Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.467
Τοίχο τοίχο....Τετοια γυναικαρα που εισαι πως να μη σε παιρνουμε απο μπρος και απο πισω.
Τοίχο τοίχο....Τετοια γυναικαρα που εισαι πως να μη σε παιρνουμε απο μπρος και απο πισω.
Γεια σου ❤sofaki moy leipeis mwro :'(
Συγνώμη κιόλας αλλά τι ΜΟΥΝΑΡΑ είσαι εσύ!;!;Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Στην πενα οπως παντα!!Καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Με παρτενέρ εσένα σίγουρα για τον τύπο που θα σε έχει στο κρεβάτι του ή κάπου αλλού, τα γ@@@σια θα είναι οχι απλώς καλά, ΤΡΙΚΑΛΑΚαλή δουλειά σε όσους δουλεύουν...Καλά γ@@@σια σε μένα.... ❤
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου ❤❤❤Με παρτενέρ εσένα σίγουρα για τον τύπο που θα σε έχει στο κρεβάτι του ή κάπου αλλού, τα γ@@@σια θα είναι οχι απλώς καλά, ΤΡΙΚΑΛΑ
Είναι χθες το βράδυ....Σήμερα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα......σκέφτομαι τι να φορέσωΗ φωτογραφία που ανέβασες είναι από σημερινό ραντεβού;;;
Ένα μακρύ και ζεστό παλτό και από μέσα ένα σεξυ ζευγάρι εσώρουχα με ζαρτιέρες. Θα τον κάνεις τον άλλον τούρμπο μόλις βγάλεις το παλτό.Είναι χθες το βράδυ....Σήμερα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα......σκέφτομαι τι να φορέσω
Κόκκινο κραγιόν επικίνδυνο για παντρεμένους μωρό μου...Ένα μακρύ και ζεστό παλτό και από μέσα ένα σεξυ ζευγάρι εσώρουχα με ζαρτιέρες. Θα τον κάνεις τον άλλον τούρμπο μόλις βγάλεις το παλτό.
Αααα επίσης θα βάλεις και έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη και μόλις μπεις στο δωμάτιο και ανταλλάξετε την τυπική χειραψία, πέφτεις στα γόνατα και ξεκινάς ένα σπέσιαλ τσιμπουκι,τα υπόλοιπα ξέρεις εσύ...
Μποτες, παλτο και απο μεσα τυλιξου με μια κορδελα βαλε και ενα φιογκο και θα σαι το καλυτερο δωρο για οποιον σε παρει.Είναι χθες το βράδυ....Σήμερα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα......σκέφτομαι τι να φορέσω
Έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!!Κόκκινο κραγιόν επικίνδυνο για παντρεμένους μωρό μου...
Κάνει για μας τους χωρισμένους... Σοφάκι!! είναι ταμάμ!!!Κόκκινο κραγιόν επικίνδυνο για παντρεμένους μωρό μου...
Αρρωστησαμε πάλι!!!!
Γιατί το κάνεις και με παντρεμένους!!!Κόκκινο κραγιόν επικίνδυνο για παντρεμένους μωρό μου...
Αυτή το κάνουν μαζί μου...Γιατί το κάνεις και με παντρεμένους!!!
Χαχαχαχαχα και μερικές πού είναι καυλιαρες έρχονται παρέα με άντρες τους.....Αφού τους το επιτρέπουν οι γυναίκες τους καλά τους κάνεις..