχω δει ποτε αλλα εκανε μια καυλιαρα μπανιο μπροστα στο σπιτι μου που νομιζω σου εμοιαζε πολυ και ειχε και ενα τατου στη γαμπαΕπιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου
Πάντα αυθόρμητη , αυθεντική , απλή και ειλικρινής Γιολάντα ! Για αυτόν τον λόγο σε αγαπούν πολλοί !Εγω και σοφία περνάμε καλά όταν υπάρχει πουτσα στη μέση.....χώρος αυτήν δεν μπορούμε ❤
Ορισμένοι γαματε πολύ καλά και το λέω
Να περάσεις super κορμάρα!Επιστρέφω και εγώ μετά το Πάσχα καυλακια μου
Σε ποια καφετέρια γίνονται οι συναντήσεις να πάρουμε λίγο μάτι?Εγώ το έχω το ξέχασε την άλλη φορά στην καφετέρια
Χρονια πολλα μωρη καυλα μας ελειψε η κωλαρα σου.Καλησπέρα αγάπες και χρόνια πολλά....
Από αύριο στις 16:00 θα είμαι διαθέσιμη ❤❤
Χρόνια πολλά μωρο μ...Χρονια πολλα μωρη καυλα μας ελειψε η κωλαρα σου.
Καλησπέρα αγάπες και χρόνια πολλά....
Κουνα το κωλο σου να μας φτιαξεις.Χρόνια πολλά μωρο μ...
Και μένα μου λειψανε τα γαμησια σας ....
Χρονια πολλα Γιολαντα μου!Καλησπέρα αγάπες και χρόνια πολλά....