Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.453
ΞεκαθαρααααΟι βυζάρες είναι και για γλύψιμο και για χούφτωμα, και το μουνακι για σκίσιμο!!!
Κοινώς είσαι για πολλές αμαρτίες!!!
ΞεκαθαρααααΟι βυζάρες είναι και για γλύψιμο και για χούφτωμα, και το μουνακι για σκίσιμο!!!
Κοινώς είσαι για πολλές αμαρτίες!!!
Η κολάρα σου κολάζει και τους πιο πιστούς!!!
Πολύ καλή, νομίζω μπαίνει στο στόχαστρο, ξέρουμε από τι ώρα ξεκινάει τα ραντεβού της;Ξεκαθαραααα
Ένα τηλεφώνημα ή ένα μνμ και η απορία λύνεταιΞέρουμε σήμερα ποια αστέρια του γραφειου δουλεύουν και από ποια ώρα;
Αυτή είναι απάντηση Βανέσα ! Μια μόνο λέξη αρκεί να φανερώσει την διάθεση σουΞεκαθαραααα
Στη κωλαρά μου λεγε καλυτερα ......Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Αυριο από 4 θα είμαι έτοιμη να ασελγήσετε στο κωλι μου
Super σε βρίσκω με τα video'sΑγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Ευχαριστώ μωρο .....μπορούμε να τραβήξουμε και μαζί ( εφόσον είναι του στυλ σου )Super σε βρίσκω με τα video's
Εννοείται είμαι μέσα!Ευχαριστώ μωρο .....μπορούμε να τραβήξουμε και μαζί ( εφόσον είναι του στυλ σου )
οχι δεν σταματησεΚαλησπέρα...η σοφία έχει σταματήσει;
Όχι φυσικά το κοριτσι μου ....θα επανέλθει σύντομα ( μην το πείτε ότι σας το είπα όμως )Καλησπέρα...η σοφία έχει σταματήσει;
Σας ευχαριστωΌχι φυσικά το κοριτσι μου ....θα επανέλθει σύντομα ( μην το πείτε ότι σας το είπα όμως )
Ελπίζω να πιάνει και εμάς αυτόΕυχαριστώ μωρο .....μπορούμε να τραβήξουμε και μαζί ( εφόσον είναι του στυλ σου )
Ναι....αφού το λέω δημόσιαΕλπίζω να πιάνει και εμάς αυτό
Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤
Αυτο δεν ειναι κωλι.ειναι ΚΩΛΑΡΑ!!Αγάπες καλοκαιρινές καλησπερες ❤❤❤